- 14 Mart 2010
- 7.890
- 6.805
- 398
- Konu Sahibi Mervissh91
-
Tamam söz valla yapmıycam :)
neden huzursuz oluyosun ona belli ettinmi hisleriniÇok huzursuz oluyorum bazen içinden bana gülüyo mu acaba diyorumben ona çok aşık oldum..
Etmedim ama kesin anladı :)neden huzursuz oluyosun ona belli ettinmi hislerini
senden adım atmanı bekliyor olabilir ama bekle benceAz önce birden şey sordu sizinde burnunuz akıyor yoksa benim gibi alerjiniz mi var
Sonra alın şu pc yi kullanın filan eli elime değdi böyle bilerek yaptı biliyorum yumuşacık eli ..
Sormasın abi ozaman ya sormasın.
Valla ne yapmaya çalışıyor bu ya
Yapamam.. Ona deli gibi aşığım ama yapamam işte.. Ben ona fırsatı sundum gerisi ondasenden adım atmanı bekliyor olabilir ama bekle bence
yapma zatenYapamam.. Ona deli gibi aşığım ama yapamam işte.. Ben ona fırsatı sundum gerisi onda
Ne yapiyim ki ya bi özele bakar mısın :)ya acaba benim o ilk üç aydan söz etmiştim ya hani uyguladığım taktik sizde işe yarar mı demiyim demiyim diyorum ama bizden farklı durumunuz çünkü
bi nefeste okudum vallayaşım 30, şimdi evli ve çok mutluyum..
Ancak bu zamana kadar yaşadığın şey ve benzerinde bir çok şey gördüm, tecrübe edindim..
üstüyüm bu yüzden bilmediğiniz anlatamadığım şeyler var demişsin.
Öncelikle bu ülkede şu an yaşanan olaylar ve acıların yanında elbetteki derdin çokküçük fakat bu senin içini huzursuz ediyor ve kemiriyorsa bizler de buna mı ağladın vs gibi yorumlar yerine bir kardeşimiz olarak bilgi ve deneyimlerimizi paylaşabilmeliyiz..
Ben asla aman adımı atan sen olma, aman kaç kovalasın gibi cümleler kullanmıcam, zira bu tip durumlarda ki aşığım diyorsan eğer gurura ve küçük çapta oyunlar oynamaya gerek yoktur..
Yapacağın yahut atacağın hiçbir adım seni küçük düşürmez, herşeyden önce yaşadığın hisse sahip çıkıyorsun,bunun neresi gurursuzluk??
bu adamı önce gerçekten isteyip istemediğine karar vermelisin, çünkü yapmış olduğu gel gitler onu sana doğru çekiyor ve ister istemez akımına kapılıyorsunuz, belki de birlikte olsanız bu hislerden sonra aman çok kıskanç, aman herşeyime karışıyor, çapkın vs gibi yorumlar yuaparak bu ilişkiyi bitireceksin.
O yüzden önce iyi tanı ve isteyip istemediğini anla.
Sonra da bunun için savaş.
Ama görünmeden..
ben mesela ofise kendi ellerimle yaptığım kurabiyeleri dağıtırdım, kadınsal alandaki uzmanlığın her erkeğin kalbine giden yolu açar bu zaten deneyimlenmiştir.
Anne babası var ise onların sağlık sıhhaetleri ile ilgilen..
Siyasi düşüncesi var ise yorumlarınla fikir alışverişi yapabileceğin bir ortam sunabilirsin..
Futbolu bile kısa süreliğine sevebilirsin.
Sinema en güzel sohbet ortamı yaratacağın iletişim aracıdır.
Evine yürüyerek dönüyorsan ve şayet o da yürüyorsa yolu uzatmak pahasına dahi olsa aynı yolu adımlamaya çalış..
Ne bileyim bunlar küçük oyunlar ancak varolduğunu hissettir , emin ol sana karşı ufacık bir hissi dahi varsa emin olmadığı ne varsa kafasında nasıl soru işaretleri varsa bunları görünmeden sessizce çözebilirsin..
