ÇOK ERKEN BOŞALMA(ERKEN BİLE DEĞİL)

Eeeeee yapay vajinayla napacakmış
Ay ilk defa duyuyorum böyle şeyler. Merak ettim yaaa
Üstünden zaman geçmiş ama yazayım, berk karataşın videosunda dinlemiştim. Wgzersiz yapılıyor. Masturbasyon yapar gibi başlanıyor boşalma anı yaklaşınca penetrasyon durdurulup boşalma geciktiriliyor. Böyle yapa yapa kasları kontrol etmeyi öğreniyorlar. İşin içine kegel egzersizi falan da giriyor, kegelin erkekler için olanı da var.

Yapay vajina ile bunu gerçekleştiriyorlarmış hayatı oumca böyle olanlar. Doktor onlara bunu öneriyor.Bu şekilde kontrol etmeleri bekleniyor. Ama yarısı da malesef başarısız olup bu tedaviyi bırakıyormuş.

İkinci de.mi yapılıyor Bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın. Bilmiyorum derken benim eşim hep bı kez yapar. O da sertleşme probleminden dolayı bazen zar zor.
İlk seferinde erken boşalıyorsa, biraz on sevisme , zaman verme ile ikinci ilişki mümkün. Sizinki demekki işini bitirip 2. İçin uğraşmıyor.

Sizin vajinamısunuz olsaydı ve eşiniz size böyle davransa hoşunuza gider miydi? Kusura bakmayın da biz kadınlar beklediğimiz anlayışın birazını bile bazen göstermiyoruz. Üzüldüm eşinizin adına. Cinsel tedaviler herkes için kolay yapılan şeyler değil.

Yani ister 3 yıl olsun ister 5 yıl eşiniz bunun için çabalarken sırf erken boşalıyor diye ondan boşanmanız(ki adam doktorlara falan gidiyor çabalıyor yani düzeltmek için), yaş kemale erip küçük Hüseyin den çıt çıkmayınca yine boşanırsınız... Bence siz eşinize olan sevginizi gözden geçirin

Boşanmayı düşünmüyorum. Ama çabalamadığı zamanlar boşanmayı düşündüm sırf erken boşalıyor diye değil. Çabasızlığı beni buna sürükledi. Sürekli ben teşvik ettim günlerce aylarca araştırdım.Doktorlara gidip gidip onların verdiği hiçbir şeyi yapmadı. O mışıl mışıl uyurken ben vaktimi araştırmalara ayırdım. Şimdiden böyleysen ileride ne olacak dedim kendisine. O da mutsuz çünkü. Koskoca 4 buçuk yıl. Evlendiğimizden beri böyle. Konu ne olursa olsun. Cinsellik, maddi ya da manevi diğer şeyler. Çabalamayan her eşten herkes ayrılsın bence. Siz konumu tam anlamamış, yorumlarımı da okumamışsınız. Yeter ki çabalasın. Olmuyorsa yapacak bir şey yok. Ama gerçekten çabalasın. İşin özü bu. 5 yıllık evlilik ve 5 sn içinde boşalan bir erkek. Mal gibi ortada kalan bir eş. Sürekli ve sürekli. Bu durumun düzelmesi için yeterli çabayı göstermeyen bir eş. Bu durumları yaşamadıysanız beni anlamanıza imkan yok. Aslında benim istediğim bu durumu yaşayanların olumlu ya da olumsuz yorumları. Çözüm. Yaşamayanların yorumlarının hiçbir katkısı yok ki. Siz bana yorum yazdınız zamanınıza yazık ettiniz faydası yok çünkü. Cevap vererek ben de yazık ettim. Eşime olan sevgim bile sorgulanmış. Ne garip... Eşimle aram okadar iyidir ki bilemezsiniz. Onu asla rencide etmem. İkimizin iyiliği için çabalarım. Kendisi de çok şükür bugün büyük bir adım attı.

