Çok canım yanıyor...

Belki de yaptığı hiç birşeyi tekrarlamazsa farklı şeyler yaparsa evliliği bitmez diye düşünüyordur ama yüzük yani o ayrı bişey.
 
Tum yorumlari okumadim ama adamin eski esi unutamadigini nasil cikardiniz ben onu anlamadim. Ya da konu sahibinin kendidinj eski esle kiyaslamasini. Onun anlatmak istedigi adamin eski yaptiklarini gormese huyu bu deyip kabullenecek ama oyle degilmis iste, zamaninda yuzuk takmis, balayi icin en iyi otelde kalmis fala. Oysa ikinci evliliginde o kadar ozen gostermiyor. Yapmis olmak icin yapmis sanki balayini, ozentisiz bir sekilde. Tum bunlar kim olsa insanin gucune gider. Ben de sorgulsrdim beni sevmiyor mu diye. Yuzugu takarken bile şartli şurtlu takmis icinden gelerek degil. Hersey zoraki sanki. Haliyle konu sahibi evliligini, adamin sevgisini sorgulamaya baslamis.
 
Yorumlarınızı tek tek okudum teşekkürler öncelikle.

Esimin bosanma sebebi ya da eski esinden cok bagimsiz aslinda bu konu. 1 kişi de olsa arada beni anlayan olmus.

Allahtan belani mi ariyorsun demezseniz, aslinda eşim her konuda cok destek olur. Mesela ikimiz de yarım gun calisiyoruz, evde ben yokken ikiz bebeklerime bakar. Ben bebeklerle ilgileniyorsam o yemek temizlik yapar ya ds tam tersi. Hic gocunmaz. Her zaman her isimi kolaylastirmaya calisir. Asla ailesine ya da baska birilerine ezdirmez.

Ancak bu farkli bir durum, benim cok önem verdiğimi biliyor, sembolik bulduğumu. Takmak istemediğini soylese belki yine kabul ederdim. Mevzu tamam deyip takmamasi ve bahane uydurmasi.

Velhasil sizlerin desteği ile gittim guzelce konustum derdimi anlattim. Benim ilk kez evlendigimi bazi heyecanlarima saygi duymasi gerektigini vs.. Anlayisla karsiladigi gibi, bir de soyle birşey söyledi.

Ben seninle ikinci evliliğimi yapmis gibi degil hayatimda ilk kez evleniyor gibi evlendim dedi. Biz evlenirken yaptığı bir kac şeyi anlattı. Ne kadsr mutlu olduğunu. Su an iki çocuğum var baba oldum nasıl heyrcanlanmam sen hep ozelsin dedi. Eski es konusunda beni haklı buldu, kiskanclik olmadiginin farkinda. Bu kadar üzüldüğümü tahmin edemediği ve yanlış konuştuğu için ozur diledi.

Ben tek başıma bu konuyu boyle cozemezdim. Sizlerin desteği sayesinde oldu. Daha ogrenmem gereken cok sey var belli ki. Teşekkür ederim
 
Valla size açık konuşacağım.İlk eşiyle aşk evliliği sizinle mantık evliliği yaptığını düşünüyorum.Şimdi iki seçeneğiniz var ya onun size verdiği Sevgiyle yetineceksiniz,geçinip gidiyoruz işte diyeceksiniz ya da boşanıp gerçekten size aşık olacak birini bulacaksınız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…