Çok derdim var :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinin onu başka erkeklerle paylaşmak istemesi kıskanmaması kötü olan iyi olanı zaten adam yakışıklı kariyerli iyi eş(!) iyi baba(!) iyi insan(!) vs vs iyilikşeri saay saay bitmez

Kınamıyorum ama gerçekten dediğiniz gibi say say bitmiyo, böyle bir alt karakteri olan bir adamın dünya iyisi olduğunu sırf kendince hazmetmek veya katlanma bahanesi olarak sunmak için methiyeler dizmesin kimse.
Bir yanı öyle bir yanı böyle olan bir insanda kişilik bozukluğu mevcuttur zaten.

Abartmayın.bu dediginiz iftiraya girer yalnız. Mesajı ben okudum.hiç de öyle bir şey demedi. Varsayimda bulunduğundan bahsetti.
Denemekten kendi bahsediyor
Ben sevişmeyi denediğinden bahsetmiyorum
Eşinin tepkisini görmek için bazı şeylere kalkışmış bunu yazmış oraya

Ya kusura bakmayın hanımefendi şu dediginiz şeyi aklınız alıyor mu? Kim sizi anlayıp hak versin? Yukarıda birisi yazmış işi iyi olmasa kariyeri olmasa sapık diyeceginiz adamı ove ove bitiremediniz.sadece ve sadece ufak cinsel arzuları var ya nolacak boşver mi diyelim

Biz kadınlarda var bu malesef döver ama iyi insan aldatır ama iyi baba.. Malesef ki adaptasyon sorunu yaşatmıyor bu bakış açısı bize her olayı anında hazmedebiliyoruz..

Evet ben de yorum yazdım hatta varsayım yerine niye kesin dille reddetmiyorsunuz diye de.çok değişik.
Gerçekse eğer konu belki sunduğu yaşam şartlarını kaybetmek istemiyor bi daha böylesini nerden bulcam gibisinden vs olabilir..
Hasta olduğunu düşünüyor ama bu kadar yorumdan sonra sapık olduğunu anlamış olmalı inşallah tabii
Bilemedim biz kadınlar neden böyleyiz y da bazı kadınlar neden böyle mi demeliyim...

iyide eşiniz hasta değil ki nasıl bir yardım bekliyorsunuz?
bu şekilde eş değişimi yapan gruplar var evliler hemde. eşinizde onlar gibi bir adam ahlak aramıyor cinsellikte.
ya boşanacaksınız ya direnmeye devam edeceksiniz. yada kaşım gözüm şöyle iyi baba şöyle yakışıklı derken sizi ikna etmesine müsade edeceksiniz.

Anladığını düşünmüyorum açıkçası yaptığı yorumlardan.hep bi amasi var çünkü.

Özsaygı önemli ne diyelim
Öyle demeyin, adam hem yakışıklı hem kariyer sahibi, herşeyiyle mükemmel ama eşinin başka erkeklerle birlikte olmasını isteyecek ve bu konuda ısrar edecek kadar ahlak yoksunu.

Bizim yorumlar da anlayışsız yorumlar oluyor, ne kadar da kötüyüz.

Anladığını düşünmüyorum açıkçası yaptığı yorumlardan.hep bi amasi var çünkü.
Burda bize karşı çıktığı tonla tarzla kocasına karşı çıksa zaten konu kapanır ne deyim.. Sen bana varsın dışarda yoksun demekten başka ne gelir elden
Ama şunu merak ediyorum ben bi çocuk büyütene kadar bildiğiniz ölüyorum geberiyorum akşama halim kalmadan yatağa ne ara girdiğimi unutuyorum eşim de hakeza öyle.. Haftada 1 max 2 olan birlikteliğimizde bile bitse de gitsek modundayım..

Yani bu adamdaki enerji nerden geliyo anlmak mümkün değil bunu bi açıklasa iyi olur

Olumsuz yorum yapanlara hiç kızma . Çünkü buradaki yazılanlar senin aklını başına getirecek . Olumlu yorum yapilmamasi gerek zaten senin iyiligin için . Sadece esinin tepkisini ölcmek için söylemişsin öyle birşey yapacağıni da düşünmuyorum ayrica . Tedavisi olacak bişey değil ki o kandırma kendini .

Bazı "sapık" olan erkeklerin adını da hastalık koymuşlar ya ne diyim.Asıl bunu böyle savunanlar hasta ruhlular da kendilerinden haberleri yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…