cok fazla tüy var yardım

agdayı ilk basta daha sık yaparsın sonra tuyler gec cıkmaya basladıkca zaman aralıgı uzar..

Ve özel bölge yaptırdım.bıyık kaş .aslında tüm v7cüt sayılır ben tek tek gittim.fiyat tüy bakıp söylüyor.ama yıllar geçtti fiyat ćok az artmış.koltuk alt 50tl .bacak alt 100, diye hatırlıyorum.kesinlikle lazer ama doğru yerde doğru kişiye .ben memleketinde yaptım.kusura bakmayın mobilden yazdığından galiba takılıyor yavaş.

evde lazer alıcaksın derken anlamadım onu :) ewet herkes aynı seyı dıyo ama onunda zararı var felan dedıler hamıle kalamama rıskını mı ne arttırıyomus baya uzun seanslar suruyo kımı olumlu sonuc alıyo kımı almıyo son cae aslında ısını bılen bırını bulmak sanırım sen nasıl bas edıyosun
IPL EPILASYON YAP... UFAK AYNI EPILASYON ALETINE BENZER BIRSEY...INERNETE BAK ALIP EVDE KENDIN YAPABILIRSIN...HEM LAZER GIBI ACI YOK SADECE SICAKLIK HISSI OLUYOR...
SONUÇ İSE MÜKEMMEL TAVSİYE EDERİM...:süslü:

IPL EPILASYON YAP... UFAK AYNI EPILASYON ALETINE BENZER BIRSEY...INERNETE BAK ALIP EVDE KENDIN YAPABILIRSIN...HEM LAZER GIBI ACI YOK SADECE SICAKLIK HISSI OLUYOR...
Lazer vcilt dokusuna göre acıtıyor.mesele benimki hiç açımıyordu.özel bölge alt ince deri biraz zordu.birde adet öncesi acıtır .tüyleri adet sonrası alın az acır veya acımaz

Agdayi öneririm. Evet baslarda mesakatli olacak. Ama sabredip düzenli yaparsaniz dogal bir sekilde seyrelecek. Senelerdir agda yapiyorum. Tabiki ilkler cok acitir. ama en az sekiz sene oldu diyelim ve bikini bölgemde düzenli aldigim neresi varsa küstü ve cikmiyor. Yani cok azaldi ve de kellesme oldu. Hassas yerleri pek iyi beceremedigim ve cildim hassas oldugundan kararma oldu. Tek zarai bu oldu bana ama zaman bulup kendime baktikca hersey yoluna girer düsünüyorum. Lazere hos bakmiyorum. Dogal olmayan hicbirseye sicak bakmiyorum. agda bantlariyla bes dakika sürüyor simdi isim.

Lazer vcilt dokusuna göre acıtıyor.mesele benimki hiç açımıyordu.özel bölge alt ince deri biraz zordu.birde adet öncesi acıtır .tüyleri adet sonrası alın az acır veya acımaz
Lazer için biryere gitmek zorundasın ama IPL i alup evde kendin yapabilirsin daha uygun fiyat...

[QUOTE="Erva-Taha, post: 47185472, member:sayılmıyordu.er için biryere gitmek zorundasın ama IPL i alup evde kendin yapabilirsin daha uygun fiyat...[/QUOTE]
Benim ki biitti.o zamanlar lazer cihazlar satılmıyordu bilgim yok.ama epilasyon cihazı m vardí.onuda kullandım.

Ben de aynı dertten muzdaripim :KK43: lumea işe yarıyor dediniz. Peki öncesinde profesyonel lazer işlemi uygulattiniz mi? Yoksa direkt olarak da işe yarıyor mu? Benim göbek cevremde de bu problem var. Oraya jilet suremem bildiğim kadarıyla bu aleti kullanmadan önce traslamak gerekiyor. Tüylerin üzerine de uygulanabilir mi philips lumea? Çok soru sordum biliyorum ama yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)
Simdi ben kollatimda denedigimde killari tutsuledim ama gene de dokuldu bsonra kendime de aldim lumia dan kullanmadan once agdayla yada jiletle aliyorsun sonra lumeayi uyguluyorsun dokulmesini bekliyotum suan .... komple lazere de gittim ama genr cikiyolar en azindan elimin altinda olsun ....brn bacak ozel bolgr ve k.altibicin gittim lazere gogus gobek ve kollarim icin de lumeayi kullaniyorum ... tabi bacak ozel bolge k.altoda cikmaya basladi oralara da kullandim ...

Ağda yapmaya gerek olmadan tüyleri kökten dökuyor mu? Ve kalıcı mı ?

