• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Çaresizim...

mandalinaaa1122

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
35
Puanlar
3
Kızlar iyi geceler. Altından kalkamadığım beni boğan ve resmen intihara sürükleyen bir derdim var. Uzunca bir zaman baş etmeye çalıştım ama edemiyorum artık. Olanları açık bir şekilde anlatabileceğim kimse de yok çareyi sizde arıyorum. Ama bu konuda çok yaralıyım ve çok fazla hakaret gördüm burada hemcinslerimden hakaret görmek istemiyorum.
(Aktif bir üyeliğim var ama bu derdimi aleni bir şekilde yazamazdım bu 2. hesabım)

Şuan 26 yaşındayım. 20-22 yaşlarımda aile sorunlarım, hormonlarım, başına buyrukluğum derken kendimi yanlış ve sadece cinsellikler ortasında buldum. Aslında o zaman bunların yanlış olduğunu algılayamadım tabi normal birşeymiş gibi erkek arkadaşım ile beraber oldum. Ama birkaç tanesi ile. Kendime geldiğimde kendimin farkına vardığımda bu duruma çok kızdım ve kendime çeki düzen vermeye başladım.

Bundan 15 ay kadar önce birisi girdi hayatıma. beni çok seven kıymet veren anlayan dinleyen koruyup kollayan birisiydi. Bir süre sonra beraber olduk ve bakire olmadığımı söyledim bu durumu dert etmedi. Birkaç ay sonra ise hayatım cehenneme döndü o insan gitti yerine başka birisi gelmişti. Sebebi ise önce birlikte olduğum insan beni gizlice videoya çekip bir wp grubunda ifşa etmiş. Kendimden çok utandım yerin dibine girdim bunu duyunca. Erkek arkadaşımın hakaretlerinin küfürlerinin ardı arkası kesilmiyordu. Yaptıklarım için pişmanım ama hazmedemiyorsan bu bizim aramızda sorun olacaksa bitsin dedim. Aileme söylemekle tehdit etti beni. Sustum alttan aldım,sindim...Doktordan yardım almaya başladı ve bu konuyu zoraki bir şekilde aştık. Sandım ki artık herşey güllük gülistanlık.

Ta ki 10 gün öncesine kadar. Bu seferde başka bir hatam günahım çıktı karşıma. Bu seferde başka birisi senin ciddi düşündüğün kızla bunları yaşadık demiş. Bu nasıl bir karaktersizlik onu da aklım almıyor. Ellerine ne geçecek bilmiyorum. Şuan kabuslarım yeniden başladı yine hakaretler küfürler... Sosyal medya hesaplarım uzun süredir kapalıydı. Kendisi aktif edip kullanacakmış bakalım başka bilmediği neler varmış. Vermeyi reddettiğim için beni aldatmakla suçladı. Eski hatlarımı çıkarıp kendine verecekmişim benim fotoğrafımla falan wp kurup milleti zarflayacakmış. Bildiğiniz ruh hastası bir insanla beraberim. Aileme bu durumları açıklayamam işin kötüsü elinde delil var. Babam ya da kardeşim benim yüzüme yanlış birşey yapsın istemiyorum. Diğer türlü de sanırım bu adam beni öldürecek. Kafayı yemek üzereyim. İntihar edip herşeyi sonlandırmak istiyorum.
Evet hatalıyım, günahkarım ama bunun muhasebesini ben zaten içimde yaptım. Ve bu hesabı Allaha vereceğim. neden şimdi birde ona hesap vermek zorundayım... Çok Yoruldum... Ölsem biter mi bunlar?

ne intiharı saçmalamayın.kimse için değmez.bu dünyada öyle utanacak suç işleyenler var ki sizin ki hiç bir şey.tacizci tecavüzcü hırsız katil dolandırıcı değilsiniz.hatayı kimseye zararınız olmadan kendi bedenınızle zararı size olcak şekılde yapmışınız pişman da oldunuz bitti gitti.erkek arkadasınız adam olsa durumu öğrenince kabul edemıyorsa efendice sizden ayrılırdı.o da adam değil.gerekırse polise savcılığa gıdın şikayet edin ne intıharı .hayat herşeye rağmen çok güzel

