- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.663
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ama bunlar yakın arkadaştı. İşte bize garip gelen de acil doğuma gelmişiz annem ablamı görmek istiyor, bunlar bir türlü bizi yanına salmıyorlar, bir telaşlılar, Hale de konuşacaklarım var diye annemi oturtup bunları anlatıyor. Biz de doğal olarak hani ablam bunları gördü, fenalaştı. Annem yanına gittiğinde de söyleyecek diye düşündüler. O söylemeden önce Hale söyleyip af dilemek istedi diye düşündük. Yani saçma değil mi? Annem orada kızını merak ediyor, acil hastaneye kaldırılmış. O telaşın ortasında Hale annemle dertleşecek evli erkekle ilişkisini anlatacak af dileyecek, çok saçma.Allah affetsin. Bize ne? annemden niye af diliyor, annem papaz mı? Kadın günah mı çıkartıyor? tam da ablam için gelmişiz telaşımız var...Bu arada çok ilginç geldi bana. O Hale denen kadının doğum yapılacağı zaman hastanede bunları anlatması falan. Diyelim ki ben bir kadının kocasıyla ilişki yaşadım kadın da bunu gördü. Ben niye o kadının doğumuna gideyim ki hangi yüzle gideyim çok saçma.
Keşke gerçek olmasa. Neremden uyduracağım ki ben bunları? Herkes şu an hayatına devam ediyor, benim de hayatım devam ediyor ama bu olay yıllarca işte içimde bir yerlerde dert olarak kaldı. Bugün de bu platformda bir içimi dökesim geldi.Bu konu gerçek hissi vermedi bana
Bu ne allasen yalan rüzgarı gibi. Öpüşülen adam gerçekte başka biriyse kadın neden eniştenizin adını verdi? Ya da eniştenizle öpüştüyse ablanız nasıl çark edip annenizle görüşmeyi kesti?Tamam kocasına inanıp evliliğini devam ettirmek isteyebilir o tamamen onun tercihi ama anneyle görüşmemek nedir? Manyak mı ablanız? Herkes gider anne kalır.
Ablam kocasına "benim Kemal yapmaz" modlarında tapıyor olabilir de herkes de onun kocasına onun gibi gözü kara inanmak zorunda mı? İşte annem nasıl olur da Haleye inanmış da kocasının öyle bir şey yapacağına ihtimal vermişmiş. Eniştem suçlu çünkü yapmış olsa da yapmamış olsa da karışına annesi ile görüşmesini yasaklayan bir adamdan ne hayır gelir? Onu dinleyip annesi ile görüşmeyen ablam da hayırsız işte maalesef.Suçlu siz değilsiniz. Enişteniz de değil. Suçlu ablanız. Aldatan elbet suçludur da. Bunu bile bile göz göre göre kocam yapmaz diyenler benim gözümde tek suçludur. Allah rahmet eylesin annenizin mekanı cennet olsun.
Kesinlikle öyle. Ama siz canınızı sıkmayın dediğim gibi. Olacak olan oluyor. Elbet bir gün kafasına dank eder ablanızın.Ablam kocasına "benim Kemal yapmaz" modlarında tapıyor olabilir de herkes de onun kocasına onun gibi gözü kara inanmak zorunda mı? İşte annem nasıl olur da Haleye inanmış da kocasının öyle bir şey yapacağına ihtimal vermişmiş. Eniştem suçlu çünkü yapmış olsa da yapmamış olsa da karışına annesi ile görüşmesini yasaklayan bir adamdan ne hayır gelir? Onu dinleyip annesi ile görüşmeyen ablam da hayırsız işte maalesef.
Size yalan bir konu yazardım şimdi buradan da üşeniyorumBencede yalan rüzgari![]()