cok fazla tüy var yardım

crnenc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
391
Puanlar
103
arkadaslar kolumda gogus cevremde gobegımde bacagımda komple koltuk altı bıkını bolgesı yanı fazla tugum var azltıcı yada zayıflatıcı losyon krem bılen var mı agda ıyı gelıyo azaltıyo ama sureklı yapma ımkanımda olmuyo bazen yarın oburgun evlenıcem basa cıkmak ımkansız bıkını bolgesı cok fazla bacagımın her yerınde var bunlar azalsa gerısı koymaz bı sekılde bakarım caresını yardım edın lutfeen

Lazere gidiceksin yada evde lazer filan alicaksin bende cok tuyluyum

Lazere gidiceksin yada evde lazer filan alicaksin bende cok tuyluyum
evde lazer alıcaksın derken anlamadım onu :) ewet herkes aynı seyı dıyo ama onunda zararı var felan dedıler hamıle kalamama rıskını mı ne arttırıyomus baya uzun seanslar suruyo kımı olumlu sonuc alıyo kımı almıyo son cae aslında ısını bılen bırını bulmak sanırım sen nasıl bas edıyosun

Olumlu sonuc veriyor boyle killi gezmektense risk alacaksin yapacak bisey yok dunyada bu sistem var herkes catir catir doguruyor da bi sana mi bisey olacak oyle dusun philips lumia bi arastir istersen evde lazer cihazi

Olumlu sonuc veriyor boyle killi gezmektense risk alacaksin yapacak bisey yok dunyada bu sistem var herkes catir catir doguruyor da bi sana mi bisey olacak oyle dusun philips lumia bi arastir istersen evde lazer cihazi
tabıkı oyle gezılmez rahatsız olmasam zaten bu konu baslıgını acmam :D tama bı arastırayım ya bakalım nasıl olcak ınsallah ıyı gelır :)

Düzenli ağda (yapıyorum) yaptırıyorum :süslü:

Ben kullaniyorum arkadaim kullaniyodu ondan gordum onunki baya dokuldu gozumle gordum hatta bende kolumun bi parcasina yaptim benimkide dojulmustu onu gorerek aldim zaten

bende agda kullanıyorum bazen duzenlı gercekten ıse yarıyo ama bır gunumu alıyo bazen vaktım olmuyo oturup ugrasnaya mecbur tug dokucu krem ıle alıyorum ve jıletten farkı olmuyo sureklı bı gune hem bıkını bolgesı ıkı komple bacak ayıramıyorum bazen ya :D

dusunsenıze yanı evlenceksınız bazen coluk cocukdan bıle vakıt olmuyo erkek sok erkek ıptal yanı o vazıyete gelmek ıstemıyorum bıraz olsun ıncelsın zayıflasın ıstıyorum :D

Ben de aynı dertten muzdaripim :( lumea işe yarıyor dediniz. Peki öncesinde profesyonel lazer işlemi uygulattiniz mi? Yoksa direkt olarak da işe yarıyor mu? Benim göbek cevremde de bu problem var. Oraya jilet suremem bildiğim kadarıyla bu aleti kullanmadan önce traslamak gerekiyor. Tüylerin üzerine de uygulanabilir mi philips lumea? Çok soru sordum biliyorum ama yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)

bende agda kullanıyorum bazen duzenlı gercekten ıse yarıyo ama bır gunumu alıyo bazen vaktım olmuyo oturup ugrasnaya mecbur tug dokucu krem ıle alıyorum ve jıletten farkı olmuyo sureklı bı gune hem bıkını bolgesı ıkı komple bacak ayıramıyorum bazen ya :KK70:
Merhaba agdayi tüm vücuduna uyguluyor musun mesela göğüs sırt göbek tüylenmesi için? Biraz imkansız gibi sanki :( hormon tedavisi düşündün mü peki daha önce?