Kendi hayatın , vücudun ve kararların seni ilgilendirir.Gecmiste ne yaptiginla ilgili elin adamına hesap vermek zorunda değilsin. Hukuki yardım al. Burda avukat üyeler de var, yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Tehdit, video ile şantaj , ne ararsan var.

ne intiharı saçmalamayın.kimse için değmez.bu dünyada öyle utanacak suç işleyenler var ki sizin ki hiç bir şey.tacizci tecavüzcü hırsız katil dolandırıcı değilsiniz.hatayı kimseye zararınız olmadan kendi bedenınızle zararı size olcak şekılde yapmışınız pişman da oldunuz bitti gitti.erkek arkadasınız adam olsa durumu öğrenince kabul edemıyorsa efendice sizden ayrılırdı.o da adam değil.gerekırse polise savcılığa gıdın şikayet edin ne intıharı .hayat herşeye rağmen çok güzel
Ben gerçekten pişmanım bunun muhasebesini de kendi içimde yaptım yeterince ama ona yetmiyor. Kaldıramıyorsan ayrılalım dediğimm zaman pişkinlikle suçlanıyorum.

Kendi hayatın , vücudun ve kararların seni ilgilendirir.Gecmiste ne yaptiginla ilgili elin adamına hesap vermek zorunda değilsin. Hukuki yardım al. Burda avukat üyeler de var, yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Tehdit, video ile şantaj , ne ararsan var.
Ciddi ciddi nasıl öldürecğinin planını yapıyor :( Yakın bir avukat arkadaşım var. Sanırım elim mahkum gideceğim ona.

Çok düşündüm bu ihtimali. Ama o zaman iyice kudurmuş gibi aileme saldırırsa. Ailemin duymasına cesaret edemiyorum
Havlayan köpek ısırmaz. O manyaklasiyorsa siz daha beterini yapacaksınız. Mümkünse tazminat davası bile açabilirsiniz. Yapabileceğiniz ne varsa yapın, kendisi kuyruğunu kıstırıp şikayeti geri çektirmek için yalvarmazsa bir şey bilmiyorum. Aileniz de ogrenirse öğrensin, bir iki kizar sonra unutulur, epi topu sevdiginiz insanla birlikte olmuşsunuz ,ne yani sanki milleti dolandırıp Uruguay'a kactiniz.

Başkasının elinde malzeme olacağına ailen kızsın bağırsın bin kat iyidir unutma!
Ya ailelerinizden o kadar korkmayın Allah aşkına ya!
Kimseye mecbur değilsin. Ayrıl biran önce şundan.
Ve aynı çevreden kimseyle de birlikte olma. O videoları da kaldırt bir şekilde.

Erkek arkadaşın su an hiç sağlıklı değil ve en başında sana sonrasında ise kendince tuzağa düşürdüğü kişilere zarar verme ihtimali var.Sen zaten dürüstçe anlatmışsin geçmiş yaşantını.Tam olarak ne öğrenmeye çalışıyor anlamadim.Sen kendini korumaya bak.Asla verme kişisel hesap şifrelerini.Ordan herkese seninle ilgili video/görüntü de gösterebilir.Baska bir şehirde aile üyen var mı bilmediği?Gidip bir süre sehir değiştirsen?

Erkek arkadasin cok dengesiz... Hem diyor ben seni oyle kabul ettim , hem de baskalari var mi diye ispatlamaya calisiyor. Ne olacakmis koleksiyon mu yapacak.

O videolari kim dagitiyorsa suc duyurusunda bulunun. Boyle rezillik olmaz.
Aramızda kalan saygıyı da bu şekilde yitirme diyorum ama nafile deşeleyip duruyor. Birileri yeniden peyda olmasa belki bunları yaşamazdım ama belki de evlenince bana ne zulüm ederdi. hayatımda olduğu sürece videoyu dağıtandan şikayetçi olmama izinn vermeyecektir.

