çok fenayım moralim çok bozuk

seydahancer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
547
1
47
selam kızlar biliyorsunuz ben 34 haftalık doğum yaptım bebeğim 2 kere sarılık yüzünden hastanede yattı sonra kalpte üfürüm var dediler ALLAH'tan bir şey çıkmadı daha sonra broşları dolu dedi doktor ilaç kullandı minik bebeğim bugün kontrolümüz vardı bugünde ellerinde tek çizgi var down sendromu olabilir genetik test yaptırın dedi internetten araştırdım ve gerçekten ellerinde olan o çizgi down sendromu belirtisiymiş yarın gidip tahlil yaptırıcaz ve sonuçlar 1 hafta sonra çıkıyormuş ve ben şimdiden çok fenayım ne olur dua edin bebeğimde bir şey çıkmasın sağlıklı olsun ALLAH'ım ne olur bize yardım yet ben bebeğimi çok zor buldum ama sonuç kötü çıksa bile o benim yinede minicik canım bebeğim ve ben onu yine çok sevicem belki dahada fazla sevicem allah kimseye yaşatmasın ama ben yinede çok şanslı bir anne olucam

canım benim rabbim yardımcınız olsun moralini bozma hemen noluuurrr insallah korktugunuz gibi bişey cıkmaz ...kıyamam yaaaa...

bıtanem rabbım yanınızda olsun mınıgınle senın ınŞallah gÜzel haberlerle dÖnersın Çok geÇmıŞ olsun buarada cnm bnm Öp kokulu mınnoŞunu yerım onu ben

canım ya bişey soracam kusura bakma bilmediğim için soruyorum bu eldekiçizgi nasıl bişey nasıl anlasılıormus yani???

ellerimizde ortada 2 çizgi var ya benim bebeğimde tek çizgi var simian çizgisi yazarsan internette çıkıyor

canım allah korktuğunuza uğratmasın..ha ama sonuc olumsuz cıkarsada lütfen isyan etme..dediğin gibi sen cok sanslı bir annesin..sıcacık bedeni kucağında olucak mis kokusunu içinne cekiceksin..beterin beteri var derler..allahım daha kötülerinden esirgesin yavrularımızı..minicik kuzunda sende allaha emanet olun..

sadece çizgden bahsetmişsin.acaba bu asağıda yazılanlarla ilgili bi bulgun oldumu senin..sen annesisin en cok vakit geciren sensin..
Down sendromunun tanısının konulması:
Down sendromu insanda en sık görülen kromozomal hastalıktır. Genelde doğumdan kısa bir süre sonra ilk muayene sırasında tanı konulur.

Bu bebekler doğduklarında genelde tipik bir yüz görünümüne sahiptirler. Baş nispeten ufaktır, arkası yassıdır, ense kısa ve geniştir. Burun kökü basıktır, kulaklar düşük yerleşimlidir. Gözler birbirinden ayrık ve çekiktir. Göz aralığının iç kısmında bir cilt katlantısı vardır. Dil ağıza göre genellikle büyük olduğundan hafif dışarıdadır. Kasların gücü azalmış, kollar ve bacaklar gevşektir. Parmaklar kısa ve tombuldur, sıklıkla ellerde “simian çizgisi” denilen tek bir çizgi vardır. Ellerin serçe parmağı genellikle içe doğru kıvrımlıdır.

sadece çizgi var elinde yarın tahlil yaptırıcaz kromozonlara falan bakılıcak kesin sonuç o zaman belli olucak doktorumuz kesin var demedi bir tahlil yaptırın bakalım dedi

canım benim iyi düşün iyi olsun inşallah hiçbirşey çıkmayacak bebeğinde.sizin için dua edicem iyi haberi bekliycem...

canımmm..inşallah böyle imtihan olmazsın..Allah yardım etsin..lütfen moralini yüksek tutmaya çalış.sütün için..yawru için..off kıyamam ya..

şeydacım içini ferah tut canım... inşallah olumsuz hiçbir şey çıkmaz... dualarım kalbim seninle ve yavrunla canım...

canım Allah yardımcınız olsun inş. bir şey çıkmaz yanlış alarmdır hem bak zaten daha bir sürü şeyin birlikte olması gerekiyormuş sen sadece eldeki çizgiden bhsediyorsun inş. temiz çıkıcak sonuçlar dualarımız seninle...

inşallah birşey çıkmaz dua ediyorum ama çıkarsa yapacak hiç bir şey yok sonuçta o benim bir tanecik minik kuzum dün geceden beri dua ediyorum allah'ım yavrumu korusun inşallah hepinize teker teker çok teşekkür ediyoruz kuzumla

canım belirtiler arsında size uyan başka bişey varmı?

birde ikili ve üçlü test yaptırmışmıydın?

moralini yüksek tutmaya çalış inşallah korktugun gibi cıkmaz sonuclar. ama eger cıkarsa da imtihan gözüyle bak onun sana getirecegi artıları düşün rahatla. Rabbim kolaylıklar versin hayırlı haberler inşallah

şeydacım bizlerde dua edicez,
inşllhh bebeğin bunun da üstesinden gelecek
bu da boş çıkacak,iyi düşün herşey iyi olsn,
allahım sağlıklı,hayırlı uzun ömür versin bebeğine....iyi haberlerini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…