çok çok çok önemli bi sorum olacak :(

woodpeckerr

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
8
0
6
İzmir
sevgilim bana hep sürprizler yapar böyle hep sevindirir beni ama ben ona hiç yapamıyorumç daha doğrusu apmak istiyorum ama aklıma değişik ilginç bir şey gelmedi. siz neler yapıyorsunuz sevgilinize? nasıl sürprizler hazırlıyorsunuz ? artık bir şeyler yapmak zo4unda hissediyorum kendimi çünkü alınmaya başladı hep ben yapıyorum sen de bi şaşırtsan beni falan diye :((

İhtiyacı olan bir şeyi bul ve ona al yada yapılacak bişeyse yap. Sevdiği bir yemek yada tatlı olabilir son zamanlarda canının çektiği bir şey gibi..
5 senelik birlikteliğim var ve tüm şu hediye oyunlarını falan tükettik sanırım :D Artık ihtiyaç halinde küçük hediyeler mutlu ediyor bizi:D Örneğin bugün grip başlangıcı gb bişey olmuş kıyamam tosunuma:( aynı iş yerinde çalışıyoruz ve yemekten dönerken ona ıhlamur çayı yapıp getirdim :)) Onu düşündüğümü bilmesi bile onu mutlu etti :)

El emeği hediye her zaman daha değerlidir benim için (Nişanlımda böyle düşünüyor)
Emek ver canım :)

sevdiğiniz ortak bir aktivite için bilet alabilirsiniz, yapilacak o kadar çok şey var ki tamamen kişinin zevkine gore belirleyebilecegin.

Ben kuş aldım
atkı ördüm
aşka gel oyunu aldım :)
sevgili kitabı :)
Bütün kazaklarına kalp diktim dolabada kalbim seninle yazdım :)
evini temizledim tatlı yaptım :)
sürpriz kavanozu hazırladım :)
minik bir kutuyu rulo yapılmış not kagıtlarıyla doldurdum içinde anahtarlık ve cebinde taşıdığı minik biblo vardı :)
çalışma masası için saat aldım
mektup yazdım :)
yaşlı adamkadın biblosunu seninle yaşlanmak istiyorum şiiriyle armagan ettim :)
salondaki bi duvar bizim resimlerimizle kaplı :)
bi günde binanın altındaki restorantta kalp konseptli kahvaltı hazırlattım tepsiyle yukarı çıkarıp onu uyandırdım :)
6. ayımızda dilek balonlarımızıda uçurduk
yatagının karşısındakli duvar benim notlarımla kaplı :)
ceketlerine ve pantolanlarına hep not yazarım zaten aklıma gelenler bunlar :)

Back