• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok derdim var :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:bicak:
Burda bize karşı çıktığı tonla tarzla kocasına karşı çıksa zaten konu kapanır ne deyim.. Sen bana varsın dışarda yoksun demekten başka ne gelir elden :KK66:
Ama şunu merak ediyorum ben bi çocuk büyütene kadar bildiğiniz ölüyorum geberiyorum akşama halim kalmadan yatağa ne ara girdiğimi unutuyorum eşim de hakeza öyle.. Haftada 1 max 2 olan birlikteliğimizde bile bitse de gitsek modundayım..

Yani bu adamdaki enerji nerden geliyo anlmak mümkün değil bunu bi açıklasa iyi olur :KK66:
o kadarını bilmiyorum da değişik bir bakış açısı vardı kadının. Banlanmasa cevap verirdi

Namusa yönelik en ufak bi ima dahi benim midemi bulandırır.. Eşim böyle bişey dese haddi yallah derim de işte neden diyemediklerini öğrenmek laxım

Herkesin yaşam şekline, ahlak anlayışına saygım sonsuz ve yatak odaları bizi ilgilendirmez ama bunu karşılıklı talep edip karşılıklı istiyor olmak gerekiyor.
Ama dediğiniz gibi iki tarafın da bu konuda aynı düşünmediği noktada taviz veren kadınlar neden var mesela ?
Neden hayır ya bir sn denilmiyor da bilmem kaç sene sırf o istiyor diye böyle bir fanteziyi midesi nasıl kaldırıyor veya çoluk çocuk sahibi kadın sırf kocasına göz dağı vermek için evet ben erkek arkadaşımla buluştum ve seviştim diye blöf yapıyor.
Bir kadın olarak cinsel hayatını yaşama şeklini bile kendi tercih edemediği bir evlilikte durmak çok anlamsız.
Sanırım dediğinize geliyo hadi yallah diyemiyorlar çünkü eşim iyi baba iyi insan kariyer sahibi biri düzenimi bozamam.

Öyle demeyin, adam hem yakışıklı hem kariyer sahibi, herşeyiyle mükemmel ama eşinin başka erkeklerle birlikte olmasını isteyecek ve bu konuda ısrar edecek kadar ahlak yoksunu.

Bizim yorumlar da anlayışsız yorumlar oluyor, ne kadar da kötüyüz.

Yani konu sahini bizden kuvvetle muhtemelen aaa eşinizde bipolar var hadi doktora gidin dememizi veya aa benim eşimde de var tedavi oldu veya evi terkettim sonra akıllandı falan dememizi bekledi ama neyse ki çoğumuz için bazı değerler hala hayatta şükür.

Herkesin yaşam şekline, ahlak anlayışına saygım sonsuz ve yatak odaları bizi ilgilendirmez ama bunu karşılıklı talep edip karşılıklı istiyor olmak gerekiyor.
Ama dediğiniz gibi iki tarafın da bu konuda aynı düşünmediği noktada taviz veren kadınlar neden var mesela ?
Neden hayır ya bir sn denilmiyor da bilmem kaç sene sırf o istiyor diye böyle bir fanteziyi midesi nasıl kaldırıyor veya çoluk çocuk sahibi kadın sırf kocasına göz dağı vermek için evet ben erkek arkadaşımla buluştum ve seviştim diye blöf yapıyor.
Bir kadın olarak cinsel hayatını yaşama şeklini bile kendi tercih edemediği bir evlilikte durmak çok anlamsız.
Sanırım dediğinize geliyo hadi yallah diyemiyorlar çünkü eşim iyi baba iyi insan kariyer sahibi biri düzenimi bozamam.
Adamsın 👍👍 işte bu kadar basit malesef.. Bu kadın boşanmaz da ama biraz daha ısrar etse eşi dediğini de yapar.. Allah akıl fikir versin eşine de kendine de.. Zira olan çocuklarına olacak. İki çocuk bacak arası sevdasına sefil olacak..

Cinsel terapist işe yararmı acaba? Eşimizi terapiste gitmeye ikna edebilirsiniz. Kendi dört duvarınız içinde fantazi olarak kalan her ne isede, fantazileri gerçeğe dönüştürmek istemesi çok akıl alacak bir durum değil. En azından bizim ülkemizde olacak şey değil. Mutlaka terapiste gidin. Belki altra yatan bir nedeni vardır ve terapist gün yüzüne çıkartır. Eşin gay bile olablir. Belki diğer erkeklere gizliden hayranlık besliyodur. Ne bileyim, aklıma garip garip şeyler geliyor. Bence böyle uçuk fantazileri olan insanlar evlenip çoluk çocuğa karışmamalılar. Kendileri gibi birini bulup canları istediği gibi takılmalarında benim açımdan sakınca yok.

