çok fenayım moralim çok bozuk

bütün herkese çok teşekkür ederiz kızlar hepiniz çok iyisiniz bugün tahlilimizi yaptırdık 20 ile 30 gün arasında çıkacak sonuçlar inşallah iyi çıkıcak inanıyorum bebeğim gayet sağlıklı sadece içimizde kuşku kalmasın diye yaptırdık o kadar sonuçlar çıkar çıkmaz hepinize haber vericez

evet tatlım ALLAHın izniyle sonuçlar iyi çıkacak
rüzgarımın hiç bişysi yoktur inş.sonuçlar gelsin bizimde içimiz ferahlasın yoksa biz biliyoruz zaten değilmi..
down sendorumu zaten yüzlerine yansıyor bebeklerin

Miniki rüzgar gayet sağlıklı çıkıcak inş..
Dualarım seninle canım..Güzel haberlerle gel..

inşallah kızlar zaten ben inanıyorum oğlumun hiç bir şeyi yok gayet sağlıklı ve akıllı benim oğluşum ama herkese çok teşekkür ederiz özellikle kız annelerine a.s.

cnm oğlnu gördmhiiçç öle br bebeğe benzemio allahm korusun melklerimzi çok şeker bi oğln var cnm allah bağşlasnn...

allah yardımcınız olsun.inşallah birşey çıkmamıştır.tahlillerr çıkmıştır sanırım bizede bildirirmisin sonuçları..

canım allah tez vakitte hayırlı sonuçlarıyla sizi sevindirsin inşallah.bebeğinde downlu bir ifade yok ama sende haklısın tabiki.bende karnımdayken amniyosentez olmuştum 48 saat içinde arayıp haber vereceğiz dediler tabiki o saatler geçmek bilmemişti.annelik gerçekten çok zor ama eminimki senin kuzucuğun çok sağlıklı hiç endişelenme annesi:))

şeydacım bencede bebeğinin hiçbirşeyi yok ..umarım çok güzel çıkar sonuçlarınız..allah yardımıcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…