- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
Git yüzüğü sat. Parası ile kendine çok istediğin bir şeyi al ve gözüne soka soka kullan. Pislik herif. Hayatındakinin kıymetini bilmezse üçüncü eşini arayacak yakında. Mesele yüzük takmamak değil, size değer vermemesiEşim biz evlendikten bir kac ay sonra yüzüğünü çıkartıp parmağının yara olduğunu söyledi. İlk baslarda çok umursamadım sonra ara ara hatırlattım hep zorlama yara oluyor sıkıyor vb surekli birşeyler söyledi. Altin istemiyorsa gümüş o da olmuyorsa baska deneyelim illa ki biri olur dedim yine umursamadı. Açıkçası çok takılmıyordum. Ta ki eski fotoğraflarını gorene kadar.
Esimin ikinci evliliği. Eski esiyle uzun yillar birliktelermis ve sonra evlenmisler. Evlilikleri 4-5 sene sürmüş. Eski fotoğraflarının bir cogunda esimin parmaginda yüzük gördüm. Aile albumunden annesiyle bakarken farkettim. Sonra askerlik fotograflarina baktim orada da vardi. Acaba evlendikten sonra kilo aldığı icin mi diye dusundum. Askerde de su anki gibiymis kilosu. İçime cok dert oldu.
Bunlar yetmez gibi bir de balayi konusu dert oldu icime. Biz ilk evlenirken ben güzel otellere bakiyordum. 5 yildizli cok guzel yerler bulmustum. Bana o tip yerlerden hoslanmadigini hic sevmedigini, para harcamak istemedigini daha butik otellerde takilmanin daha iyi olacagini filan soyledi. Açıkçası cok da dusunmedim uzerinde dinlenmek degil mi diye dusunup tamam dedim. Ama 3 yildizli yarisi tadilatta bir otelde sacma sapan bir balayi oldu o da icimde kalmisti. Sonra bir gun elimizdeki flashlari bosaltirken, esim bir flashi acti klasorler icinde fotograflar vardi. Ya bunlari silecegim ben kalmis deyip cikardi hemen. Klasorlerden birinin adi Antalya daki en luks otellerden biriydi ve otel adi-Balayi seklindeydi. O ne filan dedim eski fotograflar bosver dedi, anladim tabi. O da icime oturdu.
Simdi 4 senedir evli oldugum halde bir gun bile dert etmemisken artık bunu dert etmeye basladim. Eski esine layik gördüğü hicbirseyi benimle yapmak bile istemedigini anladim. Daha bunun gibi bir cok degisik sey var. Ben birsey yapmak istedigimde yok sevmiyorum diyen adamin zamaninda bunlari bayila bayila eski esiyle yaptigini ogrenmek icime oturdu.en sonunda dayanamayıp patladim yuzuk konusunda.
Hic yapmamam gereken seyi yaptim eski esininkini takiyormussun deyip hem agladim hem kavga ettim. Kendi yüzüğümú de cikartip artik ben de takmayacagim deyip kaldirdim. Bir sekilde geri taktirtti bana ama o hala takmayinca bu sabah tekrsr hatirlattim, hatirlatmaz olaydim.
Takarim ama bir daha benimle kavga etmezsen tarzi birsey soyledi. En basindan beri evliligimizin simgesi bu tak dedigim yüzük onun icin sadece benim agzim dursun diye takilacak birseymis meger. Cok agirima gitti.
Belki yanlis davrandim ama cok incindim. Aglamaktan bir hal oldum. Beni sevmedigini düşünüyorum artik, ya da daha dogrusu eski eşi kadsr sevmedigini.
Kıskançlık belki, ama durum bu. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Teyzenizin dedigini pek anlamadim mantigi ne yani?bir erkek yeniden evlenmişse ilk eşıni çok sevmiştir, bir kadın yeniden evlenmışse ilk eşinden nefret etmistir der teyzem, ilk eşini sevmiş evlenmiş ama belli ki yürümemis, siz önünüze bakın geçmişi kurcalamayın bence artık
Bence tam tersi birinci ayriligi tecrübe ettigin icin ikincide aman biterse bitsin napayim deniyor. Bitirmek daha kolay oluyorHer zaman 2. Evliliklerin daha mutlu olduğunu düşünmüşümdür. Iki tarafta 1. De yaptığı hataları yapmazlar bir de bir kere eşini kaybedebileceğini düşündüğü için karşı tarafı hep el üstünde tutar herhalde diye düşünmüşümdür. Öyle değilmiş demek
Kavga etmezsen takarim sozu buradan senin cikardigin anlam gibi bir his vermedi kuzumEşim biz evlendikten bir kac ay sonra yüzüğünü çıkartıp parmağının yara olduğunu söyledi. İlk baslarda çok umursamadım sonra ara ara hatırlattım hep zorlama yara oluyor sıkıyor vb surekli birşeyler söyledi. Altin istemiyorsa gümüş o da olmuyorsa baska deneyelim illa ki biri olur dedim yine umursamadı. Açıkçası çok takılmıyordum. Ta ki eski fotoğraflarını gorene kadar.
