Çok çaresiz, huzursuzum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Semiha AY

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
55
32
18
Arkadaşlar merhaba. Gerek yaş, tecrübe olsun gerek bilgi görmek edinmek olsun içinizde eminim ki beni anlayacağına inandığım insanlar ablalar anneler olacaktır.
Ben küçüklükten beridir çok kırıcıyım, çok neşeli olmama rağmen o kadar sinirli ve kırıcıyım ki şu hayatta beni seven herkese karşı öyleyim. Annem babam geçmişte de beni çok seven insanları hep sözlerimle ezdim, pişman oldum. Ağladım söyledim pişman oldum.3 Sene uzak mesafe den birisini sevdim, ezdim hakaret ettim. O bana hiçbir şey söylemedi hep affettir sonra onu terk ettim. Pişman oldum annemi üzdüm babamı arkadaşlarımı ağlattım. Şu an beni seven 7 aylık sevgilimi ağlattım, ki sanki sevilmeyen ben gibi ama onlar beni hep sevdi hala seviyor. Hayatların da kötü iz bırakmak istemezdim en başta saygıyı kaybetmeyen diyen benim ama hiçbirisine uymadım kırdım. Annem sana senin gibisi gelse mum gibi olursun, ah alma diyor. Çok pişmanım özür diliyorum ama elimde olmadan kırıyorum öyle şeyler diyorum ki altında ben eziliyorum. Hiçbir erkeği ağlatmaya hakkım yokken ağlatıyorum. Üzüyorum rüyalarıma giriyor böyle kötü insanım karşıma neden hep iyi insanlar çıkıyor? Ablalar yaşım 20 cahillik olabilir ama annem o kadar iyi ki bana hep öğüt veriyor ama ben hep aynıyım değişmek istiyorum sevdiğim insan o kadar iyi ki. O kadar iyi ki ben neler diyorum ona pişman oluyorum. Hep ben diyorum ama onları düşünemiyorum sorunum nedir? Psikolojik destek almalı mıyım? Nolur yardım edin.

Bey yumruk yemeden kendi yumrugunu balyoz sanirmis seninkisi de o hesap.Hep sevdigin insanlarin yorungesinde oldugun icin kimse seni kirmak istememis.Sende yukselerek devam etmissin.Aktif olarak calisan kurumsal bir firmaya girersen aklin basina gelir muhtemelen.Kimse ne nazini ne ceker ne de kibirini :)

Size Aslan Burcu bi erkek lazım. Birini ağlatmak korkunç bence en son istediğim şey. Ben erkek arkadaşınızın yerinde olsam yüzünüze bakmam. Kimse sizin ergen kaprislerinizi çekmek zorunda değil

Destek alır mısın bilmiyorum ama karşındakilerin tahammül sınırını zorlarsan hatta aşarsan ilerde pişman olsan dahi kimse yanında kalmaz . Ayrıca aldığın ahlar karşına muhakkak çıkar . Hayatta mümkün olduğunca çok iyilik yapmak , iyi hatırlanmak gerekiyor ki tekrar diriltilince alnımız ak olsun . Küçükte değilsin . Ağzında lafı pişir öyle söyle . Mesneviliği araştır . Mevlana’nın öğretilerini oku , anlamaya çalış . Bir yaprağa saygı duymayı öğrenirsen , insanlar birer mucize gibi gelir ve kırmaya cesaret edemezsin .

Dışarda hayatıma almadığım insanlara karşı değilim ne yapıyorsam 1. dereceye işte sorun orda.

Bir gün kıracağınız hiç kimse kalmazsa o zaman görürsünüz. Madem kendinizin farkındasınız o zaman birşeyleri değiştirmek için çabalayın. Uzman desteği alın.
bundan korkuyorum annem bana sana kaba sana bir adam gelecek göreceksin ah dersin ağlarsın ama pişmanlık fayda etmez diyor korkuyorum pişmanım ama sevgilim artık benden soğudu oysaki beni çok seviyordu kendi kendimi soğuttum kibar insanı canavara dönüştürdüm kendimi çok üzgün hissediyorum keşke geriye dönebilsem

Ayy benim gorumcem de kova veee ayni tipki sizin hareketler vardi onda da. Ama o millete ayni zamanda para veriyordu yani bir ihtiyaclarini vs karsilardi. Biraz durumu iyiydi mesela kaynimin cocugunun dershane parasini vermiş, obur gorumceme hediye vs alir harclik verirdi arada.
Dolayisiyla insanlar da hem sevdiklerinden hem bu hediyelerden dolayi ne soylese tolore ediyorlar, cekiniyorlardi. Hatta kendi kiz kardeşini bile aglatmisti bu gorumcem.

