Mrb benim artik dayanacak gücüm kalmadı esimle bir türlü analasamiyorum sürekli bahanelerle buluyo kavga etmemiz için hep Altan aliyorum ama yinede olmuyor 3 yasinda bi kızım var hamileyimde dokuzuncu ayimdayim ne ben nede çocuklarım eşimin zere kadar umrunda değil en ufacık bi kavgada bile biz anlasamiyoruz ayrılalım diyorum bana kaç kere babanin evine git seni istemiyorum dedi aileme söyledim ama sahip çıkamadılar seni dovsede dovsede katlanacaksin dediler duymazdan gel dediler ed donupte bizi elaleme karşı rezil etme dediler kimsem yok bzn başımı alıp gideyim diyorum kızım kucuk bn çalışırken ona bakacak kimsemde yok bakıcı tutacak paramda bosansam o nafakada vermez biliyorum gebeligim ilk ayları aşırı mide bulantısı vardı hatta ölmek uzereydim uç gün hep sustum hic bi şekilde ilgilenmedi doktora da goturmedi ailem eve gelip beni gorunce hemen doktora goturduler doktor aşırı kusmaktan böbrekleri zarar girmiş dedi hayatı tehlikesi var yatirmamiz lazım dedi bir hafta hastanede kaldım bir kere bile gelmedi ailem basımda bekledi sonra iyileşip eve döndüm yine beni sucladi herkes hamile kalıyor ama sen beni rezil ettin hastanede kaldin sanki ben bu bisey olmasını istiyorum gibisinden hep beni suçladı seni istemiyorum aileme git dedi ama ailemde katlanacaksin deyince mecbur yine onun yanında kaldım ama hala ne yapmam yaranamiyorum daha yaşadığım çok acı var ama detaylara girmiyorum yoksa yrina kadar bitmez hp bahane buluyor onu bırakıp gitmem için gidicek bir yerim olmadığı için susuyorum bnde ona diyorum beni istemiyorsan ailene veya benim aileme kızınızı istemiyorum de ben deyince kabul etmiyorlar diyorum bu seferde susuyor çünkü boşanmak için onlara sunabileceği bir bahanesi yok ne yapacam bilmiyorum çok yoruldum artık ne olur bana bir yol gosterin