Cok gerginim, huzursuz ve mutsuz..

Nil11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
370
3
26
Almanya
Merhaba arkadaslar..

Önceki konularimi okuyan belki hatirlar beni..

Esimin ailesi yine geldi, cok gerginim.. Son geldiklerine olan olaylardan sonra nasil davranacagimi bilmiyorum.. Konusmak istemiyorum, yanlarinda oturmak istemiyorum.. Odamdan hic cikmak istemiyorum..

Son zamanlarda esimdende cok sogudum. Bana dokunmasindan bile rahatsiz oluyorum.. Onunlada konusmak istemiyorum.. Bundan 1,5 ay önce 1 haftaligina türkiyeye gitmisti ailesinin yanina.. Onsuz öyle mutluydum ki.. Sadece kizim ve ben..

Simdi o mutluluktan bir eser kalmadi, üstüne birde ailesi gelince..

Galiba ben esimi sevmiyorum artik.. Kafam cok karisik.. Günlerdir ciddi ciddi ayrilmayi düsünüyorum..

Sevgilerle
Nil

Size dokunmasından bile rahatsız olduğunuz adamla aynı çatı olmanız bile hata.
Açın davanızı,boşanın. Çok zor bir iş değil ki bu...

böyle hissetmenizin nedeni eşinizin davranışları,eşiniz düzelirse sizin duygularınızda eskiye döner sanırım.

eşinden niye soğudun peki

Evliligimiz ilk zamanlari cok zor gecti.. Beni kücümserdi.. Hic bir istedigim onu ilgilendirmezdi.. Annesi, babasi bana ve aileme her türlü sözü derlerdi, esim beni hic korumazdi.. Ve bir cok sey daha..

Canima tak ve esalarimi toplayip annemin evine döndüm.. Ayrilmayi kafaya koymustum..
Özür diledi.. Degisecegini söyledi.. Günlerce arabada kapinin önünde yatti.. Bende afettim.. Ve degisti cok degisti.. Ama o kötü günler, aylar, yillar aklima geldice ondan nefret ediyorum..

Ailesini zaten hic sevmiyorum ve her seferinde yine bizde kalmalarindan rahatsiz oluyorum.. Esime bunu defalarca dememe ragmen göz ardi etmesi beni sinir ediyor.. Onlara karsi hic birsey olmamis gibi davranmami istemesi ben geriyor ve ondan da nefret etmemi sagliyor..

ayrılınca hayatın daha mı güzel olucak peki ?eğer öyle olucaksa ayrıl tabi ... ama boşanmakda kolay değil .....

Arkadaslar benim cikmam lazim simdi, kusura bakmayim.. Firsat buldukca, eger sorulariniz olursa, cevaplarim..

Iyi aksamlar

Bence ailesi şuam orda olduğu için bu kadar yogun hisler içerisindesin
madem eşin düzeldi, ozaman yaşadıklarını geride Burak. En küçük sebebde hatırlamamda size bağlı,
hatirlamak istemezsen elbet gercekdende gözünün önüne gelmez.

yaşadıkların cok ağır. Buna benzer herkez bir şeyler yaşıyor. Bende yaşadım mahlesef. Ama zamanda ne yaşadıysak, yaşadık. Kalkıpda en ufak sorunlarda bir suçlu arayıp durumu kendim icin nede iyi giden evliligim icin zirlaşdirmayacagim, ruhumu göreyeceğim. Sende artık hatırlama yada unut güzelim

misafirlerinizde ciddiye alma, sakın kalıp bir kaç hafta sonra gideceklerini sürekli tekrarla.
nasilsa devolup gidecekler.

