- 16 Eylül 2017
- 7.438
- 13.760
- 248
Önceden böyle değildim. Dagitirdim ama toplardim da. Sonra ev sahibiyle sorun yaşadım evden iyice koptum. iş yerinde bir takım sorunlar var eve geldigimde evimi temiz görmek istiyorum ama temizlemekte içimden gelmiyor.Gözüme her şey batıyor. Beyaz esyalarim ikinci el ne kadar temizlesem pis duruyor gözüme batıyor. Evimdeki ufak tefek şeyler için tamirci çağırıyorum yanlis yapıyor, yapmıyor,gelmiyor, temizlikçi tutmak istiyorum üslupları hoşuma gitmiyor,mutfakta tesisat kaynaklı iğrenç bir koku var. Süpürgelerim bozuldu garantiye göndermeye üşeniyorum. Yani şu an ev pislik içinde. Farasla normal süpürgeyle tüyleri falan genel olarak topluyorum ama çok bıktım. Yani şu an mutfak bankosunda bulaşık yığılı, beyaz esyalarim pislik içinde. Yerde lekeler var,Ocak leş gibi. Odamda çok dağınıktı ama topladım. Yani durum bu vaziyet ve benim hiçbir şey yapasım gelmiyor bir yerden başlamak istiyorum ama nereden nasıl başlasam karar veremiyorum burada 3 çocuklu ve evi pırıl pırıl olan hanımlar siz nasıl yapıyorsunuz ?