- 6 Ocak 2016
- 323
- 55
- 13
- Konu Sahibi Mervissh91
-
Şu sebepten ben ondan sorumluyum altımda çalışan birisi ve çekinir diye düşündüm ( abartmıyorum benimle aşırı aşırı ilgileniyor )Niye yemeğe dvet ettin ki hep bilirim hep söylerim ilk adımı bir kız atmamalı cünkü sonuc bu üzülen bu taraf
Babasını kaybetmiş 3 ay önce bilmiyorum ama aşırı ilgiliydi bana çocuk gibiyim zaten sevgi pıtırcığı gibi yani :)
Evet mesafe koymalisniz ama o zaman da trip olarak algılayabilir eğer birseyler olsun istiyorsaniz ona göre davraninBen Nasıl davranmalıyım onu soruyorum
31 yaşındaki adam anasına aşıktır
belli alışkanlığı vardır , ana kuzuluğu onaylanmıştır
bence başka birine aşık ol sorunlu tip bu yaşa kadar aşığı yada nişanlı olması gerekirdi , sakladığı sır'ı var demek onu çöz bence
İmzaya bişeyler getirdi o gün bana böyle boynu eğik gibi mahcup gibi ( o yaştaki bir adamın utanacağını düşünmüyorum..)Evet mesafe koymalisniz ama o zaman da trip olarak algılayabilir eğer birseyler olsun istiyorsaniz ona göre davranin
Bilgece sen çok güzel yorumlar yapıyosunNe tuhaf bi kadinsin ya. Yanlis anlama ama her mesajina istemsizce guluyorum. Adamin sirri oldugunu evlenmemesinden mi anladin yani ema?
Ne tuhaf bi kadinsin ya. Yanlis anlama ama her mesajina istemsizce guluyorum. Adamin sirri oldugunu evlenmemesinden mi anladin yani ema?
Bilgece sen çok güzel yorumlar yapıyosunbana yardım eder misin ? Takip etmiştim önceler banada bir akıl ver sağol..
Tmm..Tesekkur ederim :)
Bence özel olarak sana bir ilgisi yok ama burda uzulecek ağlanacak bir durum da gormedim. Yemege cagirmissin kibarlik edip, o da istememis. Bir daha o isterse sen musait olmadigini soylersin.
Oyle ezilmis buzulmus gibi davranma, keske yemege cagirmasaydin ama olmus bi kere. Hicbir sey olmamis gibi davran. Bi de dedigim gibi sana ilgisi yok o yuzden sen de ilgini cek..
Sizce hoşlanıyor mu benden ? Yanımda sürekli akşam yemeği diyip durdu vallahi abartmıyorum..Adamin belki gerçekten isi vardi eskisehirde o yuzden kibarca reddetmiş. Yanlış anlama diyede müdürle senin duyabileceğin sekilde konusmus. Bide adam ufak adimlarla size yürümüş,sizin yemek davetiniz buyuk bi adim. Ogle arasinda birer kahve alip yanina gitmeniz daha iyi bi başlangıç olabilirmis
Gururum kırıldı gibi hissediyorum çünkübunami oturup agladiniz yani lutfen gozyaslarinizi daha onemli daha deger seylere harcayin yada hic aglamayin
bunami gurur yaptinda kirildi aranizda bisey yokki gelin guvey oluyosunuz dag daga kusmus dagin haberi yok misaliGururum kırıldı gibi hissediyorum çünkü
Tmm..Kendi kendine gelin güvey olma bekle eğer hoşlanıyorsa zaten o yol yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?