Çok değersizim

Benim anlamadığım, önce bu sevgilin için diğerini terk ediyorsun sonra bu çok iyi çok ilgili diyorsun öbürüyle görüşmek istiyorsun. Bundan vazgeçmiyorsun ama öbürünü istiyorsun. Her gün ağlıyorsmuşssun dertliymişsin ama yaşadıklarının hiçbiri bunları yapmanı gerektirmez. İnsanlar kötü demişsin ama ne sebeple olursa olsun şu anda sevgilin varken eski sevgilinle görüşmek istemeni doğru bulmuyorum!!

Gitgelleriniz yüzünden şuanki erkek arkadaşına bunu yapma !
Bu hissel duygu olarak aldatmaya girer bence!!!
İstemiyorsanız ayrılın oda yoluna baksın.....

Konu başlığından başka şeyler beklemiştim..
Ya 3 yıldır görmüyorsun bu nasıl aşkmış şaşırdım walla.
Çivi çiviyi sökmüyor demek herkeste..
Kaç yaşındasın okuyor musun?
Sen bu çocuğu unutmaya çalışmamışsın sanki hiç devamlı düşünmüşsün beynine iyice yer etmiş.
İlişkin var seni çok seviyor üzerine titriyor diyorsun o adama yazık ve haksızlık bu. sende takıntı olmuş diğeri bence yasak olan şey hep cazip gelir ya insana ya da imkansız olduğu için belki de bu kadar çok istiyorsun. Tüm engeller kalksa barışsanız mutlu bile olamayacaksın belki de. çünkü cazibesini yitirecek gözünde artık elde etmiş olacaksın. Yani böyle düşün insan nelere alışmıyor 3 yılda unutamazsan bile biraz daha iyi olmalıydın. Kendine de beraber olduğun kişiye de hata yapıyorsun.

Tam olarak seni bu hale getiren sorunların neler anlatmadığın için buradan görünen; depresyonda olduğun, ayrıca şuan ki sevgilini hak etmediğindir. Destek al.

Dün gece konuştuk yine görüşmeye karar verdik ama hemen değil bende bu arada kafamı toplarım diye düşünüyorum çünkü beni beraber olduğum kişiyle muhattap olmak zorunda bırakma ya o mezara girer ya ben dedi bunlar yaşansın istemiyorum o yüzden biraz daha zaman verdim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…