Istenediginiz bu durumu kabul etmemelisiniz.
Bu sizi psikolojik batağa götürür.

Tedavi olmakla düzelir mi bilemiyorum, bildiğim şey hep ileriye gidecek bu durum.

Çocuklarınızın sağlığı ve güvenliği için , kendi ruh sağlığınız için ayrılmak zorundasınız.

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır yazmayı düşünüyordum. Ama derdimi yazmaya cesaretim bile yoktu. 14 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim iyi bir meslek sahibi, oldukça yakışıklı. O mesleğinde çok iyi, çok sevilen ve sayılan birisi ve mükemmel bir baba. Fakat bu 14 yıl içerisinde - çok özür dileyerek konuya giriyorum- cinsel anlamda farklı fantezileri ile beni çok üzdü. Benim hep bakımlı olmamı istiyor, beni hiç kıskanmıyor, ilk yıllardan beri kısa yada açık kıyafetler giymemi istiyor. Ben de giyimime karışmadığı için seviniyordum, kıskanç olmasındansa bu şekilde olmasını, karışmamasını tercih ediyordum. Zamanla sevişme sırasında, benimle değilde başka erkek ile seviştiğini düşün bu beni tahrik ediyor demeye başladı. Tüm sevişmelerimizde başka biri ile seviştiğimi hayal ediyordu. Bu şekilde, onun daha da tahrik olduğunu gördüğüm için, bunu fantezi olarak gördüğüm için ve bir zararı olmayacağını düşündüğüm için aldırmadım bu duruma. 5 yıl kadar böyle devam etmiştir. Son 3-4 yıldır da bu fantezilerini gerçekleştirmek istediğini söylüyor. Sürekli bir erkek arkadaşımla dışarı çıkmamı, buluşmamı, onlarla flört etmemi hatta istersem onlarla sevişebileceğimi söylüyor. Ben kabul etmiyorum tabiki. Böyle bir şey benim aklımın ucundan geçmiyor. İstediklerini yapacağım diye bir kaç kez onu denedim, dışarı çıktım, onun tepkisini görebilmek için, bu konuda gerçekten ciddi. Yapacağım dediğim zaman çok heyecanlanıyor, bütün gün aşk mesajları yazıyor. Yapmadığımı itiraf ettiğimde de büyük bir kavga çıkıyor aramızda. Seks dışında ona baktığım zaman iyi bir insan, iyi bir baba, Çalışkan, dürüst, merhametli ve vicdanlı görüyorum. Ama seks sırasında tamamen değişiyor, beni bir başka erkekle hayal ediyor, başka erkeklerle çıkmam için baskı yapıyor, böyle olursa bana daha çok bağlanacağını söylüyor. Eşim ile bu konuda çok konuştum. Bunun normal olmadığını, bu söylediklerini yaparsam evliliğimizin biteceğini, çocuklarımızın ve benim zarar göreceğimizi, psikolojik bir problem yaşadığını, destek alması gerektiğini söylüyorum. Beni bir süre dinliyor, bir hafta kadar sürüyor en fazla. Sonra her şey yeniden tekrarlanıyor. Ve bu hiç değişmiyor. Boşanma davası açacağım diyorum, açtım da, ama bir şekilde beni ikna ediyor, sözler veriyor ama sonra yine başa dönüyoruz. Onu hasta olarak görüyorum ve ona yardım edemiyorum. Onu insan olarak gerçekten seviyorum, çocuklarımın düzeninin değişmesini istemiyorum, ailecek çok iyi vakit geçiriyoruz, birbirimize ailecek çok bağlıyız. Her şey çok güzelken yatak odasında baş başa kaldığımızda bu istekler benim için tam olarak bir kabusa dönüyor. Çok üzgünüm, bu problemini çözemiyorum. Çocuklarım için üzülüyorum. Eşimin kendisini kontrol etmesini, bu düşüncelerden kurtulmasını ve iyileşmesini istiyorum. Hastalık gözüyle bakıyorum bu duruma. Normal olsa asla böyle şeyler istemezdi. Ve bu konuyu hiç kimse ile konuşmadım. Ne kız kardeşimle, ne annemle ne de bir arkadaşım ile. Bana bir kız kardeşiniz ya da bir arkadaşız gözüyle bakarak ne yapabileceğimi, nasıl bir yol izlemem gerektiğini söyleyebilir misiniz? Bir arkadaşın, bir kız kardeşin nasihatlerine, önerilerine çok ihtiyacım var. Şimdiden zaman ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.
Tövbeler olsun

