- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Ailevi meseleler yüzünden ayrıldık zaten beraber olma şansımız yok bu saatten sonra şimdikiyle mutlu olmaya çalışıyorum ama hep bişeyler eksik psikolojim öyle bozulduki zaten ailemden bile nefret ettimönceki sevgilinden niye ayrıldın.vardır sebebi.şimdikiyle mutlu olmaya bak.adam haklı diğeri varken bi saat bile olsa görüşmek olmaz
ah canım keşke ailen yüzünden direk silmeseydin zamanında. ama hak veriyorum insan olayın sıcaklığıyla farkedemiyor. unutmaya çalışacaksın malesef yapacak başka bişey yok. o çocuğa da yazık çünküAilevi meseleler yüzünden ayrıldık zaten beraber olma şansımız yok bu saatten sonra şimdikiyle mutlu olmaya çalışıyorum ama hep bişeyler eksik psikolojim öyle bozulduki zaten ailemden bile nefret ettim
Ailevi meseleler yüzünden ayrıldık zaten beraber olma şansımız yok bu saatten sonra şimdikiyle mutlu olmaya çalışıyorum ama hep bişeyler eksik psikolojim öyle bozulduki zaten ailemden bile nefret ettim
ah canım keşke ailen yüzünden direk silmeseydin zamanında. ama hak veriyorum insan olayın sıcaklığıyla farkedemiyor. unutmaya çalışacaksın malesef yapacak başka bişey yok. o çocuğa da yazık çünkü
İkisinden biri değil hatta bana kalsa bu duygularla hiç biri zaten aşığım şuan o yüzden acı çekiyorum ya şuan beraber olduğum kişide benden biraz büyük onunla ilgilide git gellerim çokEski sevgilinizle beraber olma şansınız yok diye şu ankiyle devam etmek zorunda değilsiniz ki... Elbet aşık olacağınız biri çıkar, illa ikisinden biri mi olmalı?
Böyle düşünen birini değil özlemek adını bile ağzıma almazdım hele ki bunca şehit verilirken. Aileniz istememekte çok haklıymış.Kendisi aslen Mardinli ama asıl sorun bu değildi sadece düşüncesel olarak malum örgütü doğru buluyor ve bunu çekinmeden saklamayı bilmeyen ve bana rağmen ısrar eden biriydi hala öyle tabi işin içinde maddi konularda var onun maddi sıkıntıları yani ailemde çok üzdü beni sonuç olarak hayatın bize yaptığına bak
Aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen... Benim farkım çok aşık olup terkettim ve sonrasında pişman olmadım.. Sana şunu söylemek istiyorum bundan 2 buçuk ay öncesine kadar bende her gün ağlıyordum ve istisnasız her gün hayatımı beğenmiyordum... Sonra Allahın sopası yok mu derler bilmem öyle bir hasta oldum ki Allahım sağlık, aile ne kadar önemliymiş kıymetini bilememişim dedim.. Özel hayatım çok kötü de olsa her gece Allaha sağlığım için dua ettim düzelmeyi diledim, şimdi hala tam iyileşmiş değilim.. Kendini olur olmaz şeyler yüzünden yıpratma, sağlığından olursun.. Bu can bize emanet ona iyi bakmak da boynumuzun borcu...Mutsuzluğumu paylaşmak için yazıyorum herşeyden o kadar sıkıldımki kendime o kadar değer vermiyorumki bazen bu hayattan kurtulmak istiyorum güçlü olmak istiyorum ama çok yorgunum her zaman kendimi teselli etmeye alıştım o kadarki güne ağlayarak uyanıyorum kimseyi görmek konuşmak istemiyorum 5 senedir tanıştığım birini seviyorum 5senenin 2 yılı beraberdik daha sonra onu şuan 3yıldır beraber olduğum kişi yüzünden terkettim hayatım çok karışıktı böyle olması gerekti bu yakınlarda onunla konuştuk öyleki benden nefret ediyor ona bunu yaptığım için onun istediği bi zaman görüşmeyi teklif ettim ilk başta kabul etti daha sonra vazgeçti beraber olduğum kişiyle beraberken seninle görüşmem dedi yani ondan ayrıl demek istedi ama ben yalnızca 1-2 saat onu görmek istedim tekrar beraber olmak için değil çünkü beraber olma şansımız yok sadece biraz özlemim dinsin istedim çünkü onu görünce en azından hayata karşı biraz güçlü olurum şuan öyle kötüyümki bu hayatta para pul hiç bir işe yaramıyor bütün gün evde oturuyorum beraber olduğum kişide artık benimle görüşmek istemiyorsun evden çıkmıyorsun yanında olmak istiyorum diyor o kadar ilgiliki sürekli mücadele veriyor her dediğimi yapmaya çalışıyor bense moralim başka şeylere bozuk diye bahane uyduruyorum çünkü hayattan o kadar soğudumki istiyorumki hayatım değişsin sevdiğim kişiyle beraber olayım ama ben bu hayata sahipken bu imkansız resmen hayata karşı sevincimi kaybettim bu aralar ağlamaktan bıktım insanlar ne kadar kötü keşke böyle olmasaydı herşeyi anlatmaya kalksam roman olur şu hayata karşı en güzel yaşlarımda bu kadar yorgunum sebep olanlar utansın
Mutsuzluğumu paylaşmak için yazıyorum herşeyden o kadar sıkıldımki kendime o kadar değer vermiyorumki bazen bu hayattan kurtulmak istiyorum güçlü olmak istiyorum ama çok yorgunum her zaman kendimi teselli etmeye alıştım o kadarki güne ağlayarak uyanıyorum kimseyi görmek konuşmak istemiyorum 5 senedir tanıştığım birini seviyorum 5senenin 2 yılı beraberdik daha sonra onu şuan 3yıldır beraber olduğum kişi yüzünden terkettim hayatım çok karışıktı böyle olması gerekti bu yakınlarda onunla konuştuk öyleki benden nefret ediyor ona bunu yaptığım için onun istediği bi zaman görüşmeyi teklif ettim ilk başta kabul etti daha sonra vazgeçti beraber olduğum kişiyle beraberken seninle görüşmem dedi yani ondan ayrıl demek istedi ama ben yalnızca 1-2 saat onu görmek istedim tekrar beraber olmak için değil çünkü beraber olma şansımız yok sadece biraz özlemim dinsin istedim çünkü onu görünce en azından hayata karşı biraz güçlü olurum şuan öyle kötüyümki bu hayatta para pul hiç bir işe yaramıyor bütün gün evde oturuyorum beraber olduğum kişide artık benimle görüşmek istemiyorsun evden çıkmıyorsun yanında olmak istiyorum diyor o kadar ilgiliki sürekli mücadele veriyor her dediğimi yapmaya çalışıyor bense moralim başka şeylere bozuk diye bahane uyduruyorum çünkü hayattan o kadar soğudumki istiyorumki hayatım değişsin sevdiğim kişiyle beraber olayım ama ben bu hayata sahipken bu imkansız resmen hayata karşı sevincimi kaybettim bu aralar ağlamaktan bıktım insanlar ne kadar kötü keşke böyle olmasaydı herşeyi anlatmaya kalksam roman olur şu hayata karşı en güzel yaşlarımda bu kadar yorgunum sebep olanlar utansın
Nasıl çözeyimki zaten görüşmeyi teklif ettim önce kabul etti sonra vazgeçti ve başkasıyla olduğum için hemde 3 sene şuan benden nefret etmiş durumda hatta çok bunalıma girmiş yurtdışına gitmiş hayatını yeni toplamış şuan beraber olduğum kişide benim üstüme titriyor çok iyi biri bigün kavga etsek kendini bunalıma sokuyor bende kendimi yıpratıyırum bu işin oluru kalmadı benim bunalımımda geçecek ama ne zaman bilmiyorum artık onu düşünmekten bıktım şuan beraber olduğum kişiye sarılırken bile aklıma geliyo ağlıyorum oda kızıyoki neden ağlıyosun diye ama yapacağım bişey yok 3 yıldır görmedim bi kere görsemCanim bence sen sevdigin kisiye kavusamamktan cok sevmedigin kisiyle berabersin diye uzuluyorsun niye hayati kendine zindan ediyorsun kii çöz iplerini
Nasıl çözeyimki zaten görüşmeyi teklif ettim önce kabul etti sonra vazgeçti ve başkasıyla olduğum için hemde 3 sene şuan benden nefret etmiş durumda hatta çok bunalıma girmiş yurtdışına gitmiş hayatını yeni toplamış şuan beraber olduğum kişide benim üstüme titriyor çok iyi biri bigün kavga etsek kendini bunalıma sokuyor bende kendimi yıpratıyırum bu işin oluru kalmadı benim bunalımımda geçecek ama ne zaman bilmiyorum artık onu düşünmekten bıktım şuan beraber olduğum kişiye sarılırken bile aklıma geliyo ağlıyorum oda kızıyoki neden ağlıyosun diye ama yapacağım bişey yok 3 yıldır görmedim bi kere görsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?