Çünkü kendisi soruyor acaba yanlışmı yapıyorum hayatı kaçırıyormuyum diyor, pek birikimden yana olmadığım için benim vericeğim cvp belli..
Benim sağ üst köşede yenile varKonuyu bnm açmamı dert edinenler sağ üst köşede çarpı var oraya tıklayabilirsiniz,)) çünkü bana soruyor acaba yalnış mı yapıyorum diyor
Biz desek ki evet yanlış yapıyor, evet hayatı kaçırıyor, ne olacak?
Alternatifi ne? Bankadaki parasını harcamak, hayatı kaçırmamak. E peki sonra? Sağlım problemi var ve iş bulamıyor. Düzenli gelir olmadıktan sonra biz yanlış desek ne olacak?
Seçme şansı yok ki.
Hem akrabam hem arkadaşım olan biri bu, kremleri bile biticek diye kullanmaz, dışardan su almaz aynı peti çeşmeden bir ay boyunca doldurup kullanabilir. Elbiseleri eskir diye genelde aynı şeyleri giyiyor, güzel elbiseler kıyamıyor, bir yandan anlamaya çalışıyorum geliri yok işi yok vasıfsız ztn... İş bulup çalışması bazı sağlık sorunlarından dolayı zaten imkansız... Zamanında kendine kalmış Bi 30 bin lirayıda bankada eskitiyorpara değerini kaybetti, bari harcasa yani dimi ama?
Size ne sanene mi... Belli bir olgunluğa erişmiş kişiler cvp yazarsa sevinirim.. Okuduğumuzu anladıkmı dersinden kalanlar değil.. Kız bana dert yanıyor hayatı kaçırıyormuyum diyor yazmışım ya işte.. Diğer konularımdan bana bilenenler doluştu yine Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?