Buradaki ahlak bekçileri bir yana dursun.yeterince arasak kadınlar kulübünde “ışıklar açık sevişmek istedi tüüü sapık” veya “kaç senelik kocam ikinci bir pozisyon önerdi boşanmalı mıyım” konuları buluruz.herkesin cinsel yaşamı ve fantezileri kendine.swingerlık/ eş değiştirme ve paylaşma denilen bu cinsellik biçimi dünyada da ülkemizde de var.AMA altın kural: sözkonusu yetişkin bireylerin hepsinin bunu istemesi,razı olması tabi ki.
Siz razı değilsiniz.istemiyorsunuz.nokta.sizi zorlayamaz,baskı yapamaz,ısrar edemez.tamam “yatakta ne halt istersen onu hayal et” demiş olabilirsiniz ama istemediğiniz bir şeye sizi zorlayamaz.eğer bu evliliğe devam edecekseniz seks terapistine gitmenizi öneririm.
Şunun için söylüyorum: böyle uç bir beklentinin altında yatan mutlaka bir duygu veya bir ihtiyaç vardır.o duyguyu tatmin edecek (ve tabi sizin de razı olacağınız) başka bir cinsel yaşam biçimi oturtabilirsiniz.

Ha bu arada kimi erkek kapı kapı geze geze aldatıyor,karısının koynuna dönüyor konuları açılınca o kusma emojilerini o ahlak laflarını hiç göremiyoruz buralarda. “Kocandır,düzenini bozma,hayatın gerçeği para,henüz cahilsin bak yuva kolay kurulmuyor,her erkek yapıyor” lafları havada uçuşuyor.
Bunu da yazıyorum ki kendinizi kötü hissetmeyin.siz ne iğrençsiniz ne de suçlu.

Eşimi normal yaşantısında tanımanızı isterdim. Her şeyiyle dört dörtlük, babalığıyla, anne ve babasına bağlılığıyla, insanlara saygısıyla, her yönden kusursuz. Tabiki söylediklerini kesin bir dille reddediyorum. Ben kısaca anlattım buraya. Büyük kavgalarımız oldu. Ama bir şekilde bu günlere geldik. Belki de bu konu dışında, yaptığı her şeyde mükemmel olduğu için ona bu şansı veriyorum. İçki içen, bağıran, çağıran, çocuklarına değer vermeyen, ana-baba sevgisi bilmeyen .... vs birisi olsaydı belki işim daha kolay olurdu. Bir kalemde silerdim belki. seks sonrası çok özür diledi benden, o an başka birisi oluyorum, ağzımdan çıkıveriyor cümleler diyor. Ama sonrasında çok pişman oluyorum, özür dikerim, sen söylediklerimi unut diyor, bir süre kendini tutuyor. Ama sonra başa dönüyoruz, yine istekler, sonrasında yine özürler...
Bence esinzde biraz sapiklik var,

