çok çaresizim

beatrice_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
34
3
28
konuya nerden başlasam bilemiyorum hayatım o kadar zor geçti ki geçen haziranda hayatımın aşkıyla tanıştım herşey o kadar güzeldi ki.Tanıştığımızda eşinden ayrılalı 6 7 ay falan olmuştu çok karışık çok zor günleri olmuş onun da .Birbirimizi tanıdıkça hayata bağlanmaya başladık.Onun maddi sorunları vardı çok değil ama biraz borcu vardı ben de üniversiteden sonra iş bulamadım yaşadığım yer çok küçük istanbula taşınmak istiyorum ama bi miktar para biriktirmem gerekiyor bunun için de.1 sene zaman zaman tartışmalarla geçti ama birbirimizi o kadar çok seviyoduk ki.Sonra ramazanda ilişkimizi babam öğrendi onaylamadı bana bir sürü baskı yaptırım hatta şiddet uygulamaya kalktı onunla evlenirsem beni sileceğini söyledi.Ben herkesi karşıma aldım onun için yine güzel devam ediyodu herşey.Sonra onun maddi problemleri üstüste gelmeye başladı borç çok değil ama bi kaç yere olduğundan bi yeri ödese diğeri kalıyo avukatlık oluyo bu sefer avukat masrafı falan iyice artıyo.Babası yok daha doğrusu arkasında olabilcek kimsesi yok çalıştığı yerde müdür oldu dün izin gününde bile çalışıyo.Ne olduysa 4 5 gün önce oldu.Yine borçlu olduğu bi yerden eve icra kağıdı gelmiş.Annesiyle yaşıyo annese söylemedik laf bırakmamış savcılığa şikayet etçem falan demiş.Abisi geçen sene 25bin tl borçla geldi ona kredi çekip yardım etti.Durum böyle olunca çileden çıkmış hayatımda kimseyi istemiyorum iyice umudumu kaybettim seni de istemiyorum bana bişey olsa ne sana ne çocuğuma sahip çıkçak kimse yok demeye başladı.Kaç gündür doğru düzgün konuşmuyoruz.Gündüzleri beni rahatsız etme ben uygun olursam seni ararım falan demeye başladı.Hatta bana seni sevmiyorum ve daha birsürü şey dedi.İnanmak istemiyorum zor zamanlar geçirdiği için böyle diye düşünüyorum ama o kadar çaresiz o kadar üzgünüm ki.Konuşmaya çalışıyorum hiçbir yakınlık yok sanki şen şakrak hallerine öyle alışmışım ki şimdi duvar gibi sanki duyguları yok gibi.Birbirimize o kadar aşıktık ki şimdi uzak olmasına dayanamıyorum.Günlerdir ağlamaktan perişan oldum.Onu kaybetmeye dayanamam.Arada mesafe de var çalışmadığım için yanına da gidemiyorum.Haftasonu bi kaç saat bile olsa yanına gitmek istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum.Benim de hatalarım oldu ona karşı ama onu kaybetmeyi haketmiyorum.Çok kötüyüm delircem artık.Seni kaybetmekten çok korkuyorum diyorum saçmalama ne kaybetmesi falan diyo.Duygularım altüst olmuş durumda.Ne yapacağımı bilmiyorum .

analar babalar bir şey biliyor da müsaade etmiyorlar çoğu zaman (istisnalar hariç)
burnu b...ktan çıkmayan adamın abisine 25000 kredi çekmesi ilginç...oysaki kendine kredi çekip borçlarını tek elde toplayıp rahatlıkla ödeyebilirdi...bana göre adamda sıkıntı yok sizde saflık çok kandırıldığınızı düşünüyorum.

canım çok üstüne gitmeden her koşulda yanında olduğunu göstermelisin ona. zor güler geçiriyor böyle davranması seni sevmediğinden değil üzme kendini düzelir. sadece arada msj at ben ne şekilde olursa olsun yanındayım gibisinden.

canım zor bir durum ama bu tarz durumlarda genelde görüyorum ki ailelerin bir bildiği oluyor ve kadınlar kulübünde keşke ailemi dinleseydim diyen bir çok örnek gördüm bence mantığını biraz daha ön planda tut.

benim dusundulerimi byull87 yazmis zaten, ustune diyecek birsey yok...

yok krediyi annesi çekti abisi için anne babam da lise mezunu diye karşı çıkıyolar
anne babam hiç tanımadı ki sadece görüştüğümüzü öğrendi kimdir nedir bilmeden bu şekilde davrandılar ben üniversite mezunuyum o lise mezunu sorun bu onlar için tartışmalarımız hep başkaları için onun ailesiyle benim ailemle ilgili genelde ikimiz arasında bi sıkıntı olmuyo

ardına bakmadan kaç git dün bir konu açtım benimde eşimin borcu çok ve ban kızıma rağmen boşanmayı düşünüyorum

yanlış ifade ettim sanırım krediyi annesi çekti abisi için 10bin tl erkek arkadaşıma gelince bu borç ne şikayet etçem savcılığa diye laflar ediyo

canım zor bir durum ama bu tarz durumlarda genelde görüyorum ki ailelerin bir bildiği oluyor ve kadınlar kulübünde keşke ailemi dinleseydim diyen bir çok örnek gördüm bence mantığını biraz daha ön planda tut.

maddi problemler maalesef büyük sıkıntı ailen de bunu sezmiş olmalı canım

yardım etti demişsin ondan söyledim..düzenliyeyim oz aman gitsin bir kredi çeksin madem borç yüksek değil tek borca tamamlasın diğerlerini kapatsın,kendi kredi puanı düşükse kefil olmak kaydıyla başka bir arkadaşına çektirsin..fazla değil dediğin borç ne kadar arkadaşının maaşı ne kadar müdür diyosun belli bir meblağın üstündedir muhtemelen..

evet maddi sıkıntılar zor ama çok büyük bi borcu yok 3bin tl falan sadece çalışıyo da bi kaç aya bitçek zaten borcu da inşallah

kredi için bankayla görüştü ama kefil istediler kefil olcak kimsesi yok ondan alamadı daha dün müdür oldu maaşı iyileşti biraz daha 3bin tl kadar borcu ödemeleri düzenlemişti tam 2 3 aya bitçek diye konuşuyo geçen gün bi yere ödeme yaparken görevli bayan parayı başka bi yere yatırınca düzen bozuldu

3000 liralık borç için mi kefil istedi banka 10000 liraya kadar kefilsiz ihtiyaç kredileri verilebiliyor..ben size iyice araştrmanızı tavsiye ederim ..birde bakın müdür olmuş bundan sonrası güzelleşir Allahın izni ile fakat siz çok düşünmeyin bence..3000 lira için sevgilimi terkedilir..yarın evlenince borcu oluncada boşanmaya kalkar öyle ise..birde benim size tavsiyem boşanmış bir erkekle görüşme desemde görüşeceksiniz ama çok pişman olursunuz burda 3-5 konu okuyun yeter.

borç için değilde çevresinde kimseden destek görmediği için yarın öbür gün bana bişey olsa ne sana ne çocuğuma sahip çıkan olmaz diye bi düşünceye girdi benim hiçbirşeyim benimle olduğun sürece ailende sana sırtını döncek diyo.Boşanmış olması aramızda hiç problem olmadı.Kısa bi süre 5 ay kadar evli kalmış bu konuyu aramızda konuştuk zaten tavsiyeniz için teşekkürler

ifadeniz eksşkmiş meğersem aman canım arkayı ne düşünüyor..ben daha erkeğe bir şey olduğunda Allah muhafaze kadına sahip çıkan kayın aile görmedim bunları ne diye dert ediyor ki..etmesin bence gereksiz boş dünya kısa..mutlu olup şükredip dolu dolu yaşamak gerek ..

ben de öyle düşünüyorum ama işte duygusal bi bunalımda sanırım nasıl davranacağımı anlayamıyorum bu yüzden ben de uzak duramıyorum aramayayım rahat bırakayım diyorum ama nerdeyse günün yarısında konuşuyoduk o kadar ilgiliydi ki benimle şimdi uzak davranınca onu kaybettiğimi düşünmeye başladım içimde çok büyük bi korku oluştu benim için ölen adam bi günde gitti

Anne baba bi yerde doğru sezebiliyor,lise mezunu diye istemiyor olabilirler ama anladığım kadarıyla erkek arkadaşının hayatı biraz sorunlu. sen yanında olmaya çalıştığın halde o buna fırsat vermiyorsa kendi haline bırak, sonucta elinden geleni yapmış oluyorsun. herkesin bi hayatı var. bu borclara vs vs ne kadar katlanabileceksin ömür boyu cicim ayları devam etmiyor malesef. çok iyi düşün. sevgili gider yerine başka sevgili gider ama anne baban yanında olmazsa yarın öbürgün onların yeri asla durmaz.

Aileler herseyi seziyorlar ilk başta ve genelde de doğru çıkıyor. Burda ve çevrede bunun örneğini çok duydum,gördüm.aileni karşına alma var işte bir bildikleri. Ayrıca maalesef sevgilin bende pek güven uyandırmadı.bir yerlerde büyük yanlışlar yapıyor sanki bir evliliği çekip çevirecek gibi gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…