Çok endişeliyim!

bilgenisaa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2024
78
16
31
Merhabalar..
Oğlum şuan tam 2 yaşında. Ve henüz konuşmuyor. Sadece anne, baba, bebek, abi diyor. Bunun Gibi birkaç kelime daha. Çoğu zaman bişeyleri parmağı ile gösteriyor ve ııııı diye ses çıkarıyor. Konuşamayacak diye çok üzgün ve endişeliyim. Doktora gittik yaşı küçük denildi. Bilgisi ve fikri olan lütfen yorum yapın. 😢😢🥹

Merhabalar..
Oğlum şuan tam 2 yaşında. Ve henüz konuşmuyor. Sadece anne, baba, bebek, abi diyor. Bunun Gibi birkaç kelime daha. Çoğu zaman bişeyleri parmağı ile gösteriyor ve ııııı diye ses çıkarıyor. Konuşamayacak diye çok üzgün ve endişeliyim. Doktora gittik yaşı küçük denildi. Bilgisi ve fikri olan lütfen yorum yapın. 😢😢🥹
Benim oğlum da öyleydi. Şimdi de hiç susmuyor. İki lokma bisi yerken bile anne anne soru yağmuruna tutuyor. O niye öyle bu niye böyle diye. Elması bilir misin ? Pırlanta olma yolculuğunda yontulur. Öyle düşün. :) sen ona kitap oku ve bunu yaparken canlandırma yap, resimleri göster ve cümleleri vurgulayarak ses yükseltip alçaltarak oku. Hadi bakalım. :)

Merhabalar..
su an benım oglum uc yasında gayet guzel konusyor 28 aylıkken konusmaya basladı :)) ama boyle pat dıye . cumle kurdu. nolduguma sasrdım o kadar aniydi :)) oyle hayal etmemıstım hebelehubele yarım yamalak olur sandım :KK70: 10 kelımeyı gecmezdı ondan once herkes odumu patlattı uzmana gıttım normal dedı :)) biriktiriyormus meger :) sen yıne de bol bol konus her hareketını acıkla sebebını soyle. kıtap hıkaye oku:))(dediği sey de: babasının sapkasını gösterip bu babanın kafa için üşücek ı ıh :)) hala daha cogunlukla olumlu cumle kurup ı ıh dıyor onu duzeltemedık

X