Eşinizin sapkin istekleri olduğunun farkında mısınız ??Eşimi normal yaşantısında tanımanızı isterdim. Her şeyiyle dört dörtlük, babalığıyla, anne ve babasına bağlılığıyla, insanlara saygısıyla, her yönden kusursuz. Tabiki söylediklerini kesin bir dille reddediyorum. Ben kısaca anlattım buraya. Büyük kavgalarımız oldu. Ama bir şekilde bu günlere geldik. Belki de bu konu dışında, yaptığı her şeyde mükemmel olduğu için ona bu şansı veriyorum. İçki içen, bağıran, çağıran, çocuklarına değer vermeyen, ana-baba sevgisi bilmeyen .... vs birisi olsaydı belki işim daha kolay olurdu. Bir kalemde silerdim belki. seks sonrası çok özür diledi benden, o an başka birisi oluyorum, ağzımdan çıkıveriyor cümleler diyor. Ama sonrasında çok pişman oluyorum, özür dikerim, sen söylediklerimi unut diyor, bir süre kendini tutuyor. Ama sonra başa dönüyoruz, yine istekler, sonrasında yine özürler...
İnsanlara saygısı var ama size yok farkında mısınız?Eşimi normal yaşantısında tanımanızı isterdim. Her şeyiyle dört dörtlük, babalığıyla, anne ve babasına bağlılığıyla, insanlara saygısıyla, her yönden kusursuz. Tabiki söylediklerini kesin bir dille reddediyorum. Ben kısaca anlattım buraya. Büyük kavgalarımız oldu. Ama bir şekilde bu günlere geldik. Belki de bu konu dışında, yaptığı her şeyde mükemmel olduğu için ona bu şansı veriyorum. İçki içen, bağıran, çağıran, çocuklarına değer vermeyen, ana-baba sevgisi bilmeyen .... vs birisi olsaydı belki işim daha kolay olurdu. Bir kalemde silerdim belki. seks sonrası çok özür diledi benden, o an başka birisi oluyorum, ağzımdan çıkıveriyor cümleler diyor. Ama sonrasında çok pişman oluyorum, özür dikerim, sen söylediklerimi unut diyor, bir süre kendini tutuyor. Ama sonra başa dönüyoruz, yine istekler, sonrasında yine özürler...
amacım hakkında methiyeler düzmek değil. Olanı söylüyorum. Evet doğru seks sırasında benimle o şekilde konuştuğu için bana saygısı yok. Ama sonrasında, günlük yaşamımızda bana saygısı olan, bir dediğimi iki etmeyen, tamamen başla birisi yani. Anlatmak istediğim bu. Yoksa olanın yanlış olduğunun farkındayım. Buraya yazarak hem içimi dökmek istedim hem de kimse ile paylaşamadığım için sizlerin düşüncelerini merak ettimİnsanlara saygısı var ama size yok farkında mısınız?
Dışarıda mükemmel olsa ne olur eşinizin düşünceleri sapkın, gidip başkalarıyla olmanızdan mutlu olabilecek kadar ahlaksiz. Boşuna hakkında methiyeler düzmeyin.
amacım hakkında methiyeler düzmek değil. Olanı söylüyorum. Evet doğru seks sırasında benimle o şekilde konuştuğu için bana saygısı yok. Ama sonrasında, günlük yaşamımızda bana saygısı olan, bir dediğimi iki etmeyen, tamamen başla birisi yani. Anlatmak istediğim bu. Yoksa olanın yanlış olduğunun farkındayım. Buraya yazarak hem içimi dökmek istedim hem de kimse ile paylaşamadığım için sizlerin düşüncelerini merak ettim
[/QUOT
Bence bir psikiyatr ile görüşün.Bunun bir hastalik mi degil mi oldugunu o söyler.Aile terapisi bile alabilirsiniz.Umarim her sey yoluna girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?