ÇOK ERKEN BOŞALMA(ERKEN BİLE DEĞİL)

Ben de ayni durumdayim fakat ben bu surecte esime karsi asiri sert ofke nobetleri gecirir halde oldum ama sadece bu durumdan degil genel olarak her şeyi batar oldu hep kavga ediyoruz. Bu surecte sizler de de ayni sekilde oluyor mu. Yoksa iliskiniz normal seyrinde ilerliyor mu oyle oluyorsa da nasil yapabiliyorsunuz bunu. Ben de neden boyle oluyor acaba bu problem dişinda da uyumusz muyuz die dusunuyorum artik
Ben 5.yılımdayım. Ne kadar sabırlıyım artık görün. Ama bu erken boşalmayı şuna benzetiyorum,en azından bendeki etjisi şu şekilde: Parmağınızı kağıt kestiğinde beyninize böyle bir şey gider istemsiz, bi sinir çöker öyle oluyor. Aniden beyne bi sinir bi elektrik gidiyor gibi oluyor. Hele ki ön sevişme yapıp siz daha istekli hale geldikten sonra. Kontrollü olmak çok zor.

Sigara iciyor mu eşiniz mesela eşim ısrarla birakmadi ya da kilosuna yemesine hic dikkat etmiyor uykusuna. Bunlarin hepsi konu sahibinin de soyledigi gibi cabasizlik gostergesidir. Ve beni ofkelendiriyor. Bu konuyu kabullenemedim sanirim ben. Siz o konuyu bir kenara birakio gunluk hayatiniza devam edebiliyorsunuz ama ben birakamiorum hep aklimda ve benim ona yaklasimiminetkiliyor. Dediginiz gibi geriye gitmesine de sebep oluyor 😔 ama sizler bunu basarabiliyorsaniz ben yapamiorsam artik sevgimi sorgulamaya basladim, ya da uyumlu degiliz belki de. ☹️
Bu denli sinirlenmeniz yüzüne vurmanız kesinlikle onu daha geriye götürecektir. Mesela bu tutumlar erken boşalan birinde sertleşme problemini de getiriyor. Ama sigarayı falan bırakmalı kesinlikle. Siz bir çaba görmelisiniz.

Benim ilk zamanlarda oluyordu, ama ben patladığımda yüzündeki üzüntüyü görünce de içim parçalanıyordu, zaten daha olumsuz etki ediyordu özgüveni de etkilendiğinden.. Şimdi öyle bir duruma geldik ki sanırım kabullendim ve hayatımda cinsellik olmadan yaşıyorum bir gün olur umuduyla. Bu durum dışında davranışları, düşünceliliği, hayata bakışımız, birlikte aynı şeyleri yapmaktan hoşlanmamız, sarıldığında tüm dertlerimi alması gibi gibi herşey sanırım kapatıyor bu açığı. Yine de bir yanım eksik o yüzden çare arıyoruz o da mutlu değil ki bu durumdan..
Düzelmesini istiyorsanız kesinlikle bu konu odak noktanız olmalı. Doktprın da dediği bu oldu. Cinsellik olmadan yaşamak vs. Olmaması gereken şeyler bunlar. Siz kaç yıldır evlisiniz?

Düzelmesini istiyorsanız kesinlikle bu konu odak noktanız olmalı. Doktprın da dediği bu oldu. Cinsellik olmadan yaşamak vs. Olmaması gereken şeyler bunlar. Siz kaç yıldır evlisiniz?
2 yıl. Önceki mesajlarda hangi doktora gittiniz nasıl bir tedavi uyguladı diye sormuştum gözden kaçtı sanırım ☺️burdan yazamıyorsanız özelden doktoru yöntemini yazarsanız çok sevinirim, çare arıyorum bir yandan

2 yıl. Önceki mesajlarda hangi doktora gittiniz nasıl bir tedavi uyguladı diye sormuştum gözden kaçtı sanırım ☺️burdan yazamıyorsanız özelden doktoru yöntemini yazarsanız çok sevinirim, çare arıyorum bir yandan
Gözden kaçmadı. Çok yoğun çalışıyorum. Doktor Berk Karataş. Yöntemlerini özelden yazacağım ama daha yeni başladı. Dün 1. Gündü.

Doktora gitti. Doktorda kızmış. Bu kadar beklenir mi diye. O doktora 1 buçuk yıl önce de gitmişti muayeneye devamını getirmemişgi. Devam etseydin şimdiye sorunun kalmazdı demiş. İyi demiş :) şimdi doktorum dediklerini yapıyor. Çok değişik tedavi şekli uyguluyor. Onca video izledim hiç görmedim, duymadım bu şekli. Bakalım.

