Allah baska dert vermesin size ..Hem akrabam hem arkadaşım olan biri bu, kremleri bile biticek diye kullanmaz, dışardan su almaz aynı peti çeşmeden bir ay boyunca doldurup kullanabilir. Elbiseleri eskir diye genelde aynı şeyleri giyiyor, güzel elbiseler kıyamıyor, bir yandan anlamaya çalışıyorum geliri yok işi yok vasıfsız ztn... İş bulup çalışması bazı sağlık sorunlarından dolayı zaten imkansız... Zamanında kendine kalmış Bi 30 bin lirayıda bankada eskitiyorpara değerini kaybetti, bari harcasa yani dimi ama?
Gelecek kaygısı olan biri söz konusu.
Tutumlu davranıyor oluşunu anlamak zor değil bu durumda..
Sağlık sorununu olumsuz etkilemeyecek bir iş bulsa ne iyi olurdu..
Eminim kendisi de zaman zaman savurganca davranma lüksü olsun isterdi..
Kusura bakmayın ama konuyu siz açtınız diye dert edinmedik, size niye dert oldu diye cidden sormuştum olayın neresinde olduğunuzu öğrenmekti amacım. Cevabımı aldım. o zaman konuyu açarken 'arkadaşım fikir almak istiyor' diye yazıp, bu ayrıntıyı belirtin ki biz de çarpıya basmak için yorulmayalımKonuyu bnm açmamı dert edinenler sağ üst köşede çarpı var oraya tıklayabilirsiniz,)) çünkü bana soruyor acaba yalnış mı yapıyorum diyor
Cimri insan asla degismiyor. Tam tersi cevresindekileri de cimri yapiyor. Benim bir tanidigim icilmis ayran kaplarini yikar saklardi. Ne ise yarayacaksa. Bosverin ne yaparsa yapsinHem akrabam hem arkadaşım olan biri bu, kremleri bile biticek diye kullanmaz, dışardan su almaz aynı peti çeşmeden bir ay boyunca doldurup kullanabilir. Elbiseleri eskir diye genelde aynı şeyleri giyiyor, güzel elbiseler kıyamıyor, bir yandan anlamaya çalışıyorum geliri yok işi yok vasıfsız ztn... İş bulup çalışması bazı sağlık sorunlarından dolayı zaten imkansız... Zamanında kendine kalmış Bi 30 bin lirayıda bankada eskitiyorpara değerini kaybetti, bari harcasa yani dimi ama?
Cimri insan asla degismiyor. Tam tersi cevresindekileri de cimri yapiyor. Benim bir tanidigim icilmis ayran kaplarini yikar saklardi. Ne ise yarayacaksa. Bosverin ne yaparsa yapsin
Size ne?Hem akrabam hem arkadaşım olan biri bu, kremleri bile biticek diye kullanmaz, dışardan su almaz aynı peti çeşmeden bir ay boyunca doldurup kullanabilir. Elbiseleri eskir diye genelde aynı şeyleri giyiyor, güzel elbiseler kıyamıyor, bir yandan anlamaya çalışıyorum geliri yok işi yok vasıfsız ztn... İş bulup çalışması bazı sağlık sorunlarından dolayı zaten imkansız... Zamanında kendine kalmış Bi 30 bin lirayıda bankada eskitiyorpara değerini kaybetti, bari harcasa yani dimi ama?
iyide 30 bin lirayla hayati ne kadar yakalayabilir ki mecburen sinekten yağ çıkarıyor ilerisi ne olacak hic degilse giyecek bir seyleri var o 30 binde giderse ilerde hergun giyecek kiyafeti bile bulamayacak belkiÇünkü kendisi soruyor acaba yanlışmı yapıyorum hayatı kaçırıyormuyum diyor, pek birikimden yana olmadığım için benim vericeğim cvp belli..
O zaman bana akil danışıyor ne yapayim diye belirtin.. vahiyle mi inecek konunun detayları...Konuyu bnm açmamı dert edinenler sağ üst köşede çarpı var oraya tıklayabilirsiniz,)) çünkü bana soruyor acaba yalnış mı yapıyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?