konuya nerden başlasam bilemiyorum hayatım o kadar zor geçti ki geçen haziranda hayatımın aşkıyla tanıştım herşey o kadar güzeldi ki.Tanıştığımızda eşinden ayrılalı 6 7 ay falan olmuştu çok karışık çok zor günleri olmuş onun da .Birbirimizi tanıdıkça hayata bağlanmaya başladık.Onun maddi sorunları vardı çok değil ama biraz borcu vardı ben de üniversiteden sonra iş bulamadım yaşadığım yer çok küçük istanbula taşınmak istiyorum ama bi miktar para biriktirmem gerekiyor bunun için de.1 sene zaman zaman tartışmalarla geçti ama birbirimizi o kadar çok seviyoduk ki.Sonra ramazanda ilişkimizi babam öğrendi onaylamadı bana bir sürü baskı yaptırım hatta şiddet uygulamaya kalktı onunla evlenirsem beni sileceğini söyledi.Ben herkesi karşıma aldım onun için yine güzel devam ediyodu herşey.Sonra onun maddi problemleri üstüste gelmeye başladı borç çok değil ama bi kaç yere olduğundan bi yeri ödese diğeri kalıyo avukatlık oluyo bu sefer avukat masrafı falan iyice artıyo.Babası yok daha doğrusu arkasında olabilcek kimsesi yok çalıştığı yerde müdür oldu dün izin gününde bile çalışıyo.Ne olduysa 4 5 gün önce oldu.Yine borçlu olduğu bi yerden eve icra kağıdı gelmiş.Annesiyle yaşıyo annese söylemedik laf bırakmamış savcılığa şikayet etçem falan demiş.Abisi geçen sene 25bin tl borçla geldi ona kredi çekip yardım etti.Durum böyle olunca çileden çıkmış hayatımda kimseyi istemiyorum iyice umudumu kaybettim seni de istemiyorum bana bişey olsa ne sana ne çocuğuma sahip çıkçak kimse yok demeye başladı.Kaç gündür doğru düzgün konuşmuyoruz.Gündüzleri beni rahatsız etme ben uygun olursam seni ararım falan demeye başladı.Hatta bana seni sevmiyorum ve daha birsürü şey dedi.İnanmak istemiyorum zor zamanlar geçirdiği için böyle diye düşünüyorum ama o kadar çaresiz o kadar üzgünüm ki.Konuşmaya çalışıyorum hiçbir yakınlık yok sanki şen şakrak hallerine öyle alışmışım ki şimdi duvar gibi sanki duyguları yok gibi.Birbirimize o kadar aşıktık ki şimdi uzak olmasına dayanamıyorum.Günlerdir ağlamaktan perişan oldum.Onu kaybetmeye dayanamam.Arada mesafe de var çalışmadığım için yanına da gidemiyorum.Haftasonu bi kaç saat bile olsa yanına gitmek istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum.Benim de hatalarım oldu ona karşı ama onu kaybetmeyi haketmiyorum.Çok kötüyüm delircem artık.Seni kaybetmekten çok korkuyorum diyorum saçmalama ne kaybetmesi falan diyo.Duygularım altüst olmuş durumda.Ne yapacağımı bilmiyorum .