Eşime nasıl davranmışım ki :) biz hiç kötü bir şekilde konuşmuyoruz ki. Tamamen empati ile hareket ediyorum ben zaten. Vajinusmus örneğinizi de düşündüm ben de. Eşim çabalasın ama olmuyorsa da olmasın ne yapalım. Doktorlara gidip gidip bıraktı. İlaçları asla kullanmadı. Çabalamayan hiçbir insanı sevmem. Ama bugün çok büyük adımlar attı. Başladık bakalım. Olmazsa da kabullenme yollarını arayacağım ki buna asla mecbur olmadığım halde. Ama bu sebepten boşanmayı doğru bulmuyorum. Hayat boyu kimseye güvenemez. Ona da çok yazık.

Şunları söyler, bu mutsuzluğu yaşarken bile sırf o hayata küsmesin diye kendi istekleribizden feragat etmeye hazırsınız. Keşke bu fedakarlığınızı hakedecek kadar çabalasalar

Sizin adınıza sevindim öncelikle fakat benim yaşamadığımı nereden biliyorsunuz? Bir diğer konu da şu, sizin benim gibi kişilerin (araştırma yapıp videolar izlediğiniz için kendimi de işin içine koydum) çabalamasıyla bir erkeğin ki bir olmuyor. Çünkü toplum ona bu güne kadar aslan, kaplan rolünü biçti. Yani bunu kabullenmesi ve adım atması, bunun için bir takım ilaçlar kullanması elbette ki onu psikolojik yönde etkileyecektir. Bunun zaman alacağını da düşünen, bilen, gözlemleyen kişiyim. Bu nedenle sabırlı olmanızı diliyorum şayet sevginiz, aşkınız buna yetiyorsa. Bunu söylerken de sizi sorgulamıyorum ya da yargılamıyorum. Çünkü cinselliğe eşinizle aynı önemi vermek zorunda değilsiniz. Onun önceliklerinin en başında gelen cinsellik sizinkinin en sonunda olabilir. Ya da tam tersi.

Şunları söyler, bu mutsuzluğu yaşarken bile sırf o hayata küsmesin diye kendi istekleribizden feragat etmeye hazırsınız. Keşke bu fedakarlığınızı hakedecek kadar çabalasalar
Doktora gitti. Doktorda kızmış. Bu kadar beklenir mi diye. O doktora 1 buçuk yıl önce de gitmişti muayeneye devamını getirmemişgi. Devam etseydin şimdiye sorunun kalmazdı demiş. İyi demiş :) şimdi doktorum dediklerini yapıyor. Çok değişik tedavi şekli uyguluyor. Onca video izledim hiç görmedim, duymadım bu şekli. Bakalım.

Zaten 5 yıldır sabrediyorum. Ama hala anlamadınız beni. Oysa çokta açık yazıyorum. İlaçlar kullanması falan psikolojik yönde etkileyecektir diyorsunuz da sorun zaten kullanmamasıydı :) Kadın olsun erkek olsun bunu kabullenmeyip adım atmıyor, yıllarca düzelmesi için çaba sarfetmiyorsa hiçbir anlayışı haketmiyorlar bence. Yıllarca neyin hassasiyeti bu? Bencillikten başka bir şey olmuyor yaptıkları. Yönlendirilmelere ihtiyaçları var. Ben de kendimce araştırarak onu sağlıyorum. Sürekli yönlendiriyorum. Haftasonu gittiği doktor da kızdı. Neden bu kadar bekledin diye. 1buçuk yıl önce bana geldiğinde devam etseydin çoktan bitmişti bu süreç dedi. Bu durumların bu kadar uzun süre bekletilmesinin normal olmadığını, kimsenin normalleştirmemesi gerektiğini en azından çaba göstermesi gerektiğini, kadınların çaba görmek istediklerini dile getirdi. Küçükte olsa çaba görseler mutlu olurlar falan dedi. Doktor çok haklı. Çaba görmek bile beni mutlu ediyor.
Bundan sonrası bizim için hayırlı olsun :)

Doktorun adını, ne yöntem uyguladığını burdan olmasa bile mesajla bana yazabilir misin rica etsem. Aynı dert bizde de var seni o kadar iyi anlıyorum ki, bizim de evleneli 2 yıl oldu üroloji doktoru hap verdi ama pek etkisi olmadı. Ama çok çok seviyorum onu asla boşanma düşünmem bu yüzden. Tedavi arıyoruz işte..

