Anne baba bi yerde doğru sezebiliyor,lise mezunu diye istemiyor olabilirler ama anladığım kadarıyla erkek arkadaşının hayatı biraz sorunlu. sen yanında olmaya çalıştığın halde o buna fırsat vermiyorsa kendi haline bırak, sonucta elinden geleni yapmış oluyorsun. herkesin bi hayatı var. bu borclara vs vs ne kadar katlanabileceksin ömür boyu cicim ayları devam etmiyor malesef. çok iyi düşün. sevgili gider yerine başka sevgili gider ama anne baban yanında olmazsa yarın öbürgün onların yeri asla durmaz.
Kendisi çok iyi aslında borcu da çok değil kapattığında bi daha borç yapmam diye kendisi söylüyo olayların buraya gelmesine kendini yalnız hissetmesi neden oluyo sanırım evlendiğimizde ona bişey olsa ben ortada kalcam diye düşünüyo şu an bu yüzden beni kendinden uzak tutmaya çalışıyo sanki ailenin yeri dolmaz evet ama özellikle babam ve ablamla bi çok sorun yaşadık babam benimle konuşmaya bile çalışmadı dayak bile yedim sevdiğim insanı hiç tanımadan yargıladılar tanısalar görseler tamam haklı olabilirler belki dicem ama o da yok.Ömür boyu sürcek bi borcu yok erkek arkadaşımın bi kaç aya ödenebilcek bi borç
Aileler herseyi seziyorlar ilk başta ve genelde de doğru çıkıyor. Burda ve çevrede bunun örneğini çok duydum,gördüm.aileni karşına alma var işte bir bildikleri. Ayrıca maalesef sevgilin bende pek güven uyandırmadı.bir yerlerde büyük yanlışlar yapıyor sanki bir evliliği çekip çevirecek gibi gelmedi.
ailem hiç tanımadan böyle bi tepki verdi sadece üniversite okumamış diye erkek arkadaşımla evlilik hakkında çok konuştuk aslında o benden bile daha hazır buna ben bitecek bi evlilik yaşamak istemiyorum der hep o kadar azimle uğraşıyodu bi kaç gün önceye kadar ama sıkıntılar üstüste gelince hep uğraşıp yine zor durumda kalınca herşey bu hale geldi işte aslında çok iyi çok düşüncelidir
Hep faraziyelerle konuşuyorsun o aslında şöyle düşünüyor aslında böyle düşündüğün için öyle. Emin misin uzakta bir insan boşanmış hareketleri normal değil. Sevdiğin için herşeyi hayra yormaya çalışıyorsun tabiki durumu sen bizden daha iyi bilirsin ama aşırı bir korumacılık var gibi yani gerçek durumla senin algıladığın ya da düşündüğün şekil aynı değil gibi.