Çok dua ettim oldu

eviniz çok güzel
mutlulukla oturun inşallah
banyodaki duşakabine yapıştırdığınız şeyleri nerden aldınız.ve kadar para verdiniz???.
bende bunu arıyorum uzun süredir ama nereden bulabileceğimi bilmiyorum. tabelacılarda olduğunu duymuştum ama konyada tabelacılar sanayinin içinde olduğu için gidemedim bir türlü.

Saglıklı gunlerde oturun ınsallah. Evın kucuk degıl odaları hıc kucuk degıl :)
Bızım yatak odamıza gardrobumuz bıle sıgmadı..dusun artık

valla ne yalan söyliyim uzun zamandır bu kadar kullanışlı bir ev görmemiştim. benim evim seninkinin 2 katı büyüklüğünde belki ama inanki çok kullanışsız.. zaten önemli olan evin büyüklüğü değil kullanım kolaylığıdır bence.... canım sende çok güzel dekore etmişsin evini güle güle oturun inşallah....

evin çok güzel derli toplu.eşinle ve kızınla mutluluk ve huzurla güle güle oturun inşallah..evim küçük demişsin inşallah Allah daha büyüklerini nasip etsin sanada banada :)) isteyen herkesede inşallah bu arada birsürü dolabın var ne güzel güle güle kullan

Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin,isteyen herkesede nasip etsin almayı inşallah
Herseyın cok güzel ,ama ben saatine bayıldım resimli olması çok orjinal ,çok hoş :)

allah tadını aldırsın arkadaşım,beni ve benim gibi kirada olan herkesede kendi evini nasip etsin hayırlısıyla inşallah...

Hayırlı,uğurlu olsun..! Allah herkese ev almayı nasip etsin inşallah.. Eviniz çok güzel.. yeşil oturma takımızına bayıldım cıvıl cıvıl.. her köşe güzel..Mutlu ve huzurlu günlerde oturun inşallah..!

Güle güle oturun.Bende çok dua ediyorum.ınşallah bu ay benimde dualarım kabul olur.
O zaman söz sizle paylaşıcam evimi.

allah huzurla sağlıkla güle güle oturmak nasip etsin güzel evinde canım!
darısı olmayanların başına....

herşey çok güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. ama yatak odana bayıldım benim misafir odamı yatak odası istyodum ama sığmadı gömme fikri süper acaba kaç paraya mal oldu yazarsan sevirim

Back
X