Ben de ayni durumdayim fakat ben bu surecte esime karsi asiri sert ofke nobetleri gecirir halde oldum ama sadece bu durumdan degil genel olarak her şeyi batar oldu hep kavga ediyoruz. Bu surecte sizler de de ayni sekilde oluyor mu. Yoksa iliskiniz normal seyrinde ilerliyor mu oyle oluyorsa da nasil yapabiliyorsunuz bunu. Ben de neden boyle oluyor acaba bu problem dişinda da uyumusz muyuz die dusunuyorum artik

Benim ilk zamanlarda oluyordu, ama ben patladığımda yüzündeki üzüntüyü görünce de içim parçalanıyordu, zaten daha olumsuz etki ediyordu özgüveni de etkilendiğinden.. Şimdi öyle bir duruma geldik ki sanırım kabullendim ve hayatımda cinsellik olmadan yaşıyorum bir gün olur umuduyla. Bu durum dışında davranışları, düşünceliliği, hayata bakışımız, birlikte aynı şeyleri yapmaktan hoşlanmamız, sarıldığında tüm dertlerimi alması gibi gibi herşey sanırım kapatıyor bu açığı. Yine de bir yanım eksik o yüzden çare arıyoruz o da mutlu değil ki bu durumdan..

Sigara iciyor mu eşiniz mesela eşim ısrarla birakmadi ya da kilosuna yemesine hic dikkat etmiyor uykusuna. Bunlarin hepsi konu sahibinin de soyledigi gibi cabasizlik gostergesidir. Ve beni ofkelendiriyor. Bu konuyu kabullenemedim sanirim ben. Siz o konuyu bir kenara birakio gunluk hayatiniza devam edebiliyorsunuz ama ben birakamiorum hep aklimda ve benim ona yaklasimiminetkiliyor. Dediginiz gibi geriye gitmesine de sebep oluyor ama sizler bunu basarabiliyorsaniz ben yapamiorsam artik sevgimi sorgulamaya basladim, ya da uyumlu degiliz belki de.

Öyle düşünmeyin çabaladığınıza göre mutlaka sevgi vardır, ama evet bunun üstüne başka davranışlarında da sıkıntı görsem birikme olurdu üst üste gelip bu sakinliğimi etkileyebilirdi o konuda haklısınız. Sigara içiyordu bıraktı ama bu yüzden değil, çocuğumuz da sperm hareketi az olduğu için olmuyor, tüp bebeğe gittik doktor bırak diyince korkudan anında bıraktı erken boşalmayla bir ilgisi varmıdır diye doktor doktor gezdik hormonlar vs ortalama değerde çıktı. Çabalıyor, benden daha çok üzülüyor. Bir yerde görmüştüm "belden aşağısı bedenin aşkı belden yukarısı ruhun aşkıdır" diye bir söz. Durumuma çok uyduğu için aklımda kaldı öyle. Artık odak noktam haline getirmiyorum sadece, ama çözüm bulmak için uğraşıyoruz hâlâ..

Bizde sertlesme problemi vqr malesef hic cinsel iliskiye giremedik daha. sanirim onun verdigi de bir ofke. Çok guzel ifade etmissiniz. Hep kendinizi hem karsinizdakini yipratmayacak bir bakiş açisı ayrica.

Bizde sertlesme problemi vqr malesef hic cinsel iliskiye giremedik daha. sanirim onun verdigi de bir ofke. Çok guzel ifade etmissiniz. Hep kendinizi hem karsinizdakini yipratmayacak bir bakiş açisı ayrica.
Hormonlara vs mutlaka baktırmışsınızdır ama yine de düzenli ölçtürmekte fayda var. Bizde de ilkinde sertleşme problemi yok ama zaten 15 sn falan sürüyor, ikincisini deneyelim desek ne yapsak da sertleşmiyor. Belki buluruz bir çaresini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…