• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok dua ettim oldu

resımler cok buyuk bırde dırekt koysan cok daha rahat bakabılıcez canım.. evınde gule gule otur resımlere bakamasamdaa.. darısı da basıma ınsallahh .......

arkadasım evın cok guzel allahım agız tadıyla huzurla oturmak nasıp etsın su ettıgın duaları bızede solede bızde bıran once ev sahıbı olalım....

oturma odasındaydı sanırım o saat ne kadar güzel öyle fotoğraflı olan delikafadulden bayıldım. sağlıkla huzurla oturun canım...opuyorumnanaktan

çok şirin bi ev yapmışsın kendine..içinde bi ömür sağlıkla huzurla mutlulukla yaşayın inşallah..güle güle oturun canım opuyorumnanaktan

oturma odasındaydı sanırım o saat ne kadar güzel öyle fotoğraflı olan delikafadulden bayıldım. sağlıkla huzurla oturun canım...opuyorumnanaktan

sağol canım.saati büyük züccaciyelerde bulursun mutlaka.65 e aldım.önceden beri gözüm vardı o saatte kendime ev hediyesialdım:kedi:

selinayçacım teşekkürler.öyle özel bi duası yok .içinden geldiği gibi ama canı gönülden istiycen.hayırlısıysa Allah veriyor zaten

allah agiz tadiyla yasamak nasip etsinopuyorumnanaktan

ve bu aylar hurmetinede bizlerede nasip etsin mahvolduk kiralardan artikmafoldumben

fotoğraflara bakarken evinizi çok sevdiğiniz hissi geçti bana nedense..bende beğendim evinizi pırıl pırıl

.maşallah iyi günlerden oturun inşallahhh.....darısı tüm isteyenlerin başına...

Allah icten ve samimi edilen dualari muakkak kabul eder
ne guzel sana sicacik bi yuva vermis, insallah omur boyu mutlulukla ve huzurla oturursunuz sicak yuvanizda .

Back
X