Arkadaşlar merhaba öncelikle. Çok derdim var ve kimsem yok birileriyle konuşmak dertleşmek istiyorum artık. Benim doğumuma 1 ay kala eşim işten çıkarıldı. Benim babamın evi başka şehirde. Babam cezaevinde. Şuan yalnız abim kalıyor orda. Bide kızın birini getirmiş onunla yaşıyor. Annem de kardeşimin okulu var diye onun yanında kalıyor. Doğum yaptıktan sonra abim ben size iş bulurum gelin buraya taşının dedi annem kardeşim eşim çocuklarım lohusa halimle gittik göya iş bulucak bir bakalım dedik. Tabi iş aramadı yalandan atıp tuttu nereye soksak acaba iyi bir yer olsun diye. 3 hafta kaldık orda. Odasına girdi çıkmadı arada çıktı yemek yedi bizimle hiç oturmadı. Sürekli küfür eder zaten laf sokar. Saçma sapan şeylerden eşimi kötüledi. Alt daireye geçerim diye bana boya getirdi para vermemiş ama bana 2 kilo kıyma 5bira 1 paket Sigara karşılığında. Ve benim kocam işsizken. Boyanın rengide resmen çimento rengi. Ben tabi beğenmedim surat yaptım maden param gitti bu yoklukta bari istediğim olsaydı diye bi dünya küfür etti yoluna çıkmış bunlar dedi o kızın yanında en çok bu zoruma gitti. İçtiğimiz bir suyun bile lafı oldu gittim arada markete oğlumun peynirini sütünü aldım laf olmasın diye. babamın kiralarıyla yaşıyor ve kardeşinden kıskandı daha dedim duramam burda toplandık geri döndük evimize. Ama eşim orada iş bulamayınca annemin ısrarıyla abin iş bulucak size demesiyle aldanıp taşındım buraya tabi sonuç gene hüsran. İş aramadı eşimde hiç girişken değil koca şehirde iş bulamayan burda nasıl bulsun. Abim gelip gidip saçma salak konuşup canımızı sıktı gene şuan konuşmuyoruz. Yani anlicağınız ortada kaldım. Nolur bana dua edin 2 tane evladım var. Ailem çok zengin ama bana 1 lira vermiyorlar eşim işsizlik maaşı alıyor. Abim e 2 evladım var onları düşünüyorum dediğimde bile yapmasaydın kime sordun dedi. Elin kızına bakıyor kız kardeşine açmısın tokmusun diye sormuyor. Ben napıcam. Niye kandım ki bunlara. Annem zaten abime bişey demez kötü etmez kendini nolur bana dua edin eşim iş bulsun kendimizi toplayalım.