- 20 Temmuz 2015
- 1.815
- 5.077
- 158
- 29
Saglik durumundan calisamiyorsa. Hayrina sen alda ver demiiiiiiHem akrabam hem arkadaşım olan biri bu, kremleri bile biticek diye kullanmaz, dışardan su almaz aynı peti çeşmeden bir ay boyunca doldurup kullanabilir. Elbiseleri eskir diye genelde aynı şeyleri giyiyor, güzel elbiseler kıyamıyor, bir yandan anlamaya çalışıyorum geliri yok işi yok vasıfsız ztn... İş bulup çalışması bazı sağlık sorunlarından dolayı zaten imkansız... Zamanında kendine kalmış Bi 30 bin lirayıda bankada eskitiyorpara değerini kaybetti, bari harcasa yani dimi ama?
Harcasa bari demek yerine faiz e yatırsa deseniz daha mantıklı olurHem akrabam hem arkadaşım olan biri bu, kremleri bile biticek diye kullanmaz, dışardan su almaz aynı peti çeşmeden bir ay boyunca doldurup kullanabilir. Elbiseleri eskir diye genelde aynı şeyleri giyiyor, güzel elbiseler kıyamıyor, bir yandan anlamaya çalışıyorum geliri yok işi yok vasıfsız ztn... İş bulup çalışması bazı sağlık sorunlarından dolayı zaten imkansız... Zamanında kendine kalmış Bi 30 bin lirayıda bankada eskitiyorpara değerini kaybetti, bari harcasa yani dimi ama?
Sizde bence çok herşeye karışan bir tipsiniz hadi sizi de eleştirelim.Hem akrabam hem arkadaşım olan biri bu, kremleri bile biticek diye kullanmaz, dışardan su almaz aynı peti çeşmeden bir ay boyunca doldurup kullanabilir. Elbiseleri eskir diye genelde aynı şeyleri giyiyor, güzel elbiseler kıyamıyor, bir yandan anlamaya çalışıyorum geliri yok işi yok vasıfsız ztn... İş bulup çalışması bazı sağlık sorunlarından dolayı zaten imkansız... Zamanında kendine kalmış Bi 30 bin lirayıda bankada eskitiyorpara değerini kaybetti, bari harcasa yani dimi ama?
Cimri değil tutumlu diyoruz bunaHem akrabam hem arkadaşım olan biri bu, kremleri bile biticek diye kullanmaz, dışardan su almaz aynı peti çeşmeden bir ay boyunca doldurup kullanabilir. Elbiseleri eskir diye genelde aynı şeyleri giyiyor, güzel elbiseler kıyamıyor, bir yandan anlamaya çalışıyorum geliri yok işi yok vasıfsız ztn... İş bulup çalışması bazı sağlık sorunlarından dolayı zaten imkansız... Zamanında kendine kalmış Bi 30 bin lirayıda bankada eskitiyorpara değerini kaybetti, bari harcasa yani dimi ama?
Keske kendisi için vasıfsız diyen arkadasından fikir istemeseydi. kadının durumu belli çalışamıyor tabiki tutumlu davranacak ha çok üzülüyorsanız yardım edin bizim yspabılecegımız bir şey yokHem akrabam hem arkadaşım olan biri bu, kremleri bile biticek diye kullanmaz, dışardan su almaz aynı peti çeşmeden bir ay boyunca doldurup kullanabilir. Elbiseleri eskir diye genelde aynı şeyleri giyiyor, güzel elbiseler kıyamıyor, bir yandan anlamaya çalışıyorum geliri yok işi yok vasıfsız ztn... İş bulup çalışması bazı sağlık sorunlarından dolayı zaten imkansız... Zamanında kendine kalmış Bi 30 bin lirayıda bankada eskitiyorpara değerini kaybetti, bari harcasa yani dimi ama?
Hem akrabam hem arkadaşım olan biri bu, kremleri bile biticek diye kullanmaz, dışardan su almaz aynı peti çeşmeden bir ay boyunca doldurup kullanabilir. Elbiseleri eskir diye genelde aynı şeyleri giyiyor, güzel elbiseler kıyamıyor, bir yandan anlamaya çalışıyorum geliri yok işi yok vasıfsız ztn... İş bulup çalışması bazı sağlık sorunlarından dolayı zaten imkansız... Zamanında kendine kalmış Bi 30 bin lirayıda bankada eskitiyorpara değerini kaybetti, bari harcasa yani dimi ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?