Çok canım yanıyor...

Eşiminde benimde ilk evliliğimiz. Ben alyansımı sadece özel günlerde takıyorum hem işim gereği hemde evde elim sürekli yıkıyorum yüzüğün içinde su birikiyor sevmiyorum. Balayı konusunda bence en mantıklı olanı yapmışsınız bizde çok lüks biryere gitmek istememiştik ve iyi dinlenmiştik. Bana göre sevgi göstergesi değil bunlar. Asıl eski eşiyle yaptığı herşeyi benimle yapmaya çalışsaydı beni sevmediğini ve ilk evliliğini unutamadığını düşünürdüm. Birde bu açıdan bak bence. Sizinki yeni bir birliktelik bırak herşey farklı olsun sende farklı davranki hatırlatma ona geçmişini.

Esime deger veririm, seviyorum da ancak yuzuk takmiyorum. O da takmiyor sorun etmiyorum. Yuzugu bir kez takmamaya baslayinca sonradan takamiyorsun cok rahatsiz ediyor. Yuzuk=sevgi, sadakat denklemi kurulamaz bence. Anlattiklarinizdan eski esi unutamadigina dair bir izlenim edinemedim aksine onunla yaptiklarini birebir sizle tekrar etse o zaman sikinti olurdu bence. Bitmis gitmis, eger cok buyuk bir ask olsaydi bosanmamak icin kirk takla atardi, baskasiyla evlenemezdi. Icinizi ferah tutun. Basimiza ne gelirse cok dusunmekten geliyor.

Her zaman 2. Evliliklerin daha mutlu olduğunu düşünmüşümdür. Iki tarafta 1. De yaptığı hataları yapmazlar bir de bir kere eşini kaybedebileceğini düşündüğü için karşı tarafı hep el üstünde tutar herhalde diye düşünmüşümdür. Öyle değilmiş demek

Git yüzüğü sat. Parası ile kendine çok istediğin bir şeyi al ve gözüne soka soka kullan. Pislik herif. Hayatındakinin kıymetini bilmezse üçüncü eşini arayacak yakında. Mesele yüzük takmamak değil, size değer vermemesi

Teyzenizin dedigini pek anlamadim mantigi ne yani?

Bence tam tersi birinci ayriligi tecrübe ettigin icin ikincide aman biterse bitsin napayim deniyor. Bitirmek daha kolay oluyor

Kavga etmezsen takarim sozu buradan senin cikardigin anlam gibi bir his vermedi kuzum

Bosanmis biri tercih etmeyenlerin bir sebebide budur aslinda ilkleri benimle yasasin seklinde dusunuluyor .bu degersizlkten degil de oncesini yasadim bana gerek yok diyerek kendini dusunmus ben takilmazdim inan cunku ters tepiyor sen yapma ama asla yuzukte takmazdim

Hayatini esinin tavirli yuzunden zehir etme yipranan sen olursun ilk.evliliginde ki seyleri sana yapmadi diye inan degersiz olmazsin ne yani bunlar oldu diye degersizmisin sen simdi?

Cool takilman lazim rahat edersin ...

Teyzenizin dedigini pek anlamadim mantigi ne yani?
yani evlilik kadın için her anlamda daha zor ve meşakkatlidir,ancak ilkini silmek için 2. 'yi yapar, erkek ise özgürlüğüne düşkündür ama evlenmesi daha kolaydır, ancak ilk evliliğinde huzur bulduysa 2. de yeniden dener....eski usul evlilkler için söylenmiş bir söz

Sakin olun kendinizi eski karısını unutamadı diye doldurmayın. Kafanızdan bu tarz şeyleri atmazsanız mutlu olamazsınız. Yüzük takmak sadakatin simgesi değildir. Hatta yüzük takan erkeklere daha çok salça olanlar var. Siz de yüzüğü o istiyor veya istemiyor diye takıp çıkarmayın. Ben takamam beni çok rahatsız eder mesela. Çok büyük anlamlar yüklemeye gerek yok. Ayrıca adamın şu anki tavrına davranışlarına göre karar verin derim ben. Eğer bunlarda sorun varsa o zaman ağlamak yerine önce dik durun. Oturup adam akıllı konuşun. Hislerinizi duygularınızı anlatın. Ondan beklentilerinizi herhangi bir kıyasa girmeden söyleyin.

Sizi sevmediği anlamına gelmez,sizi sevmese neden evlensin.Sadece eskiden yaptığı şeylerin anlamsız olduğunu düşünmüş olabilir.Yüzük taktı ama ne oldu boşandı,en lüks otelde balayı yaptı ama ne oldu boşandı.Belki de o tarz şeylere önem vermeyip yalnızca sevmek istiyordur.Kendinizi üzmeyin,onu sevse boşanmazdı,sizle de evlenmezdi

haklısınız yüzük takıp takmaması bana göre önemli değildir Güveni sevgisi varsa size göre önemli olabilir ama eski eşine en iyi şekilde yapıp sana yapmayışını sorgulamalısın bence ikinci eşler daha kıymetli olurmuş derler ama siz de tersi olmuş eşin önemsemiyor gibi ne evliliğinizi ne de sizi öyle hissettim

Basindan boşanma geçmiş evliliği ite kaka yürütmüş birinin ikinci evliliği yapmasınin hele de bir erkek için sevgisiz gerceklesicegine inanmiyorum. Bana kalırsa o zaten geçmişte bisiyleri heves etmiş kendi kararına göre yaşıyor yani yüzük gibi balayı gibi temsili şeyleri önemsemiyor artık. Ama siz ona kendinizin bunları ilk defa yasadiginizi hep hatırlatın. O sizin ne denli böyle şeyleri onemsiyceginizi tahmin edememiş olabilir

Benim bir akrabagim var. İkinci evliliğini yaptı. Ilk evliliği baya olaylı bitti. Simdi ikinci eşine ilk eşinde yaptığı hiçbirini yapmıyor. Ne beraber tatile gider (kadının ilk defa ailesine gittiğinde tek başına gönderdi işi bahane ederek), ne kadına istediği gibi mobilya felan alır. Ehliyet almasına karşı çıktı, dil kursuna yollamiyor (kadın yurtdışına geldi onun için) ve dahası. Bence kadına ilk evliliğin faturası bir yerde patlıyor. Bilerek yapmıyorsa bile bence artık "enayimiyim ilkinde yaptım da ne oldu" modunda. Esi sabredip duruyor, nasıl duruyorsa. Allah size de sabır versin. Bunun dolu dolu bir evliliğinin olabileceğini düşünmüyorum

Kendinizi eski eşle kıyaslamaya devam ettiğiniz sürece mutsuz olmaya mahkum olursunuz

belki de eski eşi istediği için yapmıştı onları aslında içinden geldiğinden değil ama ilk evliliği işte karısı ne isterse yapmış yürütsün diye ama şimdi içinde o heves de kalmamış gibi, bir şeyleri ilk evliliğiyle beraber yitirmiş sanki.eğer başka hiç sorununuz yoksa mutlu bir evliliğiniz varsa konuşun ama evliliği bunun için yıkmaya gerek yok.bilmiyorum sonuçta 2. evliliği olduğunu biliyodun o bişeylerin heyecanını almış senin her şeyin yeni.üzücü yani üzüldüm, sana yaptıklarının en azından balayı konusunun haksızlık olduğunu anlamalıydı , onun 2. evliliği olması senin suçun değil sonuçta gerçi suç değil ama senin ilk defa tadacağın heyecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…