çok gerginim

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
geçen firmamıza resmi bir kurumdan müşettiş geldi. inanılmaz kaba tavırlarla denetim yaptı ve gitti. bende tamamen kişisel olarak şikayetçi oldum çğr hizmetlerine. ne isim verdim ne numara ne firma ismi. tamamen kişisel olarak belirttim. numaramı bulmuşlar adama iletmişler. firmama da haber vermişler. gerginlikten ölmek üzereyim. gizlilik politikasına bakın yaaa..

işlerin işleyişi bu malesef bu ülkede

ik müdürle konuştum bu şikayet tamamen kişisel dedim. ben firma ismi vermedim dedim. ama bozuldular tabi. adam güya firmaya takmış. off çok moralim bozuldu. şuan hiç bişey olmamış gibi davranıyorum. sizce nasıl bi tavır takınmam lazım..

firmanızdan şikayetle ilgili size birşey söyleyen oldumu

Kimi kime şikayet ediyosun olayı olmuş hakkınızda hayırlısı kararınızda dik duruş sergileyin evet ettim lakin bu tavırları hoşuma gitmedi deyin.

keşke hiç şikayet falan araya girmeseydiniz bu tür şikayet yapılacaksada firmanız resmi olarak yapmalıydı.

Kimi kime şikayet ediyosun olayı olmuş hakkınızda hayırlısı kararınızda dik duruş sergileyin evet ettim lakin bu tavırları hoşuma gitmedi deyin.
evet tavırlarım gayet dik. ben firma adına değil vatandaş olarak konuştum tehdide bakın. bide aradığım şikayet hattı sosyal çalışma bakanlığı hattı. direk mobingi kendileri yapıyorlar :) sinirden şuan elim ayağım titriyor.

Ohaa nerede kaldi gizlilik ilkesi
yaaa bende şuan çok gerginim. firmadan ikdakilerle konuştum. ben ettim bu kişisel bi durum sizlik bişey yok. dedim. ama bize takmış dediler. bende sizde üstünde durmayın fazla dedim. gereksiz bi konu dedim.

daha müdürüm duyucak bide:) bu yüzden işten atılmam herhalde . zaten işkurun müdür yardımcısını şikayet ettim gerçi :)

Ne zaman nereye gideceğinin bilgisi vardır muhtemelen.Şikayet edilince adama bilgisi gitmiştir.İşlem yaptılarsa da neye göre yaptıklarını elbette belirtmek zorundalar.Yoksa asılsız olur.Adam kamuya bağlı bir müfettişse işlem uygulayacak çok az sayıda insan varsa vardır.Sizinki kimi kime şikayet etcem olayına dönmüş açıkçası.

yaaa bende şuan çok gerginim. firmadan ikdakilerle konuştum. ben ettim bu kişisel bi durum sizlik bişey yok. dedim. ama bize takmış dediler. bende sizde üstünde durmayın fazla dedim. gereksiz bi konu dedim.
Cagri merkezi ne cevap vermisti size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…