Burada uğraşan arkadaşlara da yöntemlerden bahsetseniz, belki faydalanan birileri olur

Burada uğraşan arkadaşlara da yöntemlerden bahsetseniz, belki faydalanan birileri olur
Zaten özelden birçok yazan oluyor. Herkese anlatıyorum. Ama malesef gittiğimiz doktora gitmeleri gerekiyor. Çünkü doktor çeşitli malzemeler veriyor. Onlarla ilerleyen bir süreç bu. Bir de nefes egzersizleri. Yani doktora gitmeden faydalanabilinecek yöntemler değil.

Keske benimde esim erken bosalsa bazen bıkkınlık geliyor hani 5 dk sürse yeter ama bazen o kadar bıkıyorum ki ilişkiye girmek istemediğim zamanlar oluyor

Tedavi yontemlerini yazmak yasak diye biliyorum. Vajinismus konusunda bir doktorun tedavi yontemlerini anlatan bir uye süresiz engel yedi burada.
Bilmiyordum. Ama sanki anlatanları da gördüm, hem de epeyce ayrıntılıydı. Her neyse, bir taraftan da etik değil zaten. Adam bu işin uzmanı sağda solda yöntemlerinin anlatıması tabi ki hoş olmaz. Haklısın

Tedavi yontemlerini yazmak yasak diye biliyorum. Vajinismus konusunda bir doktorun tedavi yontemlerini anlatan bir uye süresiz engel yedi burada.
Ben de bir yorumum da yazmıştım fazla detay vermeden,bunu ben de bilmiyordum:KK64::KK57:

Ben de bir yorumum da yazmıştım fazla detay vermeden,bunu ben de bilmiyordum:KK64::KK57:
Yuzeysel bir sey yazmak yasak olmayabilir. Bahsettigim uye, "falanca doktorun vajinismus tedavisinde kullandigi yontemi anlatiyorum" diyordu. "Ona para vermektense benim konuma gelin" tarzinda itici yorumlari vardi.

Yuzeysel bir sey yazmak yasak olmayabilir. Bahsettigim uye, falanca doktorun vajinismus tedavisinde kullandigi yontemi anlatiyorum diyordu. Ona para vermektense benim konuma gelin tarzinda yorumlari vardi.
Ee o da haketmis yani kusura bakmasın ama. X doktor diye başlasa ceza almazdı,diğer türlüsü doktorun işini elinden almaya giriyor

Yuzeysel bir sey yazmak yasak olmayabilir. Bahsettigim uye, "falanca doktorun vajinismus tedavisinde kullandigi yontemi anlatiyorum" diyordu. "Ona para vermektense benim konuma gelin" tarzinda itici yorumlari vardi.
Ben böyle şeyler demem ama zaten istesem de diyemem :) çünkü doktora gitmeden uygulanacak yöntemler değil bizim tedavi yöntemlerimiz. Malesef insanlarımız çok işgüzar ve kendimizi çok uyanık sanıyoruz. Sırf doktora gitmemek için özelden yazıp en detaylı haliyle öğrenmeye çalışıyorlar. Yöntemleri benim burada anlattıklarımın da ötesinde. Zaten benim anlattığım kadarını kendisi de youtube videolarında paylaşıyor.

Ben böyle şeyler demem ama zaten istesem de diyemem :) çünkü doktora gitmeden uygulanacak yöntemler değil bizim tedavi yöntemlerimiz. Malesef insanlarımız çok işgüzar ve kendimizi çok uyanık sanıyoruz. Sırf doktora gitmemek için özelden yazıp en detaylı haliyle öğrenmeye çalışıyorlar. Yöntemleri benim burada anlattıklarımın da ötesinde. Zaten benim anlattığım kadarını kendisi de youtube videolarında paylaşıyor.
Böyle deyince de insan merak ediyor. Bizim böyle bir sorunumuz yok ama videolarında söyledikleri zaten yeterliymiş gibi, ekstra belki ilaç, gıda takviyesi veriyordur. Cinsel terapi kısmı ayrı tabi. Meraklı insan olmak da zor 🤣

Hayır. Doktor bir takım ekipmanlar veriyor. Videoları kesinlikle yeterli değil.
Ekipman dediğiniz yapay vajinadır,kremdir. Şişme bebek tavsiyesi verecek halı yok ya shdjdhsjsj. Ayrıca tabiki videoları yeterli olmaz,zaten herşeyi videolarında açıklamaya kalksa danışani olmaz doktorun. Keşke baştan isim vermemis olsaydınız o zaman detaylı açıklama yapabilirdiniz. Böyle gereksiz gizemli bir hal aldı konu:kahve:

X