Bazı erkekler benim kocam da dahil geçmişinde yaşadığı kötü demeyimler nedeniyle adım atmaktan korkarlar zira erkekler ilişkideki hezimetten daha çok etkilenirler.
eğer onu ruh eşin olarak hissediyorsan seni ruh eşi olarak hissetmesini sağla, sen kadınsın, bunu en iyisen yaparsın.
O kadar güzel yazmışsınız ki çok teşekkür ediyorum.. Dediğinizi yapıcam varolun.yaşım 30, şimdi evli ve çok mutluyum..
Ancak bu zamana kadar yaşadığın şey ve benzerinde bir çok şey gördüm, tecrübe edindim..
üstüyüm bu yüzden bilmediğiniz anlatamadığım şeyler var demişsin.
Öncelikle bu ülkede şu an yaşanan olaylar ve acıların yanında elbetteki derdin çokküçük fakat bu senin içini huzursuz ediyor ve kemiriyorsa bizler de buna mı ağladın vs gibi yorumlar yerine bir kardeşimiz olarak bilgi ve deneyimlerimizi paylaşabilmeliyiz..
Ben asla aman adımı atan sen olma, aman kaç kovalasın gibi cümleler kullanmıcam, zira bu tip durumlarda ki aşığım diyorsan eğer gurura ve küçük çapta oyunlar oynamaya gerek yoktur..
Yapacağın yahut atacağın hiçbir adım seni küçük düşürmez, herşeyden önce yaşadığın hisse sahip çıkıyorsun,bunun neresi gurursuzluk??
bu adamı önce gerçekten isteyip istemediğine karar vermelisin, çünkü yapmış olduğu gel gitler onu sana doğru çekiyor ve ister istemez akımına kapılıyorsunuz, belki de birlikte olsanız bu hislerden sonra aman çok kıskanç, aman herşeyime karışıyor, çapkın vs gibi yorumlar yuaparak bu ilişkiyi bitireceksin.
O yüzden önce iyi tanı ve isteyip istemediğini anla.
Sonra da bunun için savaş.
Ama görünmeden..
ben mesela ofise kendi ellerimle yaptığım kurabiyeleri dağıtırdım, kadınsal alandaki uzmanlığın her erkeğin kalbine giden yolu açar bu zaten deneyimlenmiştir.
Anne babası var ise onların sağlık sıhhaetleri ile ilgilen..
Siyasi düşüncesi var ise yorumlarınla fikir alışverişi yapabileceğin bir ortam sunabilirsin..
Futbolu bile kısa süreliğine sevebilirsin.
Sinema en güzel sohbet ortamı yaratacağın iletişim aracıdır.
Evine yürüyerek dönüyorsan ve şayet o da yürüyorsa yolu uzatmak pahasına dahi olsa aynı yolu adımlamaya çalış..
Ne bileyim bunlar küçük oyunlar ancak varolduğunu hissettir , emin ol sana karşı ufacık bir hissi dahi varsa emin olmadığı ne varsa kafasında nasıl soru işaretleri varsa bunları görünmeden sessizce çözebilirsin..
Bazı erkekler benim kocam da dahil geçmişinde yaşadığı kötü demeyimler nedeniyle adım atmaktan korkarlar zira erkekler ilişkideki hezimetten daha çok etkilenirler.
eğer onu ruh eşin olarak hissediyorsan seni ruh eşi olarak hissetmesini sağla, sen kadınsın, bunu en iyisen yaparsın.
Estafurullah, sadece edindiğim bilgi ve deneyimlerle yardımcı olmak .istedim, umarım rabbim gönlüne göre verir herşeyi.. :)O kadar güzel yazmışsınız ki çok teşekkür ediyorum.. Dediğinizi yapıcam varolun.
Amin çok sağol..Estafurullah, sadece edindiğim bilgi ve deneyimlerle yardımcı olmak .istedim, umarım rabbim gönlüne göre verir herşeyi.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?