Eşiniz size değişeceğini söylemiş ve dediğinize göre değişmişte.
Ailesini sevmesenizde silmesini bekleyemezsiniz.
Ama siz görüşmek istemediğinizi anlatabilirsiniz ona
Ayrıca eşinize olan sevginiz bittiyse ve o yokke huzurluyum diyorsanız belkide sürdürmenin anlamı kalmamıştır.

bence zamana ihtiyacınız var, daha önceki sorunlarınızı bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki zaman zaman bütün aşlerin arasında soğukluk oluyor. geçmiş i unutmak gibi bi kabiliyetimiz yok ama en azından dikkatimizi başka yöne yöneltmek eskiyi kurcalamamak en doğrusu olur. umarım geçici bi dönemdir

Ben kesinlikle ailesini silmesini beklemiyorum.. Benim tek istedigim almanyaya geldikleri zaman bizde kalmamalari ve bunu defalarca dedim.. Tamam, caresine bakacagim diyor, her seferinde, beni oyaliyor.. Bıktım artik bu konu yüzünden kavga etmeye..
Senede bir gelseler yine birsey demicem.. Daha ekimde burdaydilar, kasimin ortasina kadar.. Simdi yine geldiler, 1 ay kalacaklar.. 5. Ayda bir daha gelecekler, torunlarının (kizlarinin oglu) dügünü var..
Sık sık geliyorlar ve uzun zaman kalıyorlar.. Burdan bir kücük daire kiralayabilirler, yeterince paralari var.. Ama pinti olduklari icin yapmiyorlar..

aynı benim kocamınkiler gibi yüzsüz ve utanmazlar kocanıza kızmayın benimkide aynısı beni ezdirmez ama onlarada bişiy diyemez sinir oluyorum hakkını koru diyorum ben bişiy diyemem diyor delirtiyor beni kocanızla aranızı bozmayın sanırım onlara bişiy demediği için dokunmasından bile nefret ediyorsunuz ama hata yapıyorsunuz.tavrınızı net bi şekilde koyun ama eşinizle uzaklaşmayın sevecen davranın derim

pintilikle ne alakası var oğunun evi varken niye ev kiralasınlar. daha neler. bende eşimin ailesiyle pek anlaşamam. gelecekleri zaman resmen stres topuna dönerim. ama gelecekler tabiki kalacaklarda. oğullarının evi sonuçta. ulan ben çok iyi gelinim kıymetimi bilmiyo bu kaynana

öncelikle senin ailenden hic bahsetmemişsin, onların sizinle ilişkiniz nedir ? Aynı ildemisiniz ayrıca ailesi ile olan mesafeniz nedir ? Yakın cevreden mi geliyorlar yoksa
yuzlerce km öteden mi. Sonucta o ev onların ogullarının evi, kalmak hakları ama surekli ve uzun kalışlar sorun olabiliyor. Bu arada baska yakınları yokmu sizin
bölgede yani bi onlarda bi sizde kalamazlar mı mesela. Peki geldiklerinde sana hic yardımcı olmuyorlarmı ? Eşinin annesi kac yaşında, mesela benim annem eve gelse
bana elini sürdürmez cunku karı koca calısıyoruz ve gecen 1 ay kaldı eşimin hoşunada gitti, neden mi annem temizlik yemek yapıyor bende daha az yoruluyorum diye.
Tamam herseyi anneme bırakmıyrım diyorum ama gun boyu evde akşama bana birsey bırakmıyor ki. Ama eşimin annesi 78 yaşında biri ve kalca kemigi sorunu var
kadından birsey beklememde olmaz sanırım. Mesela teyzemler var bende onlara kızarım, ya calısan kadınım geldiklerinde yemek begenmezler, ustelik kendi akrabalarım
O tuzlu bu yaglı olmuş, şekeri fazla, begenmiyorsanız aşcı tutun kardeşim. Bi gun fena patlıyacam eşim engel oluyor.

