Çok çaresizim ne olur bana yardım edin!

Gerçekten artık bu kadınlara ne anlatsam boş, ne desem anlamsız gelecek gibi geliyor. Madem çalışmanıza izin vermeyecek (!) biriyle evlenecektiniz neden üniversite okudunuz? adama bak karda oynadı diye iffetden dem vuruyor neymiş kadın erkeğin sözünden çıkmayacakmış. Şu kafam artık idrak edemiyor siz kendinize hiç mi değer vermiyorsunuz bunlar hiç mi zorunuza gitmiyor? kötü huylarımı değiştirdim demişsiniz ama bence siz gayet sakin, melek gibi bir kadınsınız. ne kadar kötü huyunuz olabilir? kimse bana yok yetişme tarzı yok gelenekler falan demesin. bu sadece kendine insan olarak değer vermekle alakalı. bu saatten sonra da hiçbir şey düzelmez eşinizin karakteri bozuk kusura bakmayın.

Çok teşekkür ederim gerçekten çok güzel yazmışsınız tavsiyelerinizi dinlicem

İyiyken aşırı vicdanlı zaten ama sinirlendiği an içinden hulk çıkıyor serseme döndüm vallahi

Ya canım nıye adam sana kusunce(bi de haksız yere) ustune varıp barısmaya calısıyon bırak kendı halıne ınan bır ıkı gun sonra o sırnasır bak bende yenı evlıyım esımınde bazen sacma seylere kızdıgı oluyor gercekten sacma ama bende küstü barısalım dıye hıc ustune gıtmem kıtap okurum kek yaparım kafamı dagıtırım o sırnasmaya baslar ıkı gun sonra takma cok fazla ınsanoglu ne kadar ustune dusersen dur bıraz daha surunduruyim mantıgı var hıc usteleme

Ağlama... Ne oldu, neden böyle diye üstüne düşüp kaldırma bi taraflarını. Sessizliği seni nasıl kahrediyorsa emin ol aynı uygulama onu da rahatsız edecek. Yapman gerekn hiç bişeyi ihmal etme ama sessiz ol bakalım. Yanaşma, düşme üstüne bak o zaman ne olacak

Kocan sana her istediğini yaptırıp kendisini tatmin etmek istiyor. Bu basit bir olay ama buna susarsan alttan alip ona her istedigini yapiyorum bak imajı verirsen daha neler neler olur. Yarım birgun hic ummadıgın seyden nem kapar. Sakın ustune gitme yeni evlisiniz nasıl alıştırırsan öyle gider.

Valla ataerkil düzen erkeklerin işine gelen onları pohpohlayan bir durum. Yani çoğunun işine gelir böyle düzen be kurallar. Sizin eşiniz gibiler de işin kolayına kaçanlar..Nasıl seviyorsunuz böyle adamları.

Evet devamlı ağlamak kötü görünebilir ama mide bulandırıcı kadar değil bana göre. Eşiniz neden böyle bilmiyorum ama evlendikten sonra değiştiği belli. Kv çocuklarına çok düşkünmüş acaba siz kendi şehrinize yerleştiniz diye oğlunu dolduruyor olmasın? Bana sizinle olan tartısma nedenleri ve size söylediği sözler abartı ve saçma geldi.

tiksindim.

tapunuzu üstüne almış gibi. nesini sevdiniz de evlendiniz. iğrenç bi kafa yapısı.

İnsanlar da garip.kayınvaliden başka insan sen başka.Bu kadınlar bunu anlamıyor.Ağlatmasın öyleyse

Canım bak senin değiştirdim dediğin kötü huyun ne.
Zaten zor bi çocukluk geçirmişsin.Anneni en acı şekilde kaybetmişsin.Sen kimsenin kuklası değislin.Kimsenin şartlarına göre yaşayamazsın.Kimsenin seni çocuk gibi azarlamasına müsaade etmemelisin.
Sen kartopu oynarken çocuklar geldi diye sana arabaya bin diyen eşin bi kere saygısız.Hadi gidelim rahatsız oldum diyebilirdi.İkincisi sana bak sanaaaa.karısınaaaa bir kadınaaa İFFETLE ilgili nutuk adan adamı öpmen kahvaltı hazırlaman,akşam yemek hazırlaman evet ben iffetsizlik yaptım o dabeni uyardı demektir.Herkes haddini ağzından çıkan lafı bilmeli.Kocan olması,sna her lafı söyleme istediği gibi davranma hakkını vermez ona.

Niye çaresizsin yahu.Başkasına köle olmak mı çare.Aklın fikrin elin ayağın yerinde.Utanılacak kusun mu var.Anen yok diye aciz mi sandı.Önce insan evladı olmayı insan gibi davranmayı öğrensin.Bu Allah ın rızasını gözetmek değil.Allah ın sana bahşettiği hayatı aklı sağlığını bir zorba için harcama.Susmak olayları yatıştırmaz.Karşındakinin cesaretini çoğaltır.Kavga etmene de gerek yok.Tavrını koy.Gidip öpüp koklama arkadaş.Sen kendini niye ona mecbur gösteriyorsun

Bu konuyu ben açmıştım hanımlar. O zaman gizli gizli hesap açtığım için unuttum şifresini falan giremedim tekrar buna. O yüzden şimdiki hesabımı açtım. Şu yaşadıklarıma dönüp bakınca neler yapmışım ben kendime diyorum. Ne acılar çektirmişim kendime. Şuan ki gücümü hissedince o anlarıma çok kızıyorum. Kimse umudunu yitirmesin. En dibi görmeden en yukarı çıkamıyorsunuz. Herşey bizim için acınızda mutluluğunuzu da yaşayın. Robot değilsiniz.

Nazi kampına hoşgeldiniz.. bu ne böyle yaa bana ne senin bilinç altından benim de bilinç altımda çoook başka şeyler var ben de seni kocam olarak görmüyorum sen böyle yaptıkca de bakalkm ne dicek! Bencillik bu başla hiç bişey değil.. şu anneler nasıl çocuk yetiştiriyo yaa benim kardeşim gelinimize böyle davransa vallahi annem tokatlar paralar kardeşimi.. taviz vermeyin çünkü taviz tavizi doğuruyo ve ipin ucu iyice kaçıyo en nefret ettiğim ilişki tipi “köle sahip” ilişkisi..

Bu, çok daha kötü günler geçirdikten sonra kurtulduğunuz anlamına mı geliyor? Umarım sadece kurtulmuşsunuzdur..

Peki sonuc ? Evliginiz bu sekilde mi devam ediyor bisryler aşildimi ne oldu

Bu, çok daha kötü günler geçirdikten sonra kurtulduğunuz anlamına mı geliyor? Umarım sadece kurtulmuşsunuzdur..
Eveet çatır çatır boşadım hayat hikayemin devamını yazdım linkleri bunlar;
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ve-koskoca-bir-yalan-bitti.998478/

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kendimi-kesfedisim-bir-aciyla-olacakmis.1000752/

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ve-guc-bende-bosadim.1011632/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…