• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok silik çizgiiiii

• Konu Sahibi Konu Sahibi Abcdf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gerçktenmi:)ya kafm karstı çzgi çok silik umarm inş hamleyimdir kuzum

Gerçktenmi:)ya kafm karstı çzgi çok silik umarm inş hamleyimdir kuzum

canm resmını yukle rsen daha ıyı cevap verebilirim cunku bende gebe ıken test yaptıgımda cok sılıktı ve hamıle ıdım bence hamılesın cnm ıns kuzum

İnşş ya resim yuklemyi bilmyorumki canm çizgi var hayal goruyorum gibi degsk ay yani gozum kararr gbi oluyo adette olmdm belrtımde yok

İnşş ya resim yuklemyi bilmyorumki canm çizgi var hayal goruyorum gibi degsk ay yani gozum kararr gbi oluyo adette olmdm belrtımde yok

ayy kac gun gectı adetınden canım ınsallah vardır cok hafıf acık pembe gıbı mı

Bende de oyle oldu kizima hamileydim tbrkler

oylemı cnm masallah allah bagıslasın bnmde sılıktı dusunuyomusun bıtane daha

Canim bitane oglum var 6 yasinda.kizimda 1.5 yasinda.aslinda cok isterim ama guvenemiyorum sartlarda uygun degil ilerde belki

evt bıtane 2 yasında ama cesaret edemıorumm bakabılırmıyım uygun zaman mı bılemedım cnm

Ufakmis daha .oglum 3 yasindaydi hamileyken Alahtan sakin bi cocuk zorlanmadim tek zor olan ona eskisi kadar vakit harcayamam oldu.ilk cocuk gibi olmuyor ama daha keyifle bakiyosun evhamlar olmuyor ne hasastim.oglumda guluyorum halime.Allah gonlune gore versin

Ufakmis daha .oglum 3 yasindaydi hamileyken Alahtan sakin bi cocuk zorlanmadim tek zor olan ona eskisi kadar vakit harcayamam oldu.ilk cocuk gibi olmuyor ama daha keyifle bakiyosun evhamlar olmuyor ne hasastim.oglumda guluyorum halime.Allah gonlune gore versin

kısmert canm hayırlısı nerelısın

Back