En son bana da ayni şekilde bulaşmişti 2 sene onceydi galiba. Hiç beklemedigi sekilde tepki verip bir guzel tartisip rezil ettim ortamda onu, kalabalikti ustelik baska akrabalar da vardi o aksam. O gorumceme o kadar giciktim ki icimin yaglari eridi 40 sene anlatarim bunu.

Yani neyse demem o ki insanlar size bisey demiyor diye bu kadar yukselmeyin gercek hayat oyle değil. Herkes anneniz babaniz kardesiniz sevgiliniz degil.

Ailede hiç koç, aslan vs yok mu ha? Acilen koç ve aslan arkadas edinin

Son düzenleme:
Mesela kıracak neler diyorsunuz insanlara ?

Valla olur mu olur... 20 yaşındasın genceciksin. Kendini değiştir.

tabi sadece aileye ve sevgiliye sıkıyo k.çınız başkalarına aynı davranamayacağınızı, birinin size höst dese kalakalcağınızı biliyorsunuz...sizin ki küstahlık başka bir açıklaması yok...böyle giderse aile dışında kimseyi bulamazsınız yanınızda

Şımarık olduğunuzu hiç dusundunuz mü ? Bir insanın başka bir insana kırıcı olması,ezmesi,hakaret etmesi için hiçbir gecerli sebep yoktur. Herkes yeri gelince sınırlı olabiliyor ama hiçbirimiz karşımızdakini kırıp incitmiyoruz. Ve bir şeyleri yapıp yapıp ama ben sinirliyim, ama ben hep böyleydim ama benim psikolojik sorunlarım var demek samimi gelmiyor.

Yemin ederim konuyu okurken aklıma geldi, iki tane kova burcu arkadaşım oldu, evlerden ırak.. Burçlara inanmazdım, sayelerinde acaba? diyorum artık.
Sizin sorununuz sizi gerçekten seven/ sevmeye meyilli insanlara kızdığınızda sinir küpüne dönüp ağzınıza geleni söylemek ve asla tahammül göstermemek. Haksız olduğunda özür dilemek, alttan almak gibi davranışlar zaten yok. He bir de sizin sorununuz varken sabahlara kadar anlatıp bayıltır, karşı tarafın sorunu olduğunda onu dinlemek yerine kırıcı şekilde eleştirmekten de çekinmezsiniz. Bencil, benmerkezci burç, narsistik belirtiler var. O 2 insanla tecrübelerimden şahit oldum, kırıcı olmak değil, bıçağı saplamak gibiydi bazı sözleri.
Bunu psikologla falan çözemezsiniz bence çözüm farkındalık ve kişisel gelişimde.

Mesela ne oluyor neye sinirleniyor neler sayıyorsunuz karşıdakine lütfen bir ornek alalım

Saygi kazanamazsiniz hep sevildim diye avutursunuz kendinizi.

Nasıl oluyorda bu sivri dille arkadaşlarınız sevgilileriniz olmuş o da hayret ettiğim konu oldu .
Tanıdıkça nefret edilesi olursunuz ama karşıdaki sizin kadar kırıcı olmadığı için siz sevildiginizi zannedip durursunuz.

Merhaba arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben kötü insan değilim sadece dilimle insanları kırıyorum mesela çok çabuk sinirleniyorum ben bunun için doktora gittim bana ilaç verdi ama ilaç bana iyi gelmedi. Seviyorum ama kırıyorum sorun orda. Sevgilim benimle eğleniyor ama ona sözler söylüyorum oysaki mükemmel bir insan. Ona neler dedim hiç bana birşey demiyor. İki kişi tanıdım ikisi de öyleydi. Ve ben onların kıymetini bilemedim. İlkinde çocuktum diyorum ama şimdi düzelmek istiyorum en son anneme bırakacağını söyledi sevgilim ve annem çok üzüldü. Ben sinirle kötü şeyler söylüyorum ve söyledikten sonra özür diliyorum ama nafile söylemiş oluyorum sorunum buydu . Ben kimseyi üzmek istemiyorum kötü niyetli değilim aksine saf derler o ara bozucu görümceler gibi değilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…