• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok cimri çok üzülüyorum

Bence çok da iyi yapıyor.. harcamıyor parasının kıymetini biliyor kimseye muhtaç olmadan hayatını idame ettiriyor .. insanları mutlu eden giyim kuşam yeme içme değil iç huzur vicdan rahatligidir.. eminim su haliyle sizden daha mutludur sizde başkalarını eleştirmek yerine kendinizi mutlu edecek şeylere yonelin

Modern zaman algısı işte. Bankada duracağına harcayayım da mutlu olayım. Kişinin işi yok, sağlık sorunları var, bankadaki para da üç kuruş bir şey. Yarının ne getireceği belli değilken, düzenli bir gelir yokken harcasın ya demek çok düşüncesizce değil mi?

Tam bende sanane diyecektim. Yorumlarda benden akil istedi demissiniz.
Bence iyi yapiyor suanki durumuna göre.

30 bin de bankada eskiyecek demissiniz...yoo dursun orda ne olur ne olmaz.
Ben ortada cimrilik göremedim. kendi sartlarina uygun davraniyor.
Bu sartlar icinde olan ve kredi cekip borc harc icinde yüzen kisilerden cok daha akillica davraniyor bence.

Yani, hem harcama yapmaktan korkuyor hem de aslında yaşamak da istiyor herkes gibi.
Hazıra dağ dayanmaz, sağlık şartlarını zorlamadan böyle yaşaması daha hayırlı gibi... Düzenli bir geliri yok anladığım. Belki siz yardım edersiniz sevaptır.

Hem akrabam hem arkadaşım olan biri bu, kremleri bile biticek diye kullanmaz, dışardan su almaz aynı peti çeşmeden bir ay boyunca doldurup kullanabilir. Elbiseleri eskir diye genelde aynı şeyleri giyiyor, güzel elbiseler kıyamıyor, bir yandan anlamaya çalışıyorum geliri yok işi yok vasıfsız ztn... İş bulup çalışması bazı sağlık sorunlarından dolayı zaten imkansız... Zamanında kendine kalmış Bi 30 bin lirayıda bankada eskitiyor :KK43: para değerini kaybetti, bari harcasa yani dimi ama?
Saglik durumundan calisamiyorsa. Hayrina sen alda ver demiiiiii

Valla ülkenin ekonomisi iyi değil bence herkes böyle tasarruflu olsa ülke kurtulur...Sürekli al al al at mantığı ile mi vasıflı oluyoruz?Arkadaşınızı takdir ettim kendi bütçesine göre mutlu yaşıyor en azından

Hem akrabam hem arkadaşım olan biri bu, kremleri bile biticek diye kullanmaz, dışardan su almaz aynı peti çeşmeden bir ay boyunca doldurup kullanabilir. Elbiseleri eskir diye genelde aynı şeyleri giyiyor, güzel elbiseler kıyamıyor, bir yandan anlamaya çalışıyorum geliri yok işi yok vasıfsız ztn... İş bulup çalışması bazı sağlık sorunlarından dolayı zaten imkansız... Zamanında kendine kalmış Bi 30 bin lirayıda bankada eskitiyor :KK43: para değerini kaybetti, bari harcasa yani dimi ama?
Harcasa bari demek yerine faiz e yatırsa deseniz daha mantıklı olur 😂

Ya cok asagilar gibi konusmussunuz da yinede kndi kararlarni kendi versin buarada harcamak kolay kazanmak zordur daha yararli biseyde kullanmali parasini.

Hem akrabam hem arkadaşım olan biri bu, kremleri bile biticek diye kullanmaz, dışardan su almaz aynı peti çeşmeden bir ay boyunca doldurup kullanabilir. Elbiseleri eskir diye genelde aynı şeyleri giyiyor, güzel elbiseler kıyamıyor, bir yandan anlamaya çalışıyorum geliri yok işi yok vasıfsız ztn... İş bulup çalışması bazı sağlık sorunlarından dolayı zaten imkansız... Zamanında kendine kalmış Bi 30 bin lirayıda bankada eskitiyor :( para değerini kaybetti, bari harcasa yani dimi ama?
Sizde bence çok herşeye karışan bir tipsiniz hadi sizi de eleştirelim.

Cimri değil tutumlu diyoruz buna
Yoksa ne yapsın
Kendine göre korkuları var onunda demek ki

Keske kendisi için vasıfsız diyen arkadasından fikir istemeseydi. kadının durumu belli çalışamıyor tabiki tutumlu davranacak ha çok üzülüyorsanız yardım edin bizim yspabılecegımız bir şey yok

Herkesin hayatina kimse karisamaz :KK53: O su sekil yasar bu su sekil 😂 Denem o ki sizin vasfiniz nedir ?:cool:

Hem arkadasiniz hem akrabaniz.
Bir geliri yok calisma imkani yok.

Size dedikodu yapmak, kinamak degil destek olmak duser. Kiyafetleri eskiyse kendinize 3 degil 2 alacaksiniz. 1 de ona alacaksiniz.
Kremlerin biterse bitsin biz aliriz diyeceksiniz.

Onu bu kadar tutumlu olmaya mecbur birakan cevresi utansin.

Vah vah... Diğer sitelerde dalga geçildiği kadar var bu sitenin üyeleri... Cahillik diz boyu.. İş ilanlarında bile vasıfsız yazar... Bir mesleği yok, yani uzman olduğu bir konu yok demektir.. Ben bile diğer Bi kaç konumda, kendim için iş bulamıyorum vasıfsız ım dedim.. Bu kelimeyi bir hakaret olarak algılamak cahilliğin kaçıncı seviyesi..

Back