Çok çok kötüyüm.. Ağlayarak çıkıyo bu cümleler şuan :(

Diyemez işte öyle o derece samiminin kuramaz .. Başka bir iş var söyleyemiyorum burda

Anlıyorum hislerinizi. Bu ilişkiyi başlatmak kolay olur güzel bi iliski yaşarız diye dusunmussunuz. Hatta garanti gözüyle baknissiniz çünkü adam bastan sizinle çok ilgilenmiş. Sonra beklediğiniz ilgiyi işyeri dışında göremeyince uzulmussunuz. Aslında üzüntüden değil sinirden agliyosunuz. Çünkü gerçekten sinir bozucu bir durum.
Bence sizden gerçekten iddia ettiğiniz ya da sandiginiz kadar hoslansaydi whatsapta da devamlı yazardı. Yazmasını geçtim sizin mesajlariniza bile ilgisiz kalmis. Sizi kırmak istemem ama astiniz olduğu için yaranmaya çalışıyor olabilir mi? Ya da ne biliyim tüm kadınlara böyledir nazik olmaya calisiyordur. Keşke hemen aşık olmadan önce karsinizdakinin duygularından emin olsaydınız. Bundan sonra yapacağınız şey kendisine yüz vermemek. Ona karşı daha ilgisiz kalın.zaten gerçekten sizi seviyorsa elinden geleni yapar. Yoksa zaten yapacak bir şey de yok.

Masama kurabiye bırakmış sonradan geldim gördüm. Böyle umutlanıyorum işte..

Tüm. Mesajları okumadım ama bence erkek düz mantık yani. Eskisehire gitmesi gerekiyorsa iptal edeyim diye dusunecegini sanmıyorum. Sen ilk adımı atmissin bekle bakalım ne olacak.

akrep burcunun hisleri kuvvetlidir senden hoşlandığını seziyosan içi boş bi his değildir bu bende senin gibi su elementiyim ahislerimde yanılmam

akrep burcunun hisleri kuvvetlidir senden hoşlandığını seziyosan içi boş bi his değildir bu bende senin gibi su elementiyim ahislerimde yanılmam
Sence olur mu bişeyler bilmiyorum ya. Bazı hareketleri çok tuhaf. :)

Allahım yine geldi gözlerime bir bakıyo gülerek bir ısrarlar yiyin diye yicem ya yeminlen

amiri olduğun için sevimli gözüküyor olamaz mı?

ben de bir dönem müdürlük yapmıştım.
ilk günlerde hemen odama bir şeyler getiren bir kız vardı.
bir süre sonra benim sempatimi kazanmak için yaptığını anladım.

çok anlam yükleme iş ilişkisi var.
sonra diğer çalışanların dedikodusu olmayın.

adamın işi olamazmı gitmesi gerekemezmi yani bunuda söylemiş bence acele etme bir süre bekle bakalım.. oralı olma sallamıyor gibi davran.

işte bende bur
yada tam tersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…