sanırım çok dolmuşsun bu nedenle eşinden de soğuduğunu düşünüyorsun bazen sıkıntılar üst üste gelince insan böyle düşünebilir ama sinirle değil soğukkanlılıkla düşün eşimin hataları çok oldu sonra özür diledi değişti diyorsun madem değişti sadece ailesi sık geliyor uzun kalıyor diye bu kadar kendini yıpratma.sen de haklısın ama eşinde ailesini silemez ki.umarım bu konuya bir çözüm bulursunuz

Torunlarının orada düğünü varsa kızlarıda orada yaşıyor doğru mu anladım?
Çok sık ve uzun kalıyorlar gerçekten.
Neden kızlarında da kalmıyorlar peki?
Ev kiralamazlar asla canım pintilikten değilde oğlumun evi varken ev kiralama fikri akıllarına gelmez ve gerek te görmezler
zaten

evlilik bu kadar kolay mı. ? evlenmek-boşanmak, sevmek bir an da nefret etmek. en ufak bir şeyde anne evine gitmek.
eşin zaten düzelmiş. neden keyfini çıkartmak varken ve bir de çocuğun varken ayrılığı düşünüyorsun ki. çocuğa yazık değil mi? madem başlardan beri sorununuz var neden çocuk yapıp onları perişan ediyorsunuz.duygudur değişebilir eşin hatalı tamam ama insan eğer evleniyorsa bir şeyleri bilmeli. sabretmeli. (dayak olmadığı sürece)
evlilikler , sevgiler bu kadar kolay olmamalı. !

Annem arabayla 15 dk uzaklikta.. Teyzem komsum.. Birde anneannemler var onlarda anneme yakin ama onlar emekli oldugu icin uzun süre türkiyede kaliyorlar.. Benim ailem esim evdeyken pek gelmezle, onu rahatsiz etmemek icin.. Ayda yilda gelseler bile esim kahveye kaciyor.. Benim ailemden kim gelirse gelsin bana her zaman yardimci olur..
Esimin annesi babasi emekli, onlarda bi burda bi türkiyede kaliyorlar.. 3 tane ablasi var yakin cevremizde, 10 dk arabayla.. Onlarda kalmiyorlar.. Kaynanam 70 yasinda.. Benden ondan birsey yapmasini beklemiyorum ama benim yaptiklarimi begenmez, yegmez, sevmiyorum der. Her seye karisir.. Hastayim deyip durur.. Ne yapacagimi sasiririm.. Kizlarina gittigi zaman hic birseysi olmaz, onlara herseyde yardim eder.. Yaptiklari her yemegi yer..
Yatiklari yeri begenmezler.. Cocuk olmadan, cocuk odasi onlara aitti.. Yataklari vardi.. Simdi dogal olarak kizim odasi. Niye orayi cocuk odasi yaptik diye bir sürü laf ediyorlar.. Daha neler neler.. Anlatsam bitmez...

3 kizlari var burda.. Hepiside yakinimizda.. Bir gece bile kalmiyorlar orda..
Benim dedemlerde bi burda bi türkiyede kaliyorlar ama yinede burda ayri evleri var.. Türkiyedede cocuklari var ama ordada ayri evleri var..
Vallaha pinti oldugu icin ev kiralamiyor..
Bu cevrede bir sürü emekli var.. Uzun süre türkiyede kalmalarina ragmen burda kiralik evleri var.. Hic biri cocuklarini huzursuz etmek istemiyor..
Esimin ailesi düsüncesiz oldugu icin hic umurlarinda degil..

Ben cocuk olmadan ayrilmaya karar vermistim.. Esim düzelecegine ve isteklerimi kabul edecegine söz verince af ettim..
Evet düzeldi ama istegimin biri kabul olmadi... Annesi babasi bana kendileri dedi, cocugunuz olursa, biz ya ev tuttariz yada kizlardada kaliriz.. Eehh hani 2 yil gecti nerdeyse ama degisen hic birsey yok.. Üstelik birde bir sürü laf isitiyoruz ki, niye onlarin odasini cocuk odasi yapmisiz..
Ya zaten kizlarida istemiyorki annesini babasini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…