• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok derdim var :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mel1013

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
5
0
1
47
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır yazmayı düşünüyordum. Ama derdimi yazmaya cesaretim bile yoktu. 14 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim iyi bir meslek sahibi, oldukça yakışıklı. O mesleğinde çok iyi, çok sevilen ve sayılan birisi ve mükemmel bir baba. Fakat bu 14 yıl içerisinde - çok özür dileyerek konuya giriyorum- cinsel anlamda farklı fantezileri ile beni çok üzdü. Zamanla sevişme sırasında, benimle değilde başka erkek ile seviştiğini düşün bu beni tahrik ediyor demeye başladı. Tüm sevişmelerimizde başka biri ile seviştiğimi hayal ediyordu. Bu şekilde, onun daha da tahrik olduğunu gördüğüm için, bunu fantezi olarak gördüğüm için ve bir zararı olmayacağını düşündüğüm için aldırmadım bu duruma. 5 yıl kadar böyle devam etmiştir. Son 3-4 yıldır da bu fantezilerini gerçekleştirmek istediğini söylüyor. Sürekli bir erkek arkadaşımla dışarı çıkmamı, buluşmamı, onlarla flört etmemi hatta istersem onlarla sevişebileceğimi söylüyor. Ben kabul etmiyorum tabiki. Böyle bir şey benim aklımın ucundan geçmiyor. Seks dışında ona baktığım zaman iyi bir insan, iyi bir baba, Çalışkan, dürüst, merhametli ve vicdanlı görüyorum. Ama seks sırasında tamamen değişiyor, beni bir başka erkekle hayal ediyor, başka erkeklerle çıkmam için baskı yapıyor, böyle olursa bana daha çok bağlanacağını söylüyor. Eşim ile bu konuda çok konuştum. Bunun normal olmadığını, bu söylediklerini yaparsam evliliğimizin biteceğini, çocuklarımızın ve benim zarar göreceğimizi, psikolojik bir problem yaşadığını, destek alması gerektiğini söylüyorum. Beni bir süre dinliyor, bir hafta kadar sürüyor en fazla. Sonra her şey yeniden tekrarlanıyor. Ve bu hiç değişmiyor. Boşanma davası açacağım diyorum, açtım da, ama bir şekilde beni ikna ediyor, sözler veriyor ama sonra yine başa dönüyoruz. Onu hasta olarak görüyorum ve ona yardım edemiyorum. Onu insan olarak gerçekten seviyorum, çocuklarımın düzeninin değişmesini istemiyorum, ailecek çok iyi vakit geçiriyoruz, birbirimize ailecek çok bağlıyız. Her şey çok güzelken yatak odasında baş başa kaldığımızda bu istekler benim için tam olarak bir kabusa dönüyor. Çok üzgünüm, bu problemini çözemiyorum. Çocuklarım için üzülüyorum. Eşimin kendisini kontrol etmesini, bu düşüncelerden kurtulmasını ve iyileşmesini istiyorum. Hastalık gözüyle bakıyorum bu duruma. Normal olsa asla böyle şeyler istemezdi. Ve bu konuyu hiç kimse ile konuşmadım. Ne kız kardeşimle, ne annemle ne de bir arkadaşım ile. Bana bir kız kardeşiniz ya da bir arkadaşız gözüyle bakarak ne yapabileceğimi, nasıl bir yol izlemem gerektiğini söyleyebilir misiniz? Bir arkadaşın, bir kız kardeşin nasihatlerine, önerilerine çok ihtiyacım var. Şimdiden zaman ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.

Son düzenleme:
Akıl tutulması...nasil olabiliyor anlamasi cok zor.....doktora gitmezse boşanmakla falan tehdit ettiniz mi.hatta dava acın nebilim korksun...ayh bilemedim

Eşimi normal yaşantısında tanımanızı isterdim. Her şeyiyle dört dörtlük, babalığıyla, anne ve babasına bağlılığıyla, insanlara saygısıyla, her yönden kusursuz. Tabiki söylediklerini kesin bir dille reddediyorum. Ben kısaca anlattım buraya. Büyük kavgalarımız oldu. Ama bir şekilde bu günlere geldik. Belki de bu konu dışında, yaptığı her şeyde mükemmel olduğu için ona bu şansı veriyorum. İçki içen, bağıran, çağıran, çocuklarına değer vermeyen, ana-baba sevgisi bilmeyen .... vs birisi olsaydı belki işim daha kolay olurdu. Bir kalemde silerdim belki. seks sonrası çok özür diledi benden, o an başka birisi oluyorum, ağzımdan çıkıveriyor cümleler diyor. Ama sonrasında çok pişman oluyorum, özür dikerim, sen söylediklerimi unut diyor, bir süre kendini tutuyor. Ama sonra başa dönüyoruz, yine istekler, sonrasında yine özürler...

