- 6 Ocak 2016
- 323
- 55
- 13
- Konu Sahibi Mervissh91
-
adamın işi olamazmı gitmesi gerekemezmi yani bunuda söylemiş bence acele etme bir süre bekle bakalım.. oralı olma sallamıyor gibi davran.
Şöyle bir durum var herkese öyle ama bana aşırı yani akşamları yemeği nerde yiyosunuz demesinden aşırı işte herkese sormuyor.amiri olduğun için sevimli gözüküyor olamaz mı?
ben de bir dönem müdürlük yapmıştım.
ilk günlerde hemen odama bir şeyler getiren bir kız vardı.
bir süre sonra benim sempatimi kazanmak için yaptığını anladım.
çok anlam yükleme iş ilişkisi var.
sonra diğer çalışanların dedikodusu olmayın.
erkekler garip yaratıklar kaçanı kovalıyorlar.. zaten sezmişsin birşey devamı gelir merak etme. ki bana görede adamın gerçekten işi var seni salladığını düşünmüyorum.Tmm canım zaten öyle davranıyorum
banada öyle geliyoerkekler garip yaratıklar kaçanı kovalıyorlar.. zaten sezmişsin birşey devamı gelir merak etme. ki bana görede adamın gerçekten işi var seni salladığını düşünmüyorum.
Ben buradayımnerdesiniz kızlar
ne yaptın hala ekseninde miBen buradayım
Evet camdan yansıyor bir yandan işini yapıyo bir yandan izliyo camın yansımasından gördüm arada bana bakıyo ya varya kafayı ycem yane yaptın hala ekseninde mi
bu durum ne zamandır böyleEvet camdan yansıyor bir yandan işini yapıyo bir yandan izliyo camın yansımasından gördüm arada bana bakıyo ya varya kafayı ycem ya
Sen bu işi çözceksin galiba :) 2 buçuk haftadır yani 3 hafta neredeysebu durum ne zamandır böyle
evet ilişki gurusu oldum resmenSen bu işi çözceksin galiba :) 2 buçuk haftadır yani 3 hafta neredeyse
Tmm canım çok sağolama üç hafta erken bi süre bence biraz daha bekle bakalım nasıl bir tavır sergiliycek duruma göre davranırsın sende
yanılmamanızı temenni ederim.Şöyle bir durum var herkese öyle ama bana aşırı yani akşamları yemeği nerde yiyosunuz demesinden aşırı işte herkese sormuyor.
Sizinki hemcinsiniz ve sizden küçük.
Benimki erkek ve büyük :)
Yani dediğiniz de olabilir ama içimdeki bi ses öyle demiyo işte
Çok huzursuz oluyorum bazen içinden bana gülüyo mu acaba diyorumyanılmamanızı temenni ederim.
zamana bırakmak en iyisi galiba.
gerçekten istiyorsa zamanla gösterir.
Tekrar teklif etsem ne olur sizce ? Sadece sordum. Bazen çok durgun duruyor. Sanki bişe beklermiş gibi. Tekrar davet etmemimi bekliyor acaba
yapma öyle birsey
Tamam söz valla yapmıycam :)yapma öyle birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?