Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşi hanımefendiyi başka erkeklerle birlikte olmaya zorluyor kadın kocam hasta ona yardımcı olayım diye deniyor ama kıskanmıyor beni diye kocaya kızıyor.... Saçma salak bi konuKimse alıntı yapmamış. Biri özet geçebilir mi?
Çok teşekkür ederim beni anlayıp cevap verdiğiniz için. Söylediğiniz her şeyi dikkate alacağım. Bu mesaj bana yetti. Başta yazdığım mesajımı sildim. İnsanların almaya çalışmadan yazmalarına yada eleştirmelerine üzüleceğim hissettim çünkü. Ben zaten her şeyin çok yanlış olduğunu biliyorum. Size tekrar teşekkür ediyorum, yazdığınız her bir satırı aklımdan çıkarmayacağım. Hoşça kalın.Yakında sizden eş değişim kulüplerine katılmayı da isteyecek dikkat edin. Maalesef böyle insanlar var. Bu insanlar için haz almak temel dürtü ve ahlak gibi kavramlar o sırada işin içinden çıkıyor. Psikolojik yardım almasını öneririm. Tabi kendisi için bu yardım gerektiren bir durum degildir. Yalnız sizi çok büyük tehlikeler bekliyor. Hayatınız tahmin edemeyeceğiniz bir boyuta taşınabilir. Bir süre sonra karakterinize uygun olmadığından intihar bile edebilirsiniz. Çünkü sizi başta zorla da olsa sevişirken başkasıyla olduğunuz fikrine alıştırmış. Şimdi yavaş yavas başkasıyla flört etme ve sevişmeye alistiracak. Sonra başkasıyla onun önünde sevismenizi isteyecek ve bu isteklerhep bir adım ilerleyerek devam edecek. Bitmeyecek ve siz tükeneceksiniz. Tavsiyem kabul edersr acil destek almasi iyi bir terapistten. Etmezse de yere batsın parasi pulu babaligi yakışıklılığı hayatınızdan çıkarın derim. Ruh sağlığınız için lütfen bunları dikkate alın
.
Yani konu sahibi bu isteği yerine getiriyor mu ?Eşi hanımefendiyi başka erkeklerle birlikte olmaya zorluyor kadın kocam hasta ona yardımcı olayım diye deniyor ama kıskanmıyor beni diye kocaya kızıyor.... Saçma salak bi konu
Denemeye kalkmış sırf kocasının tepkisini görmek için bu bile pes dedirtir bana mide meselesi ne denir...Yani konu sahibi bu isteği yerine getiriyor mu ?
Olamaz ya..
Çok teşekkür ederim beni anlayıp cevap verdiğiniz için. Söylediğiniz her şeyi dikkate alacağım. Bu mesaj bana yetti. Başta yazdığım mesajımı sildim. İnsanların almaya çalışmadan yazmalarına yada eleştirmelerine üzüleceğim hissettim çünkü. Ben zaten her şeyin çok yanlış olduğunu biliyorum. Size tekrar teşekkür ediyorum, yazdığınız her bir satırı aklımdan çıkarmayacağım. Hoşça kalın.
Yazıklar olsun o adama.Erkeğim diye gezmesin hiçbir yerde..Denemeye kalkmış sırf kocasının tepkisini görmek için bu bile pes dedirtir bana mide meselesi ne denir...
Yok artık. Denemeye kalkmış derken? Yapacağım diyerek eşimin tepkisini ölçtüm demek ile bunu mu anladınız? Konuyu silmekle doğru yapmışım. Öğrendim ki buraya yazmamak gerekiyor. Herkes yardımcı olmak yada anlamaya çalışmak yerine, eleştiriyor. Eleştirmek kolay tabi.Denemeye kalkmış sırf kocasının tepkisini görmek için bu bile pes dedirtir bana mide meselesi ne denir...
Eşinin onu başka erkeklerle paylaşmak istemesi kıskanmaması kötü olan iyi olanı zaten adam yakışıklı kariyerli iyi eş(!) iyi baba(!) iyi insan(!) vs vs iyilikşeri saay saay bitmezBen konuyu anlamadim kızlar, konu sahibi bir yerde esini.övmüş, kötü olan neymis biri bize ozet gecebilir mi çünkü konu yok ortada
İşin sevişmeye gitmediğini öğrendiğinde benimle şiddetli şekilde kavga ediyor demiştiniz.. Silmeseydiniz alıntılardım.. İyi ki silnişsiniz şimdi ne deseniz haklı olursunuz evvet alkışYok artık. Denemeye kalkmış derken? Yapacağım diyerek eşimin tepkisini ölçtüm demek ile bunu mu anladınız? Konuyu silmekle doğru yapmışım. Öğrendim ki buraya yazmamak gerekiyor. Herkes yardımcı olmak yada anlamaya çalışmak yerine, eleştiriyor. Eleştirmek kolay tabi.
Sapık tabi ki hasta(!) falan değil yani pedofili gibi eş paylaşma da sapıklıktır tedavi edilemez.. Doğada bunun yeri yok hayvanlar bile yapmıyor bunu...Yazıklar olsun o adama.Erkeğim diye gezmesin hiçbir yerde..
Ne adamı sapık demeliymişim. .
Abartmayın.bu dediginiz iftiraya girer yalnız. Mesajı ben okudum.hiç de öyle bir şey demedi. Varsayimda bulunduğundan bahsetti.Denemeye kalkmış sırf kocasının tepkisini görmek için bu bile pes dedirtir bana mide meselesi ne denir...
İyi de mesajiniz geri gelecek , kibledim siziÇok teşekkür ederim beni anlayıp cevap verdiğiniz için. Söylediğiniz her şeyi dikkate alacağım. Bu mesaj bana yetti. Başta yazdığım mesajımı sildim. İnsanların almaya çalışmadan yazmalarına yada eleştirmelerine üzüleceğim hissettim çünkü. Ben zaten her şeyin çok yanlış olduğunu biliyorum. Size tekrar teşekkür ediyorum, yazdığınız her bir satırı aklımdan çıkarmayacağım. Hoşça kalın.