- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
GAaaa aynen canım. İlk eşini çok severken eşini kaybeden adamlar evlere sığmıyor evleniyorlar hemen. O huzuru başkasıyla bulacaklarını sanıyorlar. Nir de teyzemiz var 39nyaşında dul kaldı dolu teklif geldi. İlalllahh etmiş kadın
Eşim biz evlendikten bir kac ay sonra yüzüğünü çıkartıp parmağının yara olduğunu söyledi. İlk baslarda çok umursamadım sonra ara ara hatırlattım hep zorlama yara oluyor sıkıyor vb surekli birşeyler söyledi. Altin istemiyorsa gümüş o da olmuyorsa baska deneyelim illa ki biri olur dedim yine umursamadı. Açıkçası çok takılmıyordum. Ta ki eski fotoğraflarını gorene kadar.
Esimin ikinci evliliği. Eski esiyle uzun yillar birliktelermis ve sonra evlenmisler. Evlilikleri 4-5 sene sürmüş. Eski fotoğraflarının bir cogunda esimin parmaginda yüzük gördüm. Aile albumunden annesiyle bakarken farkettim. Sonra askerlik fotograflarina baktim orada da vardi. Acaba evlendikten sonra kilo aldığı icin mi diye dusundum. Askerde de su anki gibiymis kilosu. İçime cok dert oldu.
Bunlar yetmez gibi bir de balayi konusu dert oldu icime. Biz ilk evlenirken ben güzel otellere bakiyordum. 5 yildizli cok guzel yerler bulmustum. Bana o tip yerlerden hoslanmadigini hic sevmedigini, para harcamak istemedigini daha butik otellerde takilmanin daha iyi olacagini filan soyledi. Açıkçası cok da dusunmedim uzerinde dinlenmek degil mi diye dusunup tamam dedim. Ama 3 yildizli yarisi tadilatta bir otelde sacma sapan bir balayi oldu o da icimde kalmisti. Sonra bir gun elimizdeki flashlari bosaltirken, esim bir flashi acti klasorler icinde fotograflar vardi. Ya bunlari silecegim ben kalmis deyip cikardi hemen. Klasorlerden birinin adi Antalya daki en luks otellerden biriydi ve otel adi-Balayi seklindeydi. O ne filan dedim eski fotograflar bosver dedi, anladim tabi. O da icime oturdu.
Simdi 4 senedir evli oldugum halde bir gun bile dert etmemisken artık bunu dert etmeye basladim. Eski esine layik gördüğü hicbirseyi benimle yapmak bile istemedigini anladim. Daha bunun gibi bir cok degisik sey var. Ben birsey yapmak istedigimde yok sevmiyorum diyen adamin zamaninda bunlari bayila bayila eski esiyle yaptigini ogrenmek icime oturdu.en sonunda dayanamayıp patladim yuzuk konusunda.
Hic yapmamam gereken seyi yaptim eski esininkini takiyormussun deyip hem agladim hem kavga ettim. Kendi yüzüğümú de cikartip artik ben de takmayacagim deyip kaldirdim. Bir sekilde geri taktirtti bana ama o hala takmayinca bu sabah tekrsr hatirlattim, hatirlatmaz olaydim.
Takarim ama bir daha benimle kavga etmezsen tarzi birsey soyledi. En basindan beri evliligimizin simgesi bu tak dedigim yüzük onun icin sadece benim agzim dursun diye takilacak birseymis meger. Cok agirima gitti.
Belki yanlis davrandim ama cok incindim. Aglamaktan bir hal oldum. Beni sevmedigini düşünüyorum artik, ya da daha dogrusu eski eşi kadsr sevmedigini.
Kıskançlık belki, ama durum bu. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Öncelikle uğraşmak istemedik yalan yok. Ben isteseydim eşim hayır demezdi ama o ara akademiye geçtim falan derken bir de düğün stresi yaşamak istemedim. Pişman mıyım? Asla değilim. Yine olsa yine o teferruatların hiçbirini yapmam ama yurtdışında nikah tazeleme güzel fikirmişCanim tekrar konusmayi dene ama ne soyleyeceklerini iyice dusun soru sordugunda nasil cevaplayacagini iyice dusun
Benim esim de takmadi altin erkege haram kilinmis gumus alayim dedim takmak istemiyorum dedi anlayisla karsiladim ilk evliligimiz insAllah son olur gorucu usulu evlendik ama birbirimizi cok sevdik keske daha once tanissaydik dedik cogu zaman kavga da ederiz ama her zaman hakli ben cikarim
Gec yasta evlendin diye mi yapmadin tazeleme amacli yapabilirsin
bir erkek yeniden evlenmişse ilk eşıni çok sevmiştir, bir kadın yeniden evlenmışse ilk eşinden nefret etmistir der teyzem, ilk eşini sevmiş evlenmiş ama belli ki yürümemis, siz önünüze bakın geçmişi kurcalamayın bence artık
işte kadın vefası, sevdiğinin üstune gül koklamıyor, evlilik yürümese bile duygular baki kalıyor demek, erkeklerin ki de aynen dediğiniz gibi bir kez deneyimledikleri huzuru konforu yeniden bulma çabası oluyorAaaa aynen canım. İlk eşini çok severken eşini kaybeden adamlar evlere sığmıyor evleniyorlar hemen. O huzuru başkasıyla bulacaklarını sanıyorlar. Nir de teyzemiz var 39nyaşında dul kaldı dolu teklif geldi. İlalllahh etmiş kadın
Konu sahibinin esi icin demiyorum ama bosanan bir erkek hemen evleniyorsa genelde yalniz yapamadigindan oluyor.Mutlaka seviyordur sizi öyle düşünmeyin. Bir kere boşanan bir insanın öylesine tekrar evleneceğini sanmam en azından.
