Eşimle 4 yıllık evliyiz bir cocugum var 3 yasinda ama Evlendigimizden beri bana zulm ediyor daha önce de hamileyken bana yaşattıklarını yazmıştım ozaman da boşanmayı düşünmüştüm ama yapmadım. Ben şuan çalışmıyorum yaşım 34 2 yıldır iş arıyorum üni mezunuyum ama bulamıyorum iş bulduğum an bosanicam aslında pandemi dolayısıyla evde ama sürekli uyuyor sabaha kadar oturuyor akşama kadar yatıyor (mübalağa değil akşam 6 da uyandığını biliyorum ) evde temizlik yemek hepsi bana bakıyor asla yardım etmez sürekli eleştirir sürekli küser aldığı maaş az ama başka iş bakiym diye uğraşmaz ailem hala bana harçlığımi verir ve ama en ufak kavgada hakaret küfür işitirim psikolojik şiddete maruz kalıyorum sürekli evde küsen bir adam başkalarının yanında beni azarlar aileme bile bi nasılsın diye sormaz. Uyurken ses çıkmasını istemez çocuğumla bi odaya tikilir kalırız temizlik yaparım iki dk sonra kirletir mutfağı temizlerim 10 dk sonra bi sürü bulaşık çıkarmış sözlerime düşünceme hiç önem vermez kılık kıyafetime karışır bana hicmisim gbi davranır üstüne herşeye söylenir kusur bulur iş bulmak için okadar çok uğraşıyorum ki halimi görseniz acırsınız ama yok maalesef boşanma sürecinden de cok korkuyorum sanki yapayalnız kalıcam altından kalkamiycam gibi geliyor boşanmış olan arkadaşlar nasıl bir süreç yaşadınız.