Esimin ikinci evliliği. Eski esiyle uzun yillar birliktelermis ve sonra evlenmisler. Evlilikleri 4-5 sene sürmüş. Eski fotoğraflarının bir cogunda esimin parmaginda yüzük gördüm. Aile albumunden annesiyle bakarken farkettim. Sonra askerlik fotograflarina baktim orada da vardi. Acaba evlendikten sonra kilo aldığı icin mi diye dusundum. Askerde de su anki gibiymis kilosu. İçime cok dert oldu.
Bunlar yetmez gibi bir de balayi konusu dert oldu icime. Biz ilk evlenirken ben güzel otellere bakiyordum. 5 yildizli cok guzel yerler bulmustum. Bana o tip yerlerden hoslanmadigini hic sevmedigini, para harcamak istemedigini daha butik otellerde takilmanin daha iyi olacagini filan soyledi. Açıkçası cok da dusunmedim uzerinde dinlenmek degil mi diye dusunup tamam dedim. Ama 3 yildizli yarisi tadilatta bir otelde sacma sapan bir balayi oldu o da icimde kalmisti. Sonra bir gun elimizdeki flashlari bosaltirken, esim bir flashi acti klasorler icinde fotograflar vardi. Ya bunlari silecegim ben kalmis deyip cikardi hemen. Klasorlerden birinin adi Antalya daki en luks otellerden biriydi ve otel adi-Balayi seklindeydi. O ne filan dedim eski fotograflar bosver dedi, anladim tabi. O da icime oturdu.
Simdi 4 senedir evli oldugum halde bir gun bile dert etmemisken artık bunu dert etmeye basladim. Eski esine layik gördüğü hicbirseyi benimle yapmak bile istemedigini anladim. Daha bunun gibi bir cok degisik sey var. Ben birsey yapmak istedigimde yok sevmiyorum diyen adamin zamaninda bunlari bayila bayila eski esiyle yaptigini ogrenmek icime oturdu.en sonunda dayanamayıp patladim yuzuk konusunda.
Hic yapmamam gereken seyi yaptim eski esininkini takiyormussun deyip hem agladim hem kavga ettim. Kendi yüzüğümú de cikartip artik ben de takmayacagim deyip kaldirdim. Bir sekilde geri taktirtti bana ama o hala takmayinca bu sabah tekrsr hatirlattim, hatirlatmaz olaydim.
Takarim ama bir daha benimle kavga etmezsen tarzi birsey soyledi. En basindan beri evliligimizin simgesi bu tak dedigim yüzük onun icin sadece benim agzim dursun diye takilacak birseymis meger. Cok agirima gitti.
Belki yanlis davrandim ama cok incindim. Aglamaktan bir hal oldum. Beni sevmedigini düşünüyorum artik, ya da daha dogrusu eski eşi kadsr sevmedigini.
yani evlilik kadın için her anlamda daha zor ve meşakkatlidir,ancak ilkini silmek için 2. 'yi yapar, erkek ise özgürlüğüne düşkündür ama evlenmesi daha kolaydır, ancak ilk evliliğinde huzur bulduysa 2. de yeniden dener....eski usul evlilkler için söylenmiş bir sözTeyzenizin dedigini pek anlamadim mantigi ne yani?
Kendinizi eski eşle kıyaslamaya devam ettiğiniz sürece mutsuz olmaya mahkum olursunuzEşim biz evlendikten bir kac ay sonra yüzüğünü çıkartıp parmağının yara olduğunu söyledi. İlk baslarda çok umursamadım sonra ara ara hatırlattım hep zorlama yara oluyor sıkıyor vb surekli birşeyler söyledi. Altin istemiyorsa gümüş o da olmuyorsa baska deneyelim illa ki biri olur dedim yine umursamadı. Açıkçası çok takılmıyordum. Ta ki eski fotoğraflarını gorene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?