Siz de ama kendinize göre haklısınız. Ağlamadan sakince hislerinizi paylaşmayı deneyin. Ve içinizden gelmiyorsa takmayın yüzüğü o takana kadar.
Ben de sizin gibi düşünüyorum tekrar evlendiğimde herşey daha sade olur ,curcunaya grek yok,eski eşle olan herşeyim abartoliydi,farklı şehirlerde olunca iki düğün iki kına (kınayı kv kişisi kendi tarafında da istemişti çünkü)dis çekim falan derken o gelinliği 3,4 defa giy çıkart, artık sade beyaz bi elbise tercihim doyurdular yani herşeye sağolsunlar heves bırakmadılar, benim de içim geçmiş gibi :))Ha karşıma biri çıkınca da aynı şeleri mi düşünecem onu zaman gosterecek:)erkeklerde de aynı durum olabilir yani sözün kısası, onlar da su an benim hissettiğim gibi hissedebilirler.Ben tekrar evlensem gelinlik giymem dügün yapmam diyr düsünüyorum sade beyaz bir elbise ailesi arasi yemek oldu bitti. Benim de artik icimde o eski hevesler yok. Bosanmis bir erkekle bazi seylerin kolay olmayacagini düsünüyorum be siz su an bunlari yasiyorsunuz. Kesinlikle siz kendi acinizdan haklisiniz ama bunun cözümü ne ki?
gelen tekliflerden illallah etmiş gibi anladım ben , kocasından illalah etmiş de olabilir ama nefret etmemiş demekG
erçi ikinci şık uymafı dimi senin teyzenin varsayımına
Yok canımmmm nefret etmiş adamdan da bir daha ne işim olur diyeişte kadın vefası, sevdiğinin üstune gül koklamıyor, evlilik yürümese bile duygular baki kalıyor demek, erkeklerin ki de aynen dediğiniz gibi bir kez deneyimledikleri huzuru konforu yeniden bulma çabası oluyor
Benımde esımın ıkıncı evlılıgıyım. Ilk zamanlar bızdede olurdu hep eskıyle kıyaslama yapardım benı sevmedıgını dusunurdum. Yuzuk 4 sene taktı sonra calısırken sıkıntı yaratıyor dedı (tamırcı kendısı bı kac kere kepce fılan tamır ederken yuzuk bıyerlere takılmıstı parmagı morarmıstı gordum) calısırken takma dısarda tak dedım takmayınca alıstı sımdı hıc takmıyor bende cıkardım onun yalan soyledıgını dusunurdum ama banada oyle oldu bı kac ay takmadım suan yuzuguklerım nerde onu bıle bılmıyorum asırı rahatsız edıyor. Balayı fılanda yasayıp hevesını aldıgı ıcın esımde ben istersem bıseylerı yapar ama cokta benım gıbı heveslı olmazdı. Bıgun asırı kavga edıp eskı evlılıyle herseyı kıyasladım bosanacam dedım. Bosanmak ıstıyorsan senı zorla tutamam ama ben o kadın benı aldattıgı ıcın sımdı sukredıyorum ıyıkı yapmıs ıyıkı ben senınle evlenmısım dedı. O herseyı sıldı bende bunuda sadece sozle degıl ogunden sonra yansıtmaya basladı hevesı olmadıgını anlıyorum bı cok seyde artık yasım gectı babayım sorumluluklarım var artık calısıp tek derdım onlara ve sana ıyı gelecek sunmak yasım gecınce hıcbısey yapamam dıyor ama ona ragmen kırılmayım kıyaslama yapmayım dıyeheveslı gıbı davranıyor anlıyorum numara yaptıgının ama benım ıcın ona ugrasması bıle bıseydır. Esınızde oyledır muhtemelen sevmedıgınden degıldır. Ben olsam daha fazla ılgı gosterırım oyle dusunmesın dıye ama erkekler bızım gıbı ınce dusuncelı degıller malesef sız kendınızı onun yerıne koyun sız olsaydınız eskı heycanınız olurmuydu. 28 yasındayım eskı sevgılılerımle konustugum kadar esımle konusmuyorum artık ınsan onlara bossey gozuyle bakıyor.Eski esi beni hic ilgilendirmedi simdiye kadar, adini bile unuttum bir kere söylemişti. Eski anilarin saklanmasi gibi degil de mesela evlinoldugu donemde annesiyle cekilmis fotografi var orada elinde yuzuk gibi. Flash bellegi de tamamen unuttu onu biliyorum.
Benim bunca sene sonra bu kadar incinmemin sebebi degersiz hissetmem. Ben onun yerinde olsam ilk soyledigimde kusura bakma dusunemedim ama ben yuzuk takmaktan artik gercekten hoşlanmıyorum deyip aciklama yapardim. Ya da gider yüzüğümú takardim.
Ben aprmagimdan cikarinca kiyamet kopuyor ama o takmayinca sorun yok. Ben alyansin evlilik icin ozel oldugunu düşünüyorum. En basindan beri öyleydi. Daha nisanlanmadan konustum bu konuyu. Onem verdigimi biliyordu.
Bir arkadas demis. Gercekten hevesini aldığı için benim bunlari ilk kez yasadigimi ve heyecanlandigimi umursamadigini dusunuyorum. O yuzden bu kirginligim ve üzüntüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?