Eşimi normal yaşantısında tanımanızı isterdim. Her şeyiyle dört dörtlük, babalığıyla, anne ve babasına bağlılığıyla, insanlara saygısıyla, her yönden kusursuz. Tabiki söylediklerini kesin bir dille reddediyorum. Ben kısaca anlattım buraya. Büyük kavgalarımız oldu. Ama bir şekilde bu günlere geldik. Belki de bu konu dışında, yaptığı her şeyde mükemmel olduğu için ona bu şansı veriyorum. İçki içen, bağıran, çağıran, çocuklarına değer vermeyen, ana-baba sevgisi bilmeyen .... vs birisi olsaydı belki işim daha kolay olurdu. Bir kalemde silerdim belki. seks sonrası çok özür diledi benden, o an başka birisi oluyorum, ağzımdan çıkıveriyor cümleler diyor. Ama sonrasında çok pişman oluyorum, özür dikerim, sen söylediklerimi unut diyor, bir süre kendini tutuyor. Ama sonra başa dönüyoruz, yine istekler, sonrasında yine özürler...
Eşinizin sapkin istekleri olduğunun farkında mısınız ??
Bu iyi özelliklerin maske olmadığını nereden biliyorsunuz ?
Ummadiginiz taş baş yarar.

İnsanlara saygısı var ama size yok farkında mısınız?

Dışarıda mükemmel olsa ne olur eşinizin düşünceleri sapkın, gidip başkalarıyla olmanızdan mutlu olabilecek kadar ahlaksiz. Boşuna hakkında methiyeler düzmeyin.

İnsanlara saygısı var ama size yok farkında mısınız?

Dışarıda mükemmel olsa ne olur eşinizin düşünceleri sapkın, gidip başkalarıyla olmanızdan mutlu olabilecek kadar ahlaksiz. Boşuna hakkında methiyeler düzmeyin.
amacım hakkında methiyeler düzmek değil. Olanı söylüyorum. Evet doğru seks sırasında benimle o şekilde konuştuğu için bana saygısı yok. Ama sonrasında, günlük yaşamımızda bana saygısı olan, bir dediğimi iki etmeyen, tamamen başla birisi yani. Anlatmak istediğim bu. Yoksa olanın yanlış olduğunun farkındayım. Buraya yazarak hem içimi dökmek istedim hem de kimse ile paylaşamadığım için sizlerin düşüncelerini merak ettim

amacım hakkında methiyeler düzmek değil. Olanı söylüyorum. Evet doğru seks sırasında benimle o şekilde konuştuğu için bana saygısı yok. Ama sonrasında, günlük yaşamımızda bana saygısı olan, bir dediğimi iki etmeyen, tamamen başla birisi yani. Anlatmak istediğim bu. Yoksa olanın yanlış olduğunun farkındayım. Buraya yazarak hem içimi dökmek istedim hem de kimse ile paylaşamadığım için sizlerin düşüncelerini merak ettim
[/QUOT
Bence bir psikiyatr ile görüşün.Bunun bir hastalik mi degil mi oldugunu o söyler.Aile terapisi bile alabilirsiniz.Umarim her sey yoluna girer.

Yakında sizden eş değişim kulüplerine katılmayı da isteyecek dikkat edin. Maalesef böyle insanlar var. Bu insanlar için haz almak temel dürtü ve ahlak gibi kavramlar o sırada işin içinden çıkıyor. Psikolojik yardım almasını öneririm. Tabi kendisi için bu yardım gerektiren bir durum degildir. Yalnız sizi çok büyük tehlikeler bekliyor. Hayatınız tahmin edemeyeceğiniz bir boyuta taşınabilir. Bir süre sonra karakterinize uygun olmadığından intihar bile edebilirsiniz. Çünkü sizi başta zorla da olsa sevişirken başkasıyla olduğunuz fikrine alıştırmış. Şimdi yavaş yavas başkasıyla flört etme ve sevişmeye alistiracak. Sonra başkasıyla onun önünde sevismenizi isteyecek ve bu isteklerhep bir adım ilerleyerek devam edecek. Bitmeyecek ve siz tükeneceksiniz. Tavsiyem kabul edersr acil destek almasi iyi bir terapistten. Etmezse de yere batsın parasi pulu babaligi yakışıklılığı hayatınızdan çıkarın derim. Ruh sağlığınız için lütfen bunları dikkate alın
.

Eşinizin swinger denilen bir fantezisi var ve malesef bu gayet mide bulandırıcı durumu yapan yaşayan insanlar var. Grupları bile mevcut gayet eşlerinin fotoğraflarını vs. Nette paylaşıp bundan keyif alanlar var. 🤢
Bana göre özür dileyerek söylüyorum ama internette okuduğumuz sapıklardan farkı yok ve ne yazık ki sizi ikna edene, bıktırına kadar böyle gidicek yani sonunda boşanmak isticeksiniz.

Ne kadar iyi özellikleri olursa olsun malesef katlanılabilir değil.
Birşekilde profesyonel destek alın beraber, yok olmuyorsa ya istediği şekilde yaşayacaksınız ya da ayrılacaksınız .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back