Merhaba arkadaslar..
Önceki konularimi okuyan belki hatirlar beni..
Esimin ailesi yine geldi, cok gerginim.. Son geldiklerine olan olaylardan sonra nasil davranacagimi bilmiyorum.. Konusmak istemiyorum, yanlarinda oturmak istemiyorum.. Odamdan hic cikmak istemiyorum..
Son zamanlarda esimdende cok sogudum. Bana dokunmasindan bile rahatsiz oluyorum.. Onunlada konusmak istemiyorum.. Bundan 1,5 ay önce 1 haftaligina türkiyeye gitmisti ailesinin yanina.. Onsuz öyle mutluydum ki.. Sadece kizim ve ben..
Simdi o mutluluktan bir eser kalmadi, üstüne birde ailesi gelince..
Galiba ben esimi sevmiyorum artik.. Kafam cok karisik.. Günlerdir ciddi ciddi ayrilmayi düsünüyorum..
Sevgilerle
Nil
eşinden niye soğudun peki
Eşiniz size değişeceğini söylemiş ve dediğinize göre değişmişte.
Ailesini sevmesenizde silmesini bekleyemezsiniz.
Ama siz görüşmek istemediğinizi anlatabilirsiniz ona
Ayrıca eşinize olan sevginiz bittiyse ve o yokke huzurluyum diyorsanız belkide sürdürmenin anlamı kalmamıştır.
öncelikle senin ailenden hic bahsetmemişsin, onların sizinle ilişkiniz nedir ? Aynı ildemisiniz ayrıca ailesi ile olan mesafeniz nedir ? Yakın cevreden mi geliyorlar yoksa
yuzlerce km öteden mi. Sonucta o ev onların ogullarının evi, kalmak hakları ama surekli ve uzun kalışlar sorun olabiliyor. Bu arada baska yakınları yokmu sizin
bölgede yani bi onlarda bi sizde kalamazlar mı mesela. Peki geldiklerinde sana hic yardımcı olmuyorlarmı ? Eşinin annesi kac yaşında, mesela benim annem eve gelse
bana elini sürdürmez cunku karı koca calısıyoruz ve gecen 1 ay kaldı eşimin hoşunada gitti, neden mi annem temizlik yemek yapıyor bende daha az yoruluyorum diye.
Tamam herseyi anneme bırakmıyrım diyorum ama gun boyu evde akşama bana birsey bırakmıyor ki. Ama eşimin annesi 78 yaşında biri ve kalca kemigi sorunu var
kadından birsey beklememde olmaz sanırım. Mesela teyzemler var bende onlara kızarım, ya calısan kadınım geldiklerinde yemek begenmezler, ustelik kendi akrabalarım
O tuzlu bu yaglı olmuş, şekeri fazla, begenmiyorsanız aşcı tutun kardeşim. Bi gun fena patlıyacam eşim engel oluyor.
Torunlarının orada düğünü varsa kızlarıda orada yaşıyor doğru mu anladım?
Çok sık ve uzun kalıyorlar gerçekten.
Neden kızlarında da kalmıyorlar peki?
Ev kiralamazlar asla canım pintilikten değilde oğlumun evi varken ev kiralama fikri akıllarına gelmez ve gerek te görmezler
zaten
evlilik bu kadar kolay mı. ? evlenmek-boşanmak, sevmek bir an da nefret etmek. en ufak bir şeyde anne evine gitmek.
eşin zaten düzelmiş. neden keyfini çıkartmak varken ve bir de çocuğun varken ayrılığı düşünüyorsun ki. çocuğa yazık değil mi? madem başlardan beri sorununuz var neden çocuk yapıp onları perişan ediyorsunuz.duygudur değişebilir eşin hatalı tamam ama insan eğer evleniyorsa bir şeyleri bilmeli. sabretmeli. (dayak olmadığı sürece)
evlilikler , sevgiler bu kadar kolay olmamalı. !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?