çok fenayım moralim çok bozuk

şeydacım dualarımdasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Allahın izniyle bu zor günlerde geçecek, inşallah sonuçlar temiz çıkar:Saruboceq:

canım yaa inş. bişi yoktur tatlımm dora içinde öle bi risk olduğunu sölemişti dr hatta boşu boşuna amnio senteze soktu bizzi ama şükürkler olsun ki bişiyi yok eminim senin meleğinde gayet sağlıklıdır annesi bol bol dua edelim test sonuçları çıkana kadar vee sonuçlar çıktığında bunun annesine yaptığı bir şaka olduğunu göreceğiz dualarımız sizinle inş. herşey yolunda gider..

Şeydacım içimden geliyor Allah' ın izniyle tahlilleri tertemiz benim süt oğlum çokta sağlıklı görünüyor ve öylede

canım içini ferah tut allahın izniyle birşey çıkmayacak bebişindeee.....

dualarım seninle ve bebeğinle şeyda. inşallah korktuğunuz gibi çıkmayacak sonuçlar. güzel haberlerinizi okumak dileğiyle..:1hug:

hepinize çok teşekkür ederiz hepinizi çok seviyoruz ve oğlumla öpüyoruz bende inanıyorum bebeğim gayet sağlıklı

canim benim cok uzuldum Allah yardimciniz olsun..sonuclar cikmadan moralini bozma insallah herseyi normaldir...

inşallah yavrunun sağlıklı haberlerini yazarsın sonuçları alınca bizde sevinerek okuruz canım bol bol dua et..

canım bugün hastanede bi kadınla tanıstım onun bebegi içişnde aynı tahlılı istemişler onunda doktoru aynı seyden süphelenmiş bebeğin dili hep dısarıdaymıs kadın öldüm öldüm dirildim diyor ama tahlılleri tertemiz cıkmıs sakın üzülme insallah tertemiz cıkacak sonuclar hep dua et rabbim hayırlısnı versin insallah duamdasınız....

Bebeğin hastalığı gerçekten zor Bronşlarından bizim ufaklıkta rahatsızdı.Yeni düzeldi.Üzme kendini .Umarım iyi haberler alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…