geçen firmamıza resmi bir kurumdan müşettiş geldi. inanılmaz kaba tavırlarla denetim yaptı ve gitti. bende tamamen kişisel olarak şikayetçi oldum çğr hizmetlerine. ne isim verdim ne numara ne firma ismi. tamamen kişisel olarak belirttim. numaramı bulmuşlar adama iletmişler. firmama da haber vermişler. gerginlikten ölmek üzereyim. gizlilik politikasına bakın yaaa..
bide şikayet hattı kurmuşlar . gizliliğe bakın isim vermedim tel vermedim. hele hele firma ismi hiç vermedim..işlerin işleyişi bu malesef bu ülkede
Kimi kime şikayet ediyosun olayı olmuş hakkınızda hayırlısı kararınızda dik duruş sergileyin evet ettim lakin bu tavırları hoşuma gitmedi deyin.geçen firmamıza resmi bir kurumdan müşettiş geldi. inanılmaz kaba tavırlarla denetim yaptı ve gitti. bende tamamen kişisel olarak şikayetçi oldum çğr hizmetlerine. ne isim verdim ne numara ne firma ismi. tamamen kişisel olarak belirttim. numaramı bulmuşlar adama iletmişler. firmama da haber vermişler. gerginlikten ölmek üzereyim. gizlilik politikasına bakın yaaa..
sordular bende evet ben ettim dedim :)firmanızdan şikayetle ilgili size birşey söyleyen oldumu
bide şikayet hattı kurmuşlar . gizliliğe bakın isim vermedim tel vermedim. hele hele firma ismi hiç vermedim..
evet tavırlarım gayet dik. ben firma adına değil vatandaş olarak konuştum tehdide bakın. bide aradığım şikayet hattı sosyal çalışma bakanlığı hattı. direk mobingi kendileri yapıyorlar :) sinirden şuan elim ayağım titriyor.Kimi kime şikayet ediyosun olayı olmuş hakkınızda hayırlısı kararınızda dik duruş sergileyin evet ettim lakin bu tavırları hoşuma gitmedi deyin.
firma ismi vermedim kikeşke hiç şikayet falan araya girmeseydiniz bu tür şikayet yapılacaksada firmanız resmi olarak yapmalıydı.
ee kime şikayet etçen hakkını kimde arıcan..aslında yaptıkları suç
yaaa bende şuan çok gerginim. firmadan ikdakilerle konuştum. ben ettim bu kişisel bi durum sizlik bişey yok. dedim. ama bize takmış dediler. bende sizde üstünde durmayın fazla dedim. gereksiz bi konu dedim.Ohaa nerede kaldi gizlilik ilkesi
geçen firmamıza resmi bir kurumdan müşettiş geldi. inanılmaz kaba tavırlarla denetim yaptı ve gitti. bende tamamen kişisel olarak şikayetçi oldum çğr hizmetlerine. ne isim verdim ne numara ne firma ismi. tamamen kişisel olarak belirttim. numaramı bulmuşlar adama iletmişler. firmama da haber vermişler. gerginlikten ölmek üzereyim. gizlilik politikasına bakın yaaa..
Cagri merkezi ne cevap vermisti size?yaaa bende şuan çok gerginim. firmadan ikdakilerle konuştum. ben ettim bu kişisel bi durum sizlik bişey yok. dedim. ama bize takmış dediler. bende sizde üstünde durmayın fazla dedim. gereksiz bi konu dedim.
ilgilenicez demiştiCagri merkezi ne cevap vermisti size?