Destek alır mısın bilmiyorum ama karşındakilerin tahammül sınırını zorlarsan hatta aşarsan ilerde pişman olsan dahi kimse yanında kalmaz . Ayrıca aldığın ahlar karşına muhakkak çıkar . Hayatta mümkün olduğunca çok iyilik yapmak , iyi hatırlanmak gerekiyor ki tekrar diriltilince alnımız ak olsun . Küçükte değilsin . Ağzında lafı pişir öyle söyle . Mesneviliği araştır . Mevlana’nın öğretilerini oku , anlamaya çalış . Bir yaprağa saygı duymayı öğrenirsen , insanlar birer mucize gibi gelir ve kırmaya cesaret edemezsin .Arkadaşlar merhaba. Gerek yaş, tecrübe olsun gerek bilgi görmek edinmek olsun içinizde eminim ki beni anlayacağına inandığım insanlar ablalar anneler olacaktır.
Ben küçüklükten beridir çok kırıcıyım, çok neşeli olmama rağmen o kadar sinirli ve kırıcıyım ki şu hayatta beni seven herkese karşı öyleyim. Annem babam geçmişte de beni çok seven insanları hep sözlerimle ezdim, pişman oldum. Ağladım söyledim pişman oldum.3 Sene uzak mesafe den birisini sevdim, ezdim hakaret ettim. O bana hiçbir şey söylemedi hep affettir sonra onu terk ettim. Pişman oldum annemi üzdüm babamı arkadaşlarımı ağlattım. Şu an beni seven 7 aylık sevgilimi ağlattım, ki sanki sevilmeyen ben gibi ama onlar beni hep sevdi hala seviyor. Hayatların da kötü iz bırakmak istemezdim en başta saygıyı kaybetmeyen diyen benim ama hiçbirisine uymadım kırdım. Annem sana senin gibisi gelse mum gibi olursun, ah alma diyor. Çok pişmanım özür diliyorum ama elimde olmadan kırıyorum öyle şeyler diyorum ki altında ben eziliyorum. Hiçbir erkeği ağlatmaya hakkım yokken ağlatıyorum. Üzüyorum rüyalarıma giriyor böyle kötü insanım karşıma neden hep iyi insanlar çıkıyor? Ablalar yaşım 20 cahillik olabilir ama annem o kadar iyi ki bana hep öğüt veriyor ama ben hep aynıyım değişmek istiyorum sevdiğim insan o kadar iyi ki. O kadar iyi ki ben neler diyorum ona pişman oluyorum. Hep ben diyorum ama onları düşünemiyorum sorunum nedir? Psikolojik destek almalı mıyım? Nolur yardım edin.
Dışarda hayatıma almadığım insanlara karşı değilim ne yapıyorsam 1. dereceye işte sorun orda.Bey yumruk yemeden kendi yumrugunu balyoz sanirmis seninkisi de o hesap.Hep sevdigin insanlarin yorungesinde oldugun icin kimse seni kirmak istememis.Sende yukselerek devam etmissin.Aktif olarak calisan kurumsal bir firmaya girersen aklin basina gelir muhtemelen.Kimse ne nazini ne ceker ne de kibirini :)
bundan korkuyorum annem bana sana kaba sana bir adam gelecek göreceksin ah dersin ağlarsın ama pişmanlık fayda etmez diyor korkuyorum pişmanım ama sevgilim artık benden soğudu oysaki beni çok seviyordu kendi kendimi soğuttum kibar insanı canavara dönüştürdüm kendimi çok üzgün hissediyorum keşke geriye dönebilsemBir gün kıracağınız hiç kimse kalmazsa o zaman görürsünüz. Madem kendinizin farkındasınız o zaman birşeyleri değiştirmek için çabalayın. Uzman desteği alın.
Kova.İlginç gerçekten. Burcun ne
Hava grubu ya, gel gitler oluyor bu burçlarda. Hava durumu gibi sabah günlük güneşlik akşam gök gürültülü sağanak yağmur
Valla olur mu olur... 20 yaşındasın genceciksin. Kendini değiştir.bundan korkuyorum annem bana sana kaba sana bir adam gelecek göreceksin ah dersin ağlarsın ama pişmanlık fayda etmez diyor korkuyorum pişmanım ama sevgilim artık benden soğudu oysaki beni çok seviyordu kendi kendimi soğuttum kibar insanı canavara dönüştürdüm kendimi çok üzgün hissediyorum keşke geriye dönebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?