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır yazmayı düşünüyordum. Ama derdimi yazmaya cesaretim bile yoktu. 14 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim iyi bir meslek sahibi, oldukça yakışıklı. O mesleğinde çok iyi, çok sevilen ve sayılan birisi ve mükemmel bir baba. Fakat bu 14 yıl içerisinde - çok özür dileyerek konuya giriyorum- cinsel anlamda farklı fantezileri ile beni çok üzdü. Benim hep bakımlı olmamı istiyor, beni hiç kıskanmıyor, ilk yıllardan beri kısa yada açık kıyafetler giymemi istiyor. Ben de giyimime karışmadığı için seviniyordum, kıskanç olmasındansa bu şekilde olmasını, karışmamasını tercih ediyordum. Zamanla sevişme sırasında, benimle değilde başka erkek ile seviştiğini düşün bu beni tahrik ediyor demeye başladı. Tüm sevişmelerimizde başka biri ile seviştiğimi hayal ediyordu. Bu şekilde, onun daha da tahrik olduğunu gördüğüm için, bunu fantezi olarak gördüğüm için ve bir zararı olmayacağını düşündüğüm için aldırmadım bu duruma. 5 yıl kadar böyle devam etmiştir. Son 3-4 yıldır da bu fantezilerini gerçekleştirmek istediğini söylüyor. Sürekli bir erkek arkadaşımla dışarı çıkmamı, buluşmamı, onlarla flört etmemi hatta istersem onlarla sevişebileceğimi söylüyor. Ben kabul etmiyorum tabiki. Böyle bir şey benim aklımın ucundan geçmiyor. İstediklerini yapacağım diye bir kaç kez onu denedim, dışarı çıktım, onun tepkisini görebilmek için, bu konuda gerçekten ciddi. Yapacağım dediğim zaman çok heyecanlanıyor, bütün gün aşk mesajları yazıyor. Yapmadığımı itiraf ettiğimde de büyük bir kavga çıkıyor aramızda. Seks dışında ona baktığım zaman iyi bir insan, iyi bir baba, Çalışkan, dürüst, merhametli ve vicdanlı görüyorum. Ama seks sırasında tamamen değişiyor, beni bir başka erkekle hayal ediyor, başka erkeklerle çıkmam için baskı yapıyor, böyle olursa bana daha çok bağlanacağını söylüyor. Eşim ile bu konuda çok konuştum. Bunun normal olmadığını, bu söylediklerini yaparsam evliliğimizin biteceğini, çocuklarımızın ve benim zarar göreceğimizi, psikolojik bir problem yaşadığını, destek alması gerektiğini söylüyorum. Beni bir süre dinliyor, bir hafta kadar sürüyor en fazla. Sonra her şey yeniden tekrarlanıyor. Ve bu hiç değişmiyor. Boşanma davası açacağım diyorum, açtım da, ama bir şekilde beni ikna ediyor, sözler veriyor ama sonra yine başa dönüyoruz. Onu hasta olarak görüyorum ve ona yardım edemiyorum. Onu insan olarak gerçekten seviyorum, çocuklarımın düzeninin değişmesini istemiyorum, ailecek çok iyi vakit geçiriyoruz, birbirimize ailecek çok bağlıyız. Her şey çok güzelken yatak odasında baş başa kaldığımızda bu istekler benim için tam olarak bir kabusa dönüyor. Çok üzgünüm, bu problemini çözemiyorum. Çocuklarım için üzülüyorum. Eşimin kendisini kontrol etmesini, bu düşüncelerden kurtulmasını ve iyileşmesini istiyorum. Hastalık gözüyle bakıyorum bu duruma. Normal olsa asla böyle şeyler istemezdi. Ve bu konuyu hiç kimse ile konuşmadım. Ne kız kardeşimle, ne annemle ne de bir arkadaşım ile. Bana bir kız kardeşiniz ya da bir arkadaşız gözüyle bakarak ne yapabileceğimi, nasıl bir yol izlemem gerektiğini söyleyebilir misiniz? Bir arkadaşın, bir kız kardeşin nasihatlerine, önerilerine çok ihtiyacım var. Şimdiden zaman ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.
HASTA DEĞİL. Kendinizi kandirmayın. Bu baska birsey . Yakinda eve de adam getirir. bunu size, başkasini düşun dediginde boşmaliydiniz bu ne yaa. Hayret ettim. Boşanmayi da düşünmüyorsunhz belli ki. Korkarım yakında sizi ikna da eder.

Bu nasıl bir iğrençliktir böyle..bir erkek eşini başka erkeklerle hayal ediyor ve hatta birlikte olmasını istiyor..buna açıkça nedir herkes biliyor sanırım..söylemeyi çok isterim ama bir daha hiç yazamamak üzere banlanırım diye yazamıyorum..bu iğrençlige bir an önce son verin!!!

Eşimi normal yaşantısında tanımanızı isterdim. Her şeyiyle dört dörtlük, babalığıyla, anne ve babasına bağlılığıyla, insanlara saygısıyla, her yönden kusursuz. Tabiki söylediklerini kesin bir dille reddediyorum. Ben kısaca anlattım buraya. Büyük kavgalarımız oldu. Ama bir şekilde bu günlere geldik. Belki de bu konu dışında, yaptığı her şeyde mükemmel olduğu için ona bu şansı veriyorum. İçki içen, bağıran, çağıran, çocuklarına değer vermeyen, ana-baba sevgisi bilmeyen .... vs birisi olsaydı belki işim daha kolay olurdu. Bir kalemde silerdim belki. seks sonrası çok özür diledi benden, o an başka birisi oluyorum, ağzımdan çıkıveriyor cümleler diyor. Ama sonrasında çok pişman oluyorum, özür dikerim, sen söylediklerimi unut diyor, bir süre kendini tutuyor. Ama sonra başa dönüyoruz, yine istekler, sonrasında yine özürler...
O bir yanlış 10 dogruyu siler götürür

Eşinizin sapkin istekleri olduğunun farkında mısınız ??
Bu iyi özelliklerin maske olmadığını nereden biliyorsunuz ?
Ummadiginiz taş baş yarar.
Bende ayni seyi dusundum bir kere kusursuz insan diye bir sey yoktur. Bu davranisin paikolojik bir aciklamasi vardir belki bilemiyorum ama kesinlikle bu bir sapkinlik ve diger davranislari bunlara maske, bende boyle düşündüm.

İyi bir insan iyi bir baba ama sapık
Allah yardımcın olsun ben sana çok üzüldüm ve çocuklarına
Bence de bu bir hastalık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back