Lazer epilasyon tek çaresi.
Tamamen bitmiyor ama yüzde seksen azaltıyor.
Çıkanları görmediğiniz almanıza bile gerek kalmıyor.

Ağda yapmaya gerek olmadan tüyleri kökten dökuyor mu? Ve kalıcı mı ?
Tüyün kalınlığı inceliği rengine göre degisiyor kökten yok etme durumu... kendi teninize uygun olani secerseniz memnun kalırsınız...

Ağda sonrası limonlu tuz,ağda sonrası karınca yumurtası kremi,tüy azaltıcı losyon vs. Denedim eehh işte pekde çözüm değil 15 günde bak çıkmış.2010 yıllarında koltuk altı yaptım memnun olunca,bacak yaptım ,memnun kaldım :KK71:
o yakıyo mu ya cok agda sonrası lımonlu tuz ve gercekten ıse yaradımı yaa :D korkuyorum yakar yahrıs eder dıye :)

Tüyün kalınlığı inceliği rengine göre degisiyor kökten yok etme durumu... kendi teninize uygun olani secerseniz memnun kalırsınız...
bu dedıgınız nedır ben anlamadım bana da anlatır mısınız

Ipl sistemi ile istenmeyen tuylerden kurtulma ayni epilasyon aletine benziyor evde kendiniz rahatlıkla yapabilirsiniz... internetten arastip detaylı öğrenebilirsiniz...
bu dedıgınız nedır ben anlamadım bana da anlatır mısınız

Ipl sistemi ile istenmeyen tuylerden kurtulma ayni epilasyon aletine benziyor evde kendiniz rahatlıkla yapabilirsiniz... internetten arastip detaylı öğrenebilirsiniz...
tamam tesekkur ederım bı bakayım :) etkılı mı kı

Ve özel bölge yaptırdım.bıyık kaş .aslında tüm v7cüt sayılır ben tek tek gittim.fiyat tüy bakıp söylüyor.ama yıllar geçtti fiyat ćok az artmış.koltuk alt 50tl .bacak alt 100, diye hatırlıyorum.kesinlikle lazer ama doğru yerde doğru kişiye .ben memleketinde yaptım.kusura bakmayın mobilden yazdığından galiba takılıyor yavaş.
lazer mı yaptırdın sonuc nasıl

Simdi ben kollatimda denedigimde killari tutsuledim ama gene de dokuldu bsonra kendime de aldim lumia dan kullanmadan once agdayla yada jiletle aliyorsun sonra lumeayi uyguluyorsun dokulmesini bekliyotum suan .... komple lazere de gittim ama genr cikiyolar en azindan elimin altinda olsun ....brn bacak ozel bolgr ve k.altibicin gittim lazere gogus gobek ve kollarim icin de lumeayi kullaniyorum ... tabi bacak ozel bolge k.altoda cikmaya basladi oralara da kullandim ...
ne kadar o alet gec cıkartıyo pekı cılızlastırıyomu yanı guclu cıkmıyo tekrar dımı

Agdayi öneririm. Evet baslarda mesakatli olacak. Ama sabredip düzenli yaparsaniz dogal bir sekilde seyrelecek. Senelerdir agda yapiyorum. Tabiki ilkler cok acitir. ama en az sekiz sene oldu diyelim ve bikini bölgemde düzenli aldigim neresi varsa küstü ve cikmiyor. Yani cok azaldi ve de kellesme oldu. Hassas yerleri pek iyi beceremedigim ve cildim hassas oldugundan kararma oldu. Tek zarai bu oldu bana ama zaman bulup kendime baktikca hersey yoluna girer düsünüyorum. Lazere hos bakmiyorum. Dogal olmayan hicbirseye sicak bakmiyorum. agda bantlariyla bes dakika sürüyor simdi isim.
cok fazla oldugu ıcın bende vaktım oldugu zaman hep ouyle yapardım sımdı calısıyorum yoruluyorum zor oluyo rahatsız hıssedıyorum kendımı bır gunumu alıyo hepsını yapınca ben agda normalde agdayı bende sevıyorum acısı onemlı degıl bı tek bıkını bolgesıne suremıyorum agdayı ya

[QUOTE="Erva-Taha, post: 47185472, member:sayılmıyordu.er için biryere gitmek zorundasın ama IPL i alup evde kendin yapabilirsin daha uygun fiyat...
Benim ki biitti.o zamanlar lazer cihazlar satılmıyordu bilgim yok.ama epilasyon cihazı m vardí.onuda kullandım.[/QUOTE]
epılasyon aletı bendede var ama azalsın ıstıyorum o azaltmıyo kı

Back