Ben de aynı dertten muzdaripim :KK43: lumea işe yarıyor dediniz. Peki öncesinde profesyonel lazer işlemi uygulattiniz mi? Yoksa direkt olarak da işe yarıyor mu? Benim göbek cevremde de bu problem var. Oraya jilet suremem bildiğim kadarıyla bu aleti kullanmadan önce traslamak gerekiyor. Tüylerin üzerine de uygulanabilir mi philips lumea? Çok soru sordum biliyorum ama yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)
bende hıc kullanmadım ınanım bu sooruların cevaplarını bende merak edıyorum ınternetten mı arastırsak kı kullanan memnun kalan var mıdır kı dıye burdan cevap beklıyorum :)

Merhaba agdayi tüm vücuduna uyguluyor musun mesela göğüs sırt göbek tüylenmesi için? Biraz imkansız gibi sanki :KK43: hormon tedavisi düşündün mü peki daha önce?
hormonlarımla ılgılı bı problem degıl baba tarafım bıraz tugluymus :) annemde yoktur sırtımda yok koltuk altı makıneyle bacak bazen agda bazen makına bıkını bolgesı hastane eldıvenı ıle aldım agda suremıyorum ben kendım anca kuafor alcak gobek bolgesı gogus bolgesıde hemen makına tutuyorum durum bu yanı ugrastırıyo heryere agda ımkansız hele bıkını bolgesı kendın walla morartırsın :D

hormonlarımla ılgılı bı problem degıl baba tarafım bıraz tugluymus :) annemde yoktur sırtımda yok koltuk altı makıneyle bacak bazen agda bazen makına bıkını bolgesı hastane eldıvenı ıle aldım agda suremıyorum ben kendım anca kuafor alcak gobek bolgesı gogus bolgesıde hemen makına tutuyorum durum bu yanı ugrastırıyo heryere agda ımkansız hele bıkını bolgesı kendın walla morartırsın :KK70:
Göbeğe ağda yapmak bir kadın olarak zoruma gider insanın psikolojisini bozan bir durum dediğin gibi çok zaman alıyor zaten. Kökten kurtulmak istiyorum hepsinden. Karınca yumurtası yağı duymuştum ama uzun bir süreç alacak cesaret edemiyorum :(

Kızlar
Lazer le özel bölge de bacak açmaya gerek yok.benim estetik uzmanı önce sırt üstü yatırıp özel b. Alıyor sonra yüz üstü .eli bile değmiypr cihazı tutuyor tabi azcık aralıyor.bir sorun danışın cihazı da jelsiz alex....... gibi birşey di.3-4 seansda bitti.memnumun tavsiye ederim.uygun fiyattı.:KK76::hamarat:

Kızlar
Lazer le özel bölge de bacak açmaya gerek yok.benim estetik uzmanı önce sırt üstü yatırıp özel b. Alıyor sonra yüz üstü .eli bile değmiypr cihazı tutuyor tabi azcık aralıyor.bir sorun danışın cihazı da jelsiz alex....... gibi birşey di.3-4 seansda bitti.memnumun tavsiye ederim.uygun fiyattı.:KK76::hamarat:
ne kadara yaptı ve tamamen kurtuluyor musun tuglerden bıkını bolgesınde kız walla ıse yarıyorsa denıcem bende yoksa halım harap :)

Kızlar
Tüm vücut bölgeleri için yapılıyor mu? Ortalama bir fiyat bilgisi verebilir misin? Ve semt olarak nerede bahsettigin yer?

Göbeğe ağda yapmak bir kadın olarak zoruma gider insanın psikolojisini bozan bir durum dediğin gibi çok zaman alıyor zaten. Kökten kurtulmak istiyorum hepsinden. Karınca yumurtası yağı duymuştum ama uzun bir süreç alacak cesaret edemiyorum :KK43:
kız tabı zor onu cekmek felan nasıl canı acıyo ınsanın bacakda felan alısıyo bı sure sonrada benım etım cok hassas hemen morarıyo lazer felan denıcez paraya kıyıp sanırım yoksa baska turlu nasıl yapcaz o karıncayı bende duymustum bı ara ama ustune dusmedım pek

Ağda sonrası limonlu tuz,ağda sonrası karınca yumurtası kremi,tüy azaltıcı losyon vs. Denedim eehh işte pekde çözüm değil 15 günde bak çıkmış.2010 yıllarında koltuk altı yaptım memnun olunca,bacak yaptım ,memnun kaldım :KK71:

Back