ee kime şikayet etçen hakkını kimde arıcan..
Bayagi bi ilgilenmislerilgilenicez demişti
ee kime şikayet etçen hakkını kimde arıcan..
offf bende inandıklarım için savaşıyorum zaten ..Çalışma Bakanlığı ,Şikayet hattı oluşturuyorsa bu vatandaşın hoşnut olmadığı durumları bildirmesi adına hizmet vermek içindir.Şikayet edenlerden şikayetçi olmak günümüz adaletinde çokta garipsediğim bir durum oluşturmadı açıkçası. Kimliğinizin afişe olması sizin o müfettiş hakkında düşündüklerinizi değiştirmeyecekse müfettişten bir teşekkür borcu alacaklısınızdır .olması gereken bu en azından. bazen bedeli büyük kayıplar veririz inandıklarımız için.bunlara paha biçilmez.Dilerim işverenlerinizde yanınızda olur
bulunmaz mıyım ismimi bile vermedim. ne firma ismi nede isim. direk numaramı vermişler şerefşizler ..canım arkadaşlara sordum bir kaçına, normalde internetten yapılan şikayetlerde "kimliğimin bilinmesini istemiyorum" tarzı işaretlemeler oluyormuş bu şekilde olunca sadece şikayet ettiğin taraf görüyor, şikayet edilen değil. ama sen sözle şikayet etmişsin,arkadaşların dediğine göre sözlü talepte bulunmadıysa verebilirler diye söylediler. ama tabi iyi araştırmak lazım
yok ya kendi hattımdan aradım:) geri aradılar tongaya düşmedim isim vermedim :)bence adam yokladı kesin:)bu işte bir iş var bir telefon numarasından firmayı nasıl bulacaklar??
1- Sen ofis hattından mı aradın bu iş yerini?
2- Seni geri aradıklarında yada aradığın esnada ad soyad mı verdin .. Ki ad soyad versen nerden bulacak nerede çalıştığını
yok ya kendi hattımdan aradım:) geri aradılar tongaya düşmedim isim vermedim :)bence adam yokladı kesin:)
sorma adrenalin tavan bende:) aynen öyle yapıyorum. aradım müdürümü anlattım.Cok heycanli bi durum bu adrenalin yasiyosun anin tadini yasa olan olmus
Ezip buzme kendini dik dur mudure gitmek icin neden gormuyorum gelir soru soruldugunda durustce cevabini verirsin
sorma adrenalin tavan bende:) aynen öyle yapıyorum. aradım müdürümü anlattım.
nebilim ben bunları numarama kadar bulunca ismimi de buldular sandım. yalan atıcağıma söyliyiverdim. ellerinde kağıt varsa hani yalan atmaktansa doğrucu kerimoldum :)sende tongaya düştün atladın hemen sessiz kalsaydın bi halt bulamazlardı.
yok bulunurum :) ama nebilim başka hatla 1 -2 ay sonra o adamı gene şikayet edicem :)Iyi yapmissin bosver bidaha kolay kolay sikayette bulunmazsin sanirim :d
nebilim ben bunları numarama kadar bulunca ismimi de buldular sandım. yalan atıcağıma söyliyiverdim. ellerinde kağıt varsa hani yalan atmaktansa doğrucu kerimoldum :)
yok bulunurum :) ama nebilim başka hatla 1 -2 ay sonra o adamı gene şikayet edicem :)