Çok daraldım...

Aynı dert bende de var. Bu dünyanın öbür tarafı da var Allah’a havale ediyorum ben artık .
Ne vicdan kalmış ne bir şey. korkarım ocaktan sonra daha zor olacak her şey benim ev sahibim 3 kere zam yaptı aynı yıl hala utanmadan ocaktan sonra yine konuşuruz diyor . Bunu diyen adamın da bir çok kiracısı var. Yani öyle tek evi var mecbur falan da değil . Düşene herkes vurur kısaca .bende bezdim .sizi anlıyorum .

İnşaallah lehinize sonuçlanır Uyanıklara bak sen

Düşene gerçekten bi tekme de başları vuruyor. O kadar kötü bi his ki. Ben de sizi anlıyorum. İnşallah bir gün kendi evlerimize çıkarız

Canim çikma. Bise yapamaz.ben ev aldim icine gececem kiraci cikmiyor.hic bisede yapamiyorum

Tahliye taahhütnamesinin tarihinin kontrat tarihinden farklı ve sonra olması gerek. Eşiniz ona dikkat etsin. Kontratla beraber imzalatmış olmaları için boş tarihe imza atmış olmanız gerekir.

Zaten kac sene sürüyomuş dava öyle kolay cıkaramıyorlar ödemeler zamanında ise
Tabi günü gününe hiç aksatmadan ödeme yapıyoruz. Ev sahibimiz bize geçen sene bizden önceki kiracılarını geçiyordu. İşte ödemeden kaçıp giden olmuş filan. Demek onlara öylesi yaranıyo biz yaranamadık

Tahliye taahhütnamesinin tarihinin kontrat tarihinden farklı ve sonra olması gerek. Eşiniz ona dikkat etsin. Kontratla beraber imzalatmış olmaları için boş tarihe imza atmış olmanız gerekir.
İşte tek şey o ama eşim çok pimpiriklidir asla boş şeye imza atmaz. Ve günlerdir avukata "bana fotoğrafını atın bi göreyim bem öyle bir şeye imza atmadım" diyor ama avukat sürekli müsait değilim dyie eşimi geçiştiyor. Müsait olunca ofisime gelin konuşalım diyor. Eşim "fotoğraf gelmeden gitmem, muhtemelen beni korkutmak için çağırıyor" diyor . Ah bi bitse şu günler ferahlıcaz...

Çıkaramazlar o zaman hiç bi şekilde he diyin geçin kirayı atın

Eğer öyle birşey imzalamadiysa içinizi ferah tutun, kirayı feshetme hakkı siz istemedikçe sizde,ev sahibi kafasına göre çıkaramaz, kendi veya alt üst soyu bahane etmedikce, bunlar olursa da gerçek olup olmadığını tespit edip yine dava acabilirsiniz.
Avukatın ise gelin konuşalım elimde var demesine kanmayın, eğer varsa atsın resmini. atsa dahi eşiniz imzalayıp imzalamadigini elbette hatırlar. Yok imzalamadiysa ben böyle birşey imzalamadim deyip üstüne dava açacağım diyebilir, ozaman görürüz kim kime göz dağı veriyor. Ama kendinizden eminseniz karşı tarafın avukatına kendiniz avukatsiz görüşmeyi derim, türlü bahaneler ve yasalar ile aklınizi bulandirabilir korkutabilir. Ama şuan yasalar agrilikli kiracıdan yana ha deyince zam da yapamaz sizi çıkaramaz da

Hangi şehirde hangi ilçedesiniz kiranız ne kadar şuanda iki kişi çalışıyor olmanız avantaj

Allah yardım etsin gerçekten çok üzüldüm

Yaşadığınız yer neresi bilmiyorum ama daha ucuz şehirlerden ev almayı düşünmez misiniz

Mesela Anadolu’da orada burada falan bir ev alsanız orayı kiraya verirsiniz , kira krediyi öder
En azından elinizde bir eviniz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…