Cok daginigim

+1

Sorunu çözsem evet gelecek de ayy sizinki de zor ama belki de daha iyi bilmiyorum
Maalesef biriktirmek çok daha yorucu oluyor aslında işimi zorlaştırıyor

Benim evimde sürekli dağınık ama benden kaynaklı değil eşimin kızından kaynaklı. O kadar dağınık ve pis ki artık onun pisliğini temizlemek istemiyorum. On günde bir temizlik için yardımcı alıyorum. Artık kendi kişisel harcamalarımı bıraktım temizlik için para ayırıyorum artık düşünün. Yardımcı gelince salon mutfak toparlanıyor. Kendi odamı ve özel banyomu sürekli temiz tutuyorum ama kızın kullandığı banyo için çözümüm yok. Misafir geleceği zaman midem bulana bulana temizliyorum pisliğini mecburen ama diğer zamanlarda dokunmuyorum. Sizin evinizde böyle dağıtan ve pisleten dış bir faktör olmadığı için ayda bir yardımcı alarak bence çözümlersiniz bu sorununuzu

Esim yardım eder sag olsun yapar da şunu yap dediğimde
Cok gec uyuyunca ben de uyuyorum maalesef genelde doğru
Kendime kırmamak değil de üşengecim aslında bir ara düzenimi oturtmustum en azından daha iyi durumdaydim asiri düzenli değil de
Maalesef bırakacak kimse yok kizimi
Galiba biraz sabredip düzene oturtmak lazım sonra gerisi gelecek

Aslında evim pis değil yani dağınık belki klişe bir söz ama asiri bir pislik hali yok
Yardımcı almayı düşündüm de bir defa aldim fiyasko oldu sonra da almak istemedim cunku küçük bir yerdeyim tanıdık birinin tavsiyesiyle alsam evi şöyleydi böyleydi şeklinde dedikodumu yapabilir
Allah yardımcınız olsun sizinki de zor
Bir arkadaşım vardı disarda şıkır şıkır ama icerde asiri pis onu hatırladım sizin dediklerinizi görünce

Benimki hepsi
Çamaşırları biriktirip yerlestirmiyorum oysaki hemen yapsam maksimum 30 dk alır ama birikiyor da birikiyor
Aksam mesela cay olana kadar mutfağı toplayabilirim ama canım istemiyor mutfagim çok karanlık ordan çıkasım geliyor hemen
Evet ben sonra koyarım diyorum öyle kaliyor
Misafir de düzene sokuyor doğru
Bir defa yardımcı alıp fiyasko yaşayınca sonra da bir daha hiç düşünmedim aslında cam kapı mutfak dolabı için alinabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…