Eşinin onu başka erkeklerle paylaşmak istemesi kıskanmaması kötü olan iyi olanı zaten adam yakışıklı kariyerli iyi eş(!) iyi baba(!) iyi insan(!) vs vs iyilikşeri saay saay bitmez
Denemekten kendi bahsediyorAbartmayın.bu dediginiz iftiraya girer yalnız. Mesajı ben okudum.hiç de öyle bir şey demedi. Varsayimda bulunduğundan bahsetti.
Ya kusura bakmayın hanımefendi şu dediginiz şeyi aklınız alıyor mu? Kim sizi anlayıp hak versin? Yukarıda birisi yazmış işi iyi olmasa kariyeri olmasa sapık diyeceginiz adamı ove ove bitiremediniz.sadece ve sadece ufak cinsel arzuları var ya nolacak boşver mi diyelimYok artık. Denemeye kalkmış derken? Yapacağım diyerek eşimin tepkisini ölçtüm demek ile bunu mu anladınız? Konuyu silmekle doğru yapmışım. Öğrendim ki buraya yazmamak gerekiyor. Herkes yardımcı olmak yada anlamaya çalışmak yerine, eleştiriyor. Eleştirmek kolay tabi.
Hayir getirmiyor, eşini denemek icin o seye gidiyorum diye cikmis kiskanack mi diye kıskanmamış yapmamis yaniYani konu sahibi bu isteği yerine getiriyor mu ?
Olamaz ya..
Biz kadınlarda var bu malesef döver ama iyi insan aldatır ama iyi baba.. Malesef ki adaptasyon sorunu yaşatmıyor bu bakış açısı bize her olayı anında hazmedebiliyoruz..Kınamıyorum ama gerçekten dediğiniz gibi say say bitmiyo, böyle bir alt karakteri olan bir adamın dünya iyisi olduğunu sırf kendince hazmetmek veya katlanma bahanesi olarak sunmak için methiyelerle dizmesin yani.
Bir yanı öyle bir yanı böyle olan bir insanda kişilik bozukluğu mevcuttur zaten.
Evet ben de yorum yazdım hatta varsayım yerine niye kesin dille reddetmiyorsunuz diye de.çok değişik.Denemekten kendi bahsediyor
Ben sevişmeyi denediğinden bahsetmiyorum
Eşinin tepkisini görmek için bazı şeylere kalkışmış bunu yazmış oraya
Böyle bir sapık kıskanmaz ki ..Ne kıskanmasıHayir getirmiyor, eşini denemek icin o seye gidiyorum diye cikmis kiskanack mi diye kıskanmamış yapmamis yani
Biz kadınlarda var bu malesef döver ama iyi insan aldatır ama iyi baba.. Malesef ki adaptasyon sorunu yaşatmıyor bu bakış açısı bize her olayı anında hazmedebiliyoruz..
Gerçekse eğer konu belki sunduğu yaşam şartlarını kaybetmek istemiyor bi daha böylesini nerden bulcam gibisinden vs olabilir..Evet ben de yorum yazdım hatta varsayım yerine niye kesin dille reddetmiyorsunuz diye de.çok değişik.
Namusa yönelik en ufak bi ima dahi benim midemi bulandırır.. Eşim böyle bişey dese haddi yallah derim de işte neden diyemediklerini öğrenmek laxımÖzsaygı önemli ne diyelim
Yok artık. Denemeye kalkmış derken? Yapacağım diyerek eşimin tepkisini ölçtüm demek ile bunu mu anladınız? Konuyu silmekle doğru yapmışım. Öğrendim ki buraya yazmamak gerekiyor. Herkes yardımcı olmak yada anlamaya çalışmak yerine, eleştiriyor. Eleştirmek kolay tabi.
Anladığını düşünmüyorum açıkçası yaptığı yorumlardan.hep bi amasi var çünkü.Gerçekse eğer konu belki sunduğu yaşam şartlarını kaybetmek istemiyor bi daha böylesini nerden bulcam gibisinden vs olabilir..
Hasta olduğunu düşünüyor ama bu kadar yorumdan sonra sapık olduğunu anlamış olmalı inşallah tabii
Bilemedim biz kadınlar neden böyleyiz y da bazı kadınlar neden böyle mi demeliyim...
Öyle demeyin, adam hem yakışıklı hem kariyer sahibi, herşeyiyle mükemmel ama eşinin başka erkeklerle birlikte olmasını isteyecek ve bu konuda ısrar edecek kadar ahlak yoksunu.Özsaygı önemli ne diyelim
Anladığını düşünmüyorum açıkçası yaptığı yorumlardan.hep bi amasi var çünkü.
Burda bize karşı çıktığı tonla tarzla kocasına karşı çıksa zaten konu kapanır ne deyim.. Sen bana varsın dışarda yoksun demekten başka ne gelir eldenAnladığını düşünmüyorum açıkçası yaptığı yorumlardan.hep bi amasi var çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?