- 17 Temmuz 2018
- 4.051
- 18.769
Kendi icinizde bosanmaya hazir olmadiginiz surece is bulsaniz dahi bosanmayacaginiza eminim ama ispatlayamam. (Aile ici psikolojik, fiziksel, ekonomik siddet goren kadinlari hayata hazirlamak ve is bulmalarini saglamak icin egitim verilen bir dernekte gonulluyum. Anneler egitimdeyken cocuklara oyun ablaliligi yapiyorum). Cok fazla hikaye gordum bu sekilde. Bazilari is bulunca dahi bu evliligin icinden cikmadi, cikmak istemedi, cunku ne kadar yipransalar da bu icinde bulunduklari iliski icindeki hisleri onlar icin cok tanidikti. Konfor alanimiz bizi oldurse de ondan cikmak istemeyiz, cunku bu hisle yasamaya o kadar alismisizdir ki belirsizlik daha korkutucu olur.
Su an sizin vermeniz gereken karar cocuguma bu mirasi birakmak istiyor muyum? O da ileride benim yasadigim cikmazi yasasin istiyor muyum? Bir cocuga vereceginiz en guzel hediye temiz bir bilincalti ile guvenli bir ortamda buyumesi. Babasi buna gonullu degilse annesi olarak siz bunu saglayacak guctesiniz. Lutfen icinizdeki gucun farkinda olun.
Su an sizin vermeniz gereken karar cocuguma bu mirasi birakmak istiyor muyum? O da ileride benim yasadigim cikmazi yasasin istiyor muyum? Bir cocuga vereceginiz en guzel hediye temiz bir bilincalti ile guvenli bir ortamda buyumesi. Babasi buna gonullu degilse annesi olarak siz bunu saglayacak guctesiniz. Lutfen icinizdeki gucun farkinda olun.