• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok cimri çok üzülüyorum

Konuyu acarken oyle birsey yazmamissiniz. İnsanlar kör veya okudugunu anlamiyor degil ben de dahil. Sizin sonradan yazdiginiz butun yorumlari okumak zorunda degiliz, açilmis konuya bakarak yorum yaziyoruz, siz kendinizi ifade etmeyi ogrenin.

Arkadasiniza da soyleyin. Olmayan parayi nasil harcayacak? Bankadaki 30 bini bitirince hayati mi yakalayacak? Sonra ne olacakmiş? Hey Allahm ya

Kendimi ifade ediyorum anlamak işinize gelmiyor, ayrıca 7/24 forumda takılan sözde çocuklu üyeler konuyu doğru düzgün okumayadan maksat mesaj sayısı artsın diye boş boş yorumlar yapıyor konuyu bile okumuyor adam gibi.. Mesels siz gbi

Neden siz açtınız diye insanlar bu yorumu yapsın ki? Pardon da siz kimsiniz? Herkes gibi sanal bir karaktersiniz. Sanırım kendinizi çok önemsiyorsunuz. Ben konuyu açana çok dikkat bile etmiyorum ki etsem bile sizi mi hatırlayacağım? Arkadaşınız parasını harcamamakla iyi ediyor. Ayrıca biriken para değerini kaybediyor diye yazarken şaka yaptığınızı düşünmek istiyorum. Gerçek olamazsınız siz!

Türk parasının her gün değer kaybettiğini bilmiceksen kadar cahilsen banene...

Türk parasının her gün değer kaybettiğini bilmiceksen kadar cahilsen banene...
Cahillik konusunda sizinle yarışamam. Türk parası yıllardır değer kaybediyor zaten. Para bankada diye yazan sizsiniz, yazdığınızı okuyun. Arkadaşınız vadeli mevduat hesabı açmayı akıl etmiştir merak etmeyin. O para işliyor ve ana para+faiz şeklinde alınıyor. Yani biriktirdiği parayı değerlendiriyor zaten. Milletin parasını hesaplamak yerine de kendi paranızla ilgilenin.

Cahillik konusunda sizinle yarışamam. Türk parası yıllardır değer kaybediyor zaten. Para bankada diye yazan sizsiniz, yazdığınızı okuyun. Arkadaşınız vadeli mevduat hesabı açmayı akıl etmiştir merak etmeyin. O para işliyor ve ana para+faiz şeklinde alınıyor. Yani biriktirdiği parayı değerlendiriyor zaten. Milletin parasını hesaplamak yerine de kendi paranızla ilgilenin.

Evet yarışamazsın birincisin ÇÜnkü cahillik de .. Bankanın verdiği faizden ne olur 90 lira mı ne.. Ayda 90 lirayla mı para erimicek.. Canımın istediği derdi edinir konu açarım işine gelmezse yazmazsın..

Evet yarışamazsın birincisin ÇÜnkü cahillik de .. Bankanın verdiği faizden ne olur 90 lira mı ne.. Ayda 90 lirayla mı para erimicek.. Canımın istediği derdi edinir konu açarım işine gelmezse yazmazsın..

30.000 tl ayda 550 tl faiz getirir , 90 degil
Sizin fikrinizi istedigine gore ekonomist falan olmalisiniz , bir ekonomistin de faiz hesabi yapamamasi cok sasirtici gercekten

Neyse ben bir ekonomist olarak fikir veriyim , dovizi bu ara tavsiye etmem , tl de kalip faiz almaya devam etsin

Kızcağızin sağlığı zaten iyi değilmiş işi de yok geliri de yok ne yapsın ki dolap sevinecegine bankada dursun sağlığına harcasın nasıl mutlu oluyorsa onu yapsın

30.000 tl ayda 550 tl faiz getirir , 90 degil
Sizin fikrinizi istedigine gore ekonomist falan olmalisiniz , bir ekonomistin de faiz hesabi yapamamasi cok sasirtici gercekten

Neyse ben bir ekonomist olarak fikir veriyim , dovizi bu ara tavsiye etmem , tl de kalip faiz almaya devam etsin

Ayy garanti bankasının faizlerine glr bak 90 lira işte. Ekonomist olduğumu söyliyen kim!? Kız konuyu bnle birlikte okuyor.... Faiz diyince direkt en paraya bakman :)))))

Ayy garanti bankasının faizlerine glr bak 90 lira işte. Ekonomist olduğumu söyliyen kim!? Kız konuyu bnle birlikte okuyor.... Faiz diyince direkt en paraya bakman :)))))
En paraya bakmadim , hic kullanmadigim ve tercih etmedigim bir bankadir
Bu kadar dusukse orani , baska bankaya tasisin parasini

Back