ÇOK ERKEN BOŞALMA(ERKEN BİLE DEĞİL)

Ben 5.yılımdayım. Ne kadar sabırlıyım artık görün. Ama bu erken boşalmayı şuna benzetiyorum,en azından bendeki etjisi şu şekilde: Parmağınızı kağıt kestiğinde beyninize böyle bir şey gider istemsiz, bi sinir çöker öyle oluyor. Aniden beyne bi sinir bi elektrik gidiyor gibi oluyor. Hele ki ön sevişme yapıp siz daha istekli hale geldikten sonra. Kontrollü olmak çok zor.

Bu denli sinirlenmeniz yüzüne vurmanız kesinlikle onu daha geriye götürecektir. Mesela bu tutumlar erken boşalan birinde sertleşme problemini de getiriyor. Ama sigarayı falan bırakmalı kesinlikle. Siz bir çaba görmelisiniz.

Düzelmesini istiyorsanız kesinlikle bu konu odak noktanız olmalı. Doktprın da dediği bu oldu. Cinsellik olmadan yaşamak vs. Olmaması gereken şeyler bunlar. Siz kaç yıldır evlisiniz?

Düzelmesini istiyorsanız kesinlikle bu konu odak noktanız olmalı. Doktprın da dediği bu oldu. Cinsellik olmadan yaşamak vs. Olmaması gereken şeyler bunlar. Siz kaç yıldır evlisiniz?
2 yıl. Önceki mesajlarda hangi doktora gittiniz nasıl bir tedavi uyguladı diye sormuştum gözden kaçtı sanırım burdan yazamıyorsanız özelden doktoru yöntemini yazarsanız çok sevinirim, çare arıyorum bir yandan

Gözden kaçmadı. Çok yoğun çalışıyorum. Doktor Berk Karataş. Yöntemlerini özelden yazacağım ama daha yeni başladı. Dün 1. Gündü.

Burada uğraşan arkadaşlara da yöntemlerden bahsetseniz, belki faydalanan birileri olur

Burada uğraşan arkadaşlara da yöntemlerden bahsetseniz, belki faydalanan birileri olur
Zaten özelden birçok yazan oluyor. Herkese anlatıyorum. Ama malesef gittiğimiz doktora gitmeleri gerekiyor. Çünkü doktor çeşitli malzemeler veriyor. Onlarla ilerleyen bir süreç bu. Bir de nefes egzersizleri. Yani doktora gitmeden faydalanabilinecek yöntemler değil.

Keske benimde esim erken bosalsa bazen bıkkınlık geliyor hani 5 dk sürse yeter ama bazen o kadar bıkıyorum ki ilişkiye girmek istemediğim zamanlar oluyor

Tedavi yontemlerini yazmak yasak diye biliyorum. Vajinismus konusunda bir doktorun tedavi yontemlerini anlatan bir uye süresiz engel yedi burada.
Bilmiyordum. Ama sanki anlatanları da gördüm, hem de epeyce ayrıntılıydı. Her neyse, bir taraftan da etik değil zaten. Adam bu işin uzmanı sağda solda yöntemlerinin anlatıması tabi ki hoş olmaz. Haklısın

Tedavi yontemlerini yazmak yasak diye biliyorum. Vajinismus konusunda bir doktorun tedavi yontemlerini anlatan bir uye süresiz engel yedi burada.
Ben de bir yorumum da yazmıştım fazla detay vermeden,bunu ben de bilmiyordum

Ben de bir yorumum da yazmıştım fazla detay vermeden,bunu ben de bilmiyordum
Yuzeysel bir sey yazmak yasak olmayabilir. Bahsettigim uye, "falanca doktorun vajinismus tedavisinde kullandigi yontemi anlatiyorum" diyordu. "Ona para vermektense benim konuma gelin" tarzinda itici yorumlari vardi.

Yuzeysel bir sey yazmak yasak olmayabilir. Bahsettigim uye, falanca doktorun vajinismus tedavisinde kullandigi yontemi anlatiyorum diyordu. Ona para vermektense benim konuma gelin tarzinda yorumlari vardi.
Ee o da haketmis yani kusura bakmasın ama. X doktor diye başlasa ceza almazdı,diğer türlüsü doktorun işini elinden almaya giriyor

Yuzeysel bir sey yazmak yasak olmayabilir. Bahsettigim uye, "falanca doktorun vajinismus tedavisinde kullandigi yontemi anlatiyorum" diyordu. "Ona para vermektense benim konuma gelin" tarzinda itici yorumlari vardi.
Ben böyle şeyler demem ama zaten istesem de diyemem :) çünkü doktora gitmeden uygulanacak yöntemler değil bizim tedavi yöntemlerimiz. Malesef insanlarımız çok işgüzar ve kendimizi çok uyanık sanıyoruz. Sırf doktora gitmemek için özelden yazıp en detaylı haliyle öğrenmeye çalışıyorlar. Yöntemleri benim burada anlattıklarımın da ötesinde. Zaten benim anlattığım kadarını kendisi de youtube videolarında paylaşıyor.

Böyle deyince de insan merak ediyor. Bizim böyle bir sorunumuz yok ama videolarında söyledikleri zaten yeterliymiş gibi, ekstra belki ilaç, gıda takviyesi veriyordur. Cinsel terapi kısmı ayrı tabi. Meraklı insan olmak da zor

Hayır. Doktor bir takım ekipmanlar veriyor. Videoları kesinlikle yeterli değil.
Ekipman dediğiniz yapay vajinadır,kremdir. Şişme bebek tavsiyesi verecek halı yok ya shdjdhsjsj. Ayrıca tabiki videoları yeterli olmaz,zaten herşeyi videolarında açıklamaya kalksa danışani olmaz doktorun. Keşke baştan isim vermemis olsaydınız o zaman detaylı açıklama yapabilirdiniz. Böyle gereksiz gizemli bir hal aldı konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…