cok fazla tüy var yardım

Arkadaslar simdi kol tuylerimi cekiyorum zat4n cimbiza gelecek kadar bas gosterdile4 buna ragmen dokulmeler var dokuluyor haber vereyim dedim

Benim ki biitti.o zamanlar lazer cihazlar satılmıyordu bilgim yok.ama epilasyon cihazı m vardí.onuda kullandım.
epılasyon aletı bendede var ama azalsın ıstıyorum o azaltmıyo kı[/QUOTE]
Epilasyon aleti gibi canim epilasyon aleti degil internetten bak görürsün

epılasyon aletı bendede var ama azalsın ıstıyorum o azaltmıyo kı
Epilasyon aleti gibi canim epilasyon aleti degil internetten bak görürsün[/QUOTE]
hiim tamam o0 zaman bakayım sımdı calısıyorum buraya bıle zor gırıyorum yoruldum yahuu :D

epılasyon aletı bendede var ama azalsın ıstıyorum o azaltmıyo kı
Epilasyon aleti gibi canim epilasyon aleti degil internetten bak görürsün[/QUOTE]
yorumlarını felan okudum gercekten memnun kalmıslar bende dusuneyım bunu o zaman ya ıse yarıyo dıyolar

bu lumea nın bı cok modelı vaR AMA HANGISI DAHA IYI OLUR KI KIZLAR

silk and glide Kullanıyorum lumia mantığı ama şöyle memnun kalmadım,
jiletle alıyorum lazer uyguluyorum üç gün sonra pıt pıt çıkmaya başlıyor, dökülme hiç olmadı zaten. sadece alınan bölgenin hepsinin çıkması Zaman alıyor, ne anladım ben temiz temiz gezemedikten sonra. Ağca'da en azından temiz geziliyor bunda o da yok.
Bayramdan sonra lazere başlıcam artık.
Bu arada hepsi buradanın yorumlarını çok dikkate almayın olumsuz yorumları yayınlamıyolar, bloglardan instagramdan forumlardan direk kullanıcı yorumlarına bakın

Arkadaslar simdi kol tuylerimi cekiyorum zat4n cimbiza gelecek kadar bas gosterdile4 buna ragmen dokulmeler var dokuluyor haber vereyim dedim
sende lumea ıle mı alıyorsun

silk and glide Kullanıyorum lumia mantığı ama şöyle memnun kalmadım,
jiletle alıyorum lazer uyguluyorum üç gün sonra pıt pıt çıkmaya başlıyor, dökülme hiç olmadı zaten. sadece alınan bölgenin hepsinin çıkması Zaman alıyor, ne anladım ben temiz temiz gezemedikten sonra. Ağca'da en azından temiz geziliyor bunda o da yok.
Bayramdan sonra lazere başlıcam artık.
Bu arada hepsi buradanın yorumlarını çok dikkate almayın olumsuz yorumları yayınlamıyolar, bloglardan instagramdan forumlardan direk kullanıcı yorumlarına bakın
hadı ya oyle mı dıyosun benımde baya aklım ayatmıstı lumea

hadı ya oyle mı dıyosun benımde baya aklım ayatmıstı lumea
HB nın yorumlarını boşver Netten burdan kullanıcı yorumlarına dikkate al.
3 gün sonra kıllar çıkmaya başlıyor daha az alanda da olsa, kullananlar nasıl memnunlar bende anlamadım

HB nın yorumlarını boşver Netten burdan kullanıcı yorumlarına dikkate al.
3 gün sonra kıllar çıkmaya başlıyor daha az alanda da olsa, kullananlar nasıl memnunlar bende anlamadım
kk yorumlşarını okudum kısıden kısıye gore fark edıyo sanırım kımı azalttı yazmıs kımı fayda vermedı yazmıs kımının koltuk altına etkı etmıs ama bacaklarına etkı etmemıs tuhaf ya baya da pahalı bısey yanı ınsan cesaret edemıyoda yorumları gorunce genel memnun aslında ama tamamen bıtırme yok sureklı duzenlı kullancan ve bazı bolgelelerde cıkmazken bazı bolgelerde cıkıyo dıyolar bılemedım acıkcası

@yrncrn bende öyle kararsız kaldığım Bi Zaman'da indirime girmişti, uygun fiyata almıştım ama o da boşa gitti sonuç lazere gidicem

@yrncrn bende öyle kararsız kaldığım Bi Zaman'da indirime girmişti, uygun fiyata almıştım ama o da boşa gitti sonuç lazere gidicem
pekı bakalım ınsallah faydasını gorursun bı yerde yorumları gordum bırıncı hafta deneyımı ıkıncı hafta dıye yazmıslar sende neden degısıklık olmadı acaba

@yrncrn olmadı değil, Zaman'la tüyler azalıyor ama jiletle alıyorum 3 - 4 gün sonra çıkmaya başlıyor iki haftada bir uygulama yapıyorsun, kalan sürede yine kıllısın hemde sert sert çıkıyor
Ağdayla hiç olmazsa daha uzun süre temiz kalıyorsun, derdim temiz kalma süresinin 3-4 gün olması ve tabi hiç dökülme olmaması

@yrncrn olmadı değil, Zaman'la tüyler azalıyor ama jiletle alıyorum 3 - 4 gün sonra çıkmaya başlıyor iki haftada bir uygulama yapıyorsun, kalan sürede yine kıllısın hemde sert sert çıkıyor
Ağdayla hiç olmazsa daha uzun süre temiz kalıyorsun, derdim temiz kalma süresinin 3-4 gün olması ve tabi hiç dökülme olmaması
anladım canım agda en azından gec cıkartıyo ve seyreklestırıyo

Back