Ben gerçekten pişmanım bunun muhasebesini de kendi içimde yaptım yeterince ama ona yetmiyor. Kaldıramıyorsan ayrılalım dediğimm zaman pişkinlikle suçlanıyorum.
sizle ciddi düşünmüyor artık emin olun.sizi köşeye sıkıştırmış aklınca parmağında oynatacak.buna izin vermeyin sonu gelmez.uyarın durmazsa savcılığa şıkayet edin tehdit şantaj buyuk suçtur.ya bu ülkede erkekler her turu suçtan cezaevınde yatıyor adı kader mahkumu oluyor hepsinin onlar utanmıyorda sen ne yaptın ki utanıyorsun hata senın hatan senin bedenin senin psıkolojın.kadın olarak arkandayım acil çözüm bul mesleğin varsa başka şehire taşın yeni hayat kur dene pes etme.ünlülere baksana ne hayatlar yasıyorlar onlar utanıyormu halk onları alkışlıyor çılgınca.kendi kızı akrabası komşusunu ise ayıplıyor.bu ne çelişki yenilmeyin çare çok.

Erkek arkadaşın su an hiç sağlıklı değil ve en başında sana sonrasında ise kendince tuzağa düşürdüğü kişilere zarar verme ihtimali var.Sen zaten dürüstçe anlatmışsin geçmiş yaşantını.Tam olarak ne öğrenmeye çalışıyor anlamadim.Sen kendini korumaya bak.Asla verme kişisel hesap şifrelerini.Ordan herkese seninle ilgili video/görüntü de gösterebilir.Baska bir şehirde aile üyen var mı bilmediği?Gidip bir süre sehir değiştirsen?
Hesaplarımı ele geçirme ihtimaline karşı hesaplarımı kalıcı olarak sildim :( Başka şehirde ablam var ama onu biliyor. Bana ulaşamazsa izansızca eve gelmesinden çok korkuyorum.

Aramızda kalan saygıyı da bu şekilde yitirme diyorum ama nafile deşeleyip duruyor. Birileri yeniden peyda olmasa belki bunları yaşamazdım ama belki de evlenince bana ne zulüm ederdi. hayatımda olduğu sürece videoyu dağıtandan şikayetçi olmama izinn vermeyecektir.
Erkek arkadasin da otekilerden cok farkli degil. Seni santajla tehdit ediyor. Hepsini sikayet et .

Hemen bir avukat bul .. ne demek hesaplarının kontrolünü ele geçirmek ? Aklıma gelen ilk şu oldu ,çok özür dileyerek yazıyorum , bu kız zaten bakıre değil ,sosyal medyadan iletişim kuranlara satarım , ses çıkarırsa da ailesine söylemekle tehdit ederim ,gibi bir düşüncesi var büyük ihtimal .. tanıdığın bütün erkeklerle (sevgilin olan) bağlantıni kes ..kimseye inanma ve korkma ..savcılığa da şikayet et ..

İşe öncelikle erkek arkadaşından değil o videoyu çıkaranlardan başla hemen. Bu vatandaşın yanında tehditler savur,bak gör onlara neler yapıyorum savcılığa vereceğim diyerek şikayette bulun.
Yani lütfen ailenin öğrenmesindense ölmeyi tercih edecek olman saçmalık olur. Aile bu öncelikleri can sağlığını korumak olur.

Havlayan köpek ısırmaz. O manyaklasiyorsa siz daha beterini yapacaksınız. Mümkünse tazminat davası bile açabilirsiniz. Yapabileceğiniz ne varsa yapın, kendisi kuyruğunu kıstırıp şikayeti geri çektirmek için yalvarmazsa bir şey bilmiyorum. Aileniz de ogrenirse öğrensin, bir iki kizar sonra unutulur, epi topu sevdiginiz insanla birlikte olmuşsunuz ,ne yani sanki milleti dolandırıp Uruguay'a kactiniz.
Ailemin öğrenme ihtimalini göze almazsam sanırım bu pisliğe kukla olacağım

Ilk olarak eski erkek arkadasini mahkemeye vermeyle basla
Senden izinli yada izinsiz goruntulerini kimseye yayamaz
Simdikinede tavrini koy senden saklamadim oldu bitti kabul etmeyeceksen oyalamayalim birbirimizi de
Ama benden sana tavsiye isitip